Quote (MarcusD @ 13 May 2017 15:12)
nincs trade
erősen véges számú build van (igazából annyi amennyi set van)
kurva könnyen és gyorsan fel lehet gearelni egy karit bis cuccokból, amiután csak az az upgrade ami ugyanaz az item de erősebb statokkal ami csak és kizárólag RNGn múlik
grift az egyetlen endgame
aligha van új content két update között, asszem a legutolsó a kanai cube volt
magával a játékkal szerintem nincs baj, arra jó hogy seasononként 1 hetet elbasz vele az ember, és azt tökre élvezem.
akkor "lesz baj" a játékkal amikor összehasonlítod a path of exilevel ami #1 konkurense a játéknak és nagyjából minden gameplaybeli dologban fossáveri a diablo 3at, és ráadásul még ingyenes is.
nincs trade, de cubeal nem annyira gazos osszeszedni az itemeket + smart loot miatt nem nehez gearelni
griftel sztem nincs baj, valtozatosabb mint amikor anno pokazmo + baaldia volt
a buildekben igazad van, de van vmi 2 ringes set, amit felkarsz, es utana minden ancient legendary 100% dmgt ad + 4 dmg reducet, azzal azert eleg sok skill hasznalhato lesz
update / patch != expansion. igazabol gggn kivul gyakorlatilag minden ceg ilyen. ingyen nincs content.
poe valoban konkurens.
Quote (sylke @ 13 May 2017 15:18)
az hogy amikor már ancient primal apám fasza itemeket kell farmolni trade nélkül, az eléggé unalmas lesz
meg amikor már a 20k ezredik griftet tolod hogy az rng a jo pylonokat + mapokat adja be az is totál szar
a játék balanceolása kimerül abban, hogy ami spell szar, amögé dobnak 3 nullát és meg van oldva
grifbol direkt nem futok olyat, ami csak dmgs moddal megy ki,mert nincs kedvem kockaztatni igazabol.
casual szinten boven jo 6-7perces gr50eket futkarozni (de mentem mar 58ast is, de 14perces volt)
gemek miatt perpill teljesen jo az 50 is (meg)
balance meg...
azt alairom, hogy evekig d3zni nem fogok, season start bele bele fer azert (bar poeban kopp ugyanezt csinalom, lekot 36 challengeig, utana 2honapig be se logolok)