Quote (bazdmegmarnemtudom @ 13 May 2017 13:34)
nincs trade, de cubeal nem annyira gazos osszeszedni az itemeket + smart loot miatt nem nehez gearelni
griftel sztem nincs baj, valtozatosabb mint amikor anno pokazmo + baaldia volt
a buildekben igazad van, de van vmi 2 ringes set, amit felkarsz, es utana minden ancient legendary 100% dmgt ad + 4 dmg reducet, azzal azert eleg sok skill hasznalhato lesz
update / patch != expansion. igazabol gggn kivul gyakorlatilag minden ceg ilyen. ingyen nincs content.
poe valoban konkurens.
grifbol direkt nem futok olyat, ami csak dmgs moddal megy ki,mert nincs kedvem kockaztatni igazabol.
casual szinten boven jo 6-7perces gr50eket futkarozni (de mentem mar 58ast is, de 14perces volt)
gemek miatt perpill teljesen jo az 50 is (meg)
balance meg...
azt alairom, hogy evekig d3zni nem fogok, season start bele bele fer azert (bar poeban kopp ugyanezt csinalom, lekot 36 challengeig, utana 2honapig be se logolok)
overwatchot, hearthstonet és heroes of the stormot "ingyen" updatelik. nyilván kapnak érte pénzt végül, de én egy szaros forintot nem fizettem értük (a játék költségén kívül overwatchnál obv), és szerintem sokan vannak így.
dota 2 és cs:go is folyamatosan updatelik, és ugyanannyi update jön annak aki semmit nem fizet, és annak is aki havi 200 dollárt költ skinekre
és ha már itt tartunk, a league of legends is. warframe.
ezek közül egyik sem strictly pay2win (hs/league/warframere rá lehet mondani)
majdnem minden normális online játék így működik (néhány MMOn kívül). az hogy a diablo 3at nem tudták belerakni egy ilyen systembe, az ő kibaszott bajuk. mondjuk már nem is sikerülne mert maga a játék egy kalap szar. de mondjuk megpróbálhatnák hogy először _ingyen_ kiadnak kurva sok contentet amitől jó lesz a játék (mint ahogy számtalan indie developer elkezdte - riot, GGG), és utána beleraknak egy lehetőséget hogy vásárolj digitális dolgokat a játékban pénzért, amit ki fognak használni az emberek ha élvezik a játékot.
This post was edited by MarcusD on May 13 2017 08:38am