Quote (TresholdOfUniverse @ Jan 18 2017 02:20pm)
en 8 osztalyos gimnaziumba jartam, de igazabol mind a 12 evet ugyanabban az iskolaban, ugyanabban az osztalyban, ilyen butasagok nelkul toltam le
eleg pleb szintu problemak
vegigneztem a feladatokat, nekem tetszenek(ami eleg korlatozott ertekkel bir persze)
lehet hogy nehez, de ezek elsosorban logikus gondolkodast/odafigyelest igenyelnek es nem elore megtanult modszereket(mint egyenletrendezes)
gondolom nem az 50% a cel, hanem hogy ki er el tobb pontot - akkor meg raadasul mindegy milyen nehez, mindenki ugyanazt a feladatlapot kapta, legfeljebb a siker elmeny keves(Senee: nem is baj ha idoben megtanuljak milyen kegyetlen a vilag)
ez a baj, hogy egy eddig színötös matekos is, aki csak a tankönyvszagú példákat tudja, szopni fog vele
a mértékváltás is pl nem arról szól, hogy 2 km hány m, hanem még pluszban fejben egyenletet kell rendezni
annyiből persze nagyon jó, hogy szórja a mezőnyt, egy fazekas szintű giminél hogy tennének különbséget 20 db 50 pontos dolgozat között, de sikerélményben elég gatya a dolog
3 felvételisem közül mindegyik kiegyezne 25 ponttal az 50-ből, és mindenki 4-5 között áll matekból
Quote (jarabekg @ Jan 18 2017 01:53pm)
anno max pontosat irtam, ma sem lenne mashogy :)
tőled nem is vártam mást!
This post was edited by Jancsipapa on Jan 18 2017 01:52pm