Quote (TuskesVanek @ Sep 16 2014 12:43pm)
de amúgy tényleg érdekelne, mivel te általában értelmes ember vagy:
szerinted tényleg ilyen egy jól működő fórum model? vagyis, beregel egy új ember, és egyből belekötnek az öregek, az újnak meg ha nem tetszik húzzon el. szerinted njaguar, mint a fórum tulajdonosa, így képzeli el a látogatottság növelését? ha tied lenne az oldal, akkor is egyetértenél a jelenlegi gyakorlattal (anyázás)? mik a feltételei annak, hogy valaki öregnek minősüljön, és ezáltal ne váltsa ki a közösség megrökönyödését azzal, hogy egész nap vergődik - konyhanyelven egy példa: gürke telespammeli a forumot = no big deal, egy új user valami nem tetsző dolgot postol = kereszteshadjárat
csak hogy egy kis szaknyelvet használjak, asszem ide a kettős mérce kifejezés illik igazán - szóval alapvetően, ha te igazat adsz a cimboráidnak, akkor mondhatjuk azt, hogy kettős mércét alkalmazol
és itt most ne csak rám sarkítsuk a dolgokat, mert fél év alatt amióta itt vagyok, nem csak én kaptam az áldást a keménymagtól - megfigyeltem, hogy általában mindenkivel ez megy, aki ritkábban postol, vagy frissen regisztrált
Multik kemenyebb banasmodban reszesülnek.