d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1221222132214221522164765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,257.50
Jan 24 2017 09:15am
Member
Gold: 2,496.00
Jan 24 2017 11:29am
Quote (Genthor @ Jan 24 2017 04:15pm)
http://www.youtube.com/watch?v=GdKM4FvGGPY

ez szerintem penzrontasnak szamit
Member
Gold: 279.00
Jan 24 2017 11:37am
Quote (Anarkin @ 24 Jan 2017 12:06)
nekem az a kedvencem h veszek valamit es utana 3 hetig minden AD azt probalja meg eladni
mintha forditva kene mukodnie...

rosszul van felepitve az remarketingjuk
alapesetben azert kapod, mert meglatogattad, erdekelt, ezzel az un. remarketinggel probaljak meg minel tobbszor lenyomni a torkodon, hogy veddmameg'

milyen bolt/webaruhaz volt?

Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Jan 2017 12:40)
jobban tetszik/elromlott/valtogatnad etc

a rolad rendelkezesukre allo informaciok alapjan orara biztosan koltesz, tehat orat ajanlanak

gondolom ennel mar elorebb is jarhatnank, egy draga orahoz ajanlhatna oltonyt/felcipot pl - de ennek sokkal komolyabb hatterigenye van ami nem biztos hogy rendelkezesre all/gazdasagos

termeszetesen erre is van lehetoseg, es nem is olyan bonyolult, a shopping cart utani sikeres vasarlashoz egyedi id van rendelve (ami a megvett termeket azonosítja), amihez tovabbi termekkapcsolasok vannak tarsitva.

szerintem elegansabb, ha checkoutnal van ajanlo es ha megnezed, onnan mar tudnak remarketingelni. de a checkout-os ajanlonal mar nagyon megoszlanak a velemenyek, nagyon sok esetben nem befejezett lesz a vasarlas.
Member
Gold: 21,598.00
Jan 24 2017 11:45am
Quote (Genthor @ 24 Jan 2017 15:15)
http://www.youtube.com/watch?v=GdKM4FvGGPY

sose értettem hogy miért ilyen kurva nagyok az 1 meg 2 pennysek, ahhoz képest hogy semmi értékük nincs kb
de legalább lehet vele padlózni
Member
Jan 24 2017 11:53am
Quote (ecneB @ Jan 24 2017 06:37pm)
rosszul van felepitve az remarketingjuk
alapesetben azert kapod, mert meglatogattad, erdekelt, ezzel az un. remarketinggel probaljak meg minel tobbszor lenyomni a torkodon, hogy veddmameg'

milyen bolt/webaruhaz volt?

termeszetesen erre is van lehetoseg, es nem is olyan bonyolult, a shopping cart utani sikeres vasarlashoz egyedi id van rendelve (ami a megvett termeket azonosítja), amihez tovabbi termekkapcsolasok vannak tarsitva.

szerintem elegansabb, ha checkoutnal van ajanlo es ha megnezed, onnan mar tudnak remarketingelni. de a checkout-os ajanlonal mar nagyon megoszlanak a velemenyek, nagyon sok esetben nem befejezett lesz a vasarlas.

en ilyen AI alapu okosadatbazisra gondoltam ami pl az amazon logjait/statisztikait, szakertoi meglatasokat es a vevorol rendelkezesre allo adatokat kombinalja, es kovetkeztet

amit te irsz is fejlettebb az emlitett peldanal, de inkabb csak okosabb megoldas mint "egy lepes elore"
Member
Gold: 279.00
Jan 24 2017 11:58am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Jan 2017 19:53)
en ilyen AI alapu okosadatbazisra gondoltam ami pl az amazon logjait/statisztikait, szakertoi meglatasokat es a vevorol rendelkezesre allo adatokat kombinalja, es kovetkeztet

amit te irsz is fejlettebb az emlitett peldanal, de inkabb csak okosabb megoldas mint "egy lepes elore"

jol latod, ez mar a kovetkezo lepes, ami szerintem par even belul be is fog kovetkezni. a neten mar keringenek errol anyagok, termeszetesen, pont az egyik, az amit te is emlitettel (amazon). kivancsian varom, mit hoz a jovo, de gyanitom, hogy par egermozdulatbol, mar olyan ajanlatot fog kapni a vasarlo, ami a legtobb ertekesitot kenterbe veri.
Member
Gold: 0.00
Jan 24 2017 06:36pm

inkabb ez mert ez csak 5 perces

https://www.youtube.com/watch?v=pxxDEOvjSdU

teljesen egyertelmu mostmar minden

This post was edited by DukeFrostler on Jan 24 2017 06:47pm
Member
Jan 24 2017 06:50pm
MIVEL FELE A KOMMENTELOKNEK ATEISTA VAGY SATANISTA VAGY NEM HISZ A VALLASBAN ES CSAK SWAG MEG JOLO ES ILLUMINATI ALTAL ELVAKITOTT KIS KOLYKOK ESETLEG A SATAN IVADEKAI .... EZ ALTAL KOZOLNEK PAR TENYT ! NEZZETEK MEG A PIROS PIRULA PROJEKT ALTAL KESZITETT UZENET CIMU KIS FILMET ! ES EBREDES KEPPEN DAVID ICKE EBRED MAR AZ OROSZLAN CIMU 4 RESZES FILMJET ! ES MIELOTT KONTAKT LENCSEKET KOMMENTELNENK MEG TRUKKOKET ELOSZOR JO LENNE TUDNI MI FOLYIK VALOJABAN AZ ILLUMINATI MOGOTT ES MI TORTENIK A VILAGBAN ! DE MIVEL CSAK SWAG MEG YOLO MEG RETARDALT EMBEREK KOMMENTELNEK SEMMIT NEM TUDNAK A VILAGBAN TORTENTEKROL !!! IGENIS LETEZEK LUCIFER ES ISTEN IS ! AZ A PUDVAS SATAN ATVETTE A HATALMAT A FOLD FOLOTT ES AZ ILLUMINATI ALTAL IRANYIT MINKET !!! EZ A MAJOM AKI A VIDEOBAN SZEREPEL NEM HOGY CSAK NEM KONTAKT LENCSET VISEL DE MEG VALAMI FASZOM TUDJA MILYEN IGEKET MORMOL !!! A LEBEGTETESROL MEG NE IS BESZELJEK !!! EGY GOMBOT NEM LEHET CERNARA KOTNI ES FOLEG HOGY A KEZET MOZGATJA KORULOTTE MUTATVAN HOGY NEM UTKOZIK BELE SEMILYEN CERNABA !! ES A VIDEO KESZITO MEG HANGSULYOZZA IS HOGY AZ EGESZ ELOBEN TORTENT EGY ELOADAS ALATT !!! A MASIK JELENETBEN MEG NINCS OLYAN HOGY OTPIKAI CSALODAS MIKOR A CSAJ NYAKABAN OTT LOG AZ EGY SZEM SZIMBOLUM A SATAN EGYIK SZIMBOLUMA !!! ES 3:59-nel EZ A PUDVAS SATAN IVADEK MEG AZ APJA SZAMAT IS A POFANKBA NYOMJA A KAMERAN KERESZTUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE AKI SWAG MEG YOLO MEG BWM ES BITCH MONEY AZ SOHA NEM FOG FELEBREDNI !!!! CSAK KOMMENTELGET ITT HULYESEGEKET !!! AKIK ISMERIK A JELEKET ES MAR EBREN VANNAK AZOK TUDJAK MI IS A VALOSAG !!! NINCS OLYAN HOGY ILLUZIO !!!!! AZ AZ ILLUZIO AMIT AZ ILLUMINATI ALLIT A POFANKBA !!!!!! DE MINEK IS MAGYARAZOK !!! TOBB MINT 90 % A KOMMENTELOKNEK BALFASZ ABBOL 45% A SATAN IVADEGA A TOBBI 45 MEG SWAG YOLO RETARDALT ILLUMINATI ALTAL ELVAKITOTT BALFASZ !!!!!! 10 % ERTELMES EMBER MARADT AKI FEL AKART EBREDNI ES TALAN NEM EZ A VIDEO EBRESZTETTE FEL DE MAS OLYAN FORRASOKBOL EBREDT FEL AMIKNEK ORULNEK HA VELEM IS MEGOSZTANAK !!! 20 EVES VAGYOK ES TUL KESORE EBREDTEM FEL ... KOROMHOZ KEPEST VISZONT NAGYON HAMAR !!!! EN ISTEN HARCOSA VAGYOK !!! ISTEN BERGYILKOSA !!! BARMELYIK DEMON AKI AZ UTAMBA ALL AZ EMBERISEG MEGMENTESE CELOMBAN AZT VISSZAKULDOM A FOLD ALA !!! A FERGEKNEK ROVAROKNAK UGY IS OTT A HELYUK !!! PUDVAS DEMONOK !!!!!! SWAG YOLOMAT EGYETEK MEG !!!!
Member
Jan 24 2017 10:11pm
wt

This post was edited by TresholdOfUniverse on Jan 24 2017 10:11pm
Member
Jan 24 2017 10:18pm
tfw most végeztem a mai (tegnapi) munkával
Go Back To Magyar Topic List
Prev1221222132214221522164765Next
Add Reply New Topic New Poll