d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1220322042205220622075001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Sep 23 2013 11:22am
Quote (jarabekg @ Sep 23 2013 05:20pm)
vau

nyau
Member
Gold: 279.00
Sep 23 2013 11:34am
tessek day1 itt az alapja

Sep 23 2013 11:39am
Quote (ecneB @ Sep 23 2013 05:34pm)
tessek day1 itt az alapja

ez mi
Member
Gold: 5,390.00
Sep 23 2013 11:43am
Quote (Senee @ Sep 23 2013 06:12pm)
ebből is látszik mennyire igaz amit az egyik postban írtam amit ofc nem olvastál el
élsz ott a jóban meg a biztonságban és azt hiszed minden olyan könnyű
ha könnyű lenne valszeg geci nem rimánkodnék én se meg az összes többi nyomorult se akiről te nem tudsz mert magasról szarod le és én vagyok az egyetlen akivel találkoztál eddig életed során
gg

de ofc ezt se olvasd el, azt se, amazt se, csak ignorálj és ugass
mintha valamiféle isteni igazság lenne a kezedben

de végülis ha gazdag lennék én is szarnék mindenki nyomorára az hótzicher így nemigen tudom valójában felróni ezt neked

Amúgy ezen az istenverte fórumon, csak te postolgatsz úgy, mint akinek valami isteni igazság lenne a kezében, és feltétlen úgy érzed, hogy ezt meg kell osztanod, és azt, hogy ehhez az igazsághoz úgy jutottál, hogy egy nyomorult vagy, és ezt még senki más nem tapasztalta, úgyhogy biztos neked van igazad.

Tapasztalatlan, és tanulatlan vagy a saját hibádból, szar az életed a saját hibádból, kivetíted a saját tehetetlenségedet egy egész társadalomra, és a vezetőinket hibáztatod érte, miközben rájuk is csak féltékeny vagy, mert konkrétan semmi olyan dolog nincs a nyavalyás életedben, amire ők hatással lehetnének. Ha a szar melóért többet fizetnének, te akkor sem akarnál dolgozni, mert egy lusta tehetetlen fasz vagy. Ha szeretnél szar melóért többet keresni, akkor menj ki külföldre, vagy ha nem akarsz elvi okokból kimenni külföldre, akkor építs politikusi karriert, úgy is úgy gondolod, hogy azoknál aranyból van a wc ülőke, és mivel te már pontosan tudod mi a gond legalább még valami jót is tehetnél.

De nem, te ott ülsz a kibszott gép előtt, idegesíted az ittlévőket a nap minden percében, a mérhetetlen ostobaságoddal és nyomorultságoddal amin SENKI nem képes változtatni, csak te magad, és még elvárnád, hogy sajnáljanak téged, foglalkozzanak a hülyeségeddel, miközben egy tiszta gondolatod sincs, mert az összeset átitatja az a mérhetetlen sötétség és idiotizmus ami eljuttatott téged oda ahol most vagy.

Takarodj már el innen a retkes jó büdös picsába, senki nem kíváncsi rád, nem azért mert az emberek ignoránsak, vagy mert nincs bennük szociális érzékenység, csak azért, mert itt van egy testileg teljesen ép ember, normális családból származol, a körülmények teljesen adottak ahhoz, hogy normális életet élj, és még így is sírsz, miközben mélyszegénységből érkező emberek sokkal többre viszik mint te - akiket egyébként tényleg sajnálnának az itt lévők, mert szociálisan nem retardáltak, mint te.

Engem az idegesít a legjobban, hogy a fene nagy bölcsességedet a saját nyomorultságoddal indoklod - miközben megsúgom, az csak nyomorulttá tesz, nem bölcsebbé.
Member
Sep 23 2013 11:51am
:DDDDDDDDDDD
van benne igazság am de sok faszság is

hogy ne lenne rám is kihatással a nyomorult politikusok baszkodása?!
ha idehaza is VALÓBAN 220 ezres (brutto - igen, tudom az az amiböl még lejön a pénz) átlagos keresetek lennének szoval medián vagy mi a faszom és nem csak ilyen lobogtatott szar statisztikai érték lenne
és VALÓBAN lenne lehetőség is dolgozni simán mennék

de látszik te még nem kéynszerültél csicskamelora 3müszkab néha 12 orázni gyárba 75ezerért
nem mintha én igen :DX:XD: de damoklész(?XD?XD:XD:) kargya ot lebeg a nyakamnál

egyébként meg elkezdtem a sulit is de épp azért hagytam abba mert rájöttem mennyire tehetetlen az aki valoban tenni akar valakit
azok már ott ülnek 30 éve és nem érdekük a változás és pontosan tudják hogy kezeljék azokat le akik változtatni akarnak
én meg nem vagyok nagy teamplayer, solo játékos vagyok; ugy pedig (kapcsolati, társadalmi töke nélkül) nem lehet nyerni abban a játékban

meg minek is stresszelném magam ezért a szenny társadalomért ahol az ilyen konfliktuselméletesek mint te hogy kb mindenki a potenciális ellenfeled ellenséged örülnek is neki hogy ennyi nyomorult van mert legalább nem jelentenek veszélyt a pozicioira
mi
Member
Gold: 834.97
Sep 23 2013 12:14pm
Quote (jarabekg @ Sep 23 2013 06:43pm)
Amúgy ezen az istenverte fórumon, csak te postolgatsz úgy, mint akinek valami isteni igazság lenne a kezében, és feltétlen úgy érzed, hogy ezt meg kell osztanod, és azt, hogy ehhez az igazsághoz úgy jutottál, hogy egy nyomorult vagy, és ezt még senki más nem tapasztalta, úgyhogy biztos neked van igazad.

Tapasztalatlan, és tanulatlan vagy a saját hibádból, szar az életed a saját hibádból, kivetíted a saját tehetetlenségedet egy egész társadalomra, és a vezetőinket hibáztatod érte, miközben rájuk is csak féltékeny vagy, mert konkrétan semmi olyan dolog nincs a nyavalyás életedben, amire ők hatással lehetnének. Ha a szar melóért többet fizetnének, te akkor sem akarnál dolgozni, mert egy lusta tehetetlen fasz vagy. Ha szeretnél szar melóért többet keresni, akkor menj ki külföldre, vagy ha nem akarsz elvi okokból kimenni külföldre, akkor építs politikusi karriert, úgy is úgy gondolod, hogy azoknál aranyból van a wc ülőke, és mivel te már pontosan tudod mi a gond legalább még valami jót is tehetnél.

De nem, te ott ülsz a kibszott gép előtt, idegesíted az ittlévőket a nap minden percében, a mérhetetlen ostobaságoddal és nyomorultságoddal amin SENKI nem képes változtatni, csak te magad, és még elvárnád, hogy sajnáljanak téged, foglalkozzanak a hülyeségeddel, miközben egy tiszta gondolatod sincs, mert az összeset átitatja az a mérhetetlen sötétség és idiotizmus ami eljuttatott téged oda ahol most vagy.

Takarodj már el innen a retkes jó büdös picsába, senki nem kíváncsi rád, nem azért mert az emberek ignoránsak, vagy mert nincs bennük szociális érzékenység, csak azért, mert itt van egy testileg teljesen ép ember, normális családból származol, a körülmények teljesen adottak ahhoz, hogy normális életet élj, és még így is sírsz, miközben mélyszegénységből érkező emberek sokkal többre viszik mint te - akiket egyébként tényleg sajnálnának az itt lévők, mert szociálisan nem retardáltak, mint te.

Engem az idegesít a legjobban, hogy a fene nagy bölcsességedet a saját nyomorultságoddal indoklod - miközben megsúgom, az csak nyomorulttá tesz, nem bölcsebbé.

>ennyi betüt erre a nyomorekra pazarolni

egyes emberek sose fogjak felfogni hogy ignoralni kell és nem etetni

mondjuk nemrég még válaszogattam neki énis de mentségemre szoljon hogy nem sokat jspztem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Sep 23 2013 12:15pm
Member
Gold: 21,511.00
Sep 23 2013 12:15pm
damoklész(?XD?XD:XD:)
Member
Gold: 1,593.00
Sep 23 2013 12:44pm
Feels good men.
MEN.

MEN
Member