Quote (rapiddani @ 2 May 2017 12:51)
angry chicken az t13 farm build, griftre most az arachyr a menő
de amugy diablofans-ra felmész, és ott mindig felvan kurva 5féle build kb, videóval meg hogy mekkora griftet bír
Igen igen, ott nezegetem ezeket mikrol vannak pozitiv velemenyek. Csak egyelore nincsenek meg alap cuccok amiket berakhatnek cubeba igy meg nekem alacsonyabb szinten megy a farmolas. Grt mar sikerult 50-esen tolni. Ez a chicken meg jopofa de egyelore arra hasznalom hogy alacsonyabb szinteken farmoljam a db-t vagy miafaszt ami mindenhez kell. Jo nagy fasz voltam, mert a jatek elejen minden legendaryt ledaraltam a kovacsnal nem nezve melyik mit ad es most elbol 3 olyan is koztuk volt amiket most kene hasznalnom csak leszartam mert alacsony lvl req miatt gondoltam kuka.
Amugy ilyen bonuszkent itemen barmilyn skill sebzese spawnolhat %-osan? Marmint van ami esik egy fele skillel es az modosithato is, de spawnolhat barmilyennel classon belulivel? Pl. esik valami firebomb%-kal azt tudom modositani dartsosra pl. de lehet hogy sok farm utan mondjuk gargantuan%-kal esik? vagy ezek kotottek es igy nem nezhetek ki ugy hogy 1 skillt novel mindenem (csak hogy megeri e rollolgatni mondjuk set itemet)