Quote (Senee @ Sep 23 2013 06:12pm)
ebből is látszik mennyire igaz amit az egyik postban írtam amit ofc nem olvastál el
élsz ott a jóban meg a biztonságban és azt hiszed minden olyan könnyű
ha könnyű lenne valszeg geci nem rimánkodnék én se meg az összes többi nyomorult se akiről te nem tudsz mert magasról szarod le és én vagyok az egyetlen akivel találkoztál eddig életed során
gg
de ofc ezt se olvasd el, azt se, amazt se, csak ignorálj és ugass
mintha valamiféle isteni igazság lenne a kezedben
de végülis ha gazdag lennék én is szarnék mindenki nyomorára az hótzicher így nemigen tudom valójában felróni ezt neked
Amúgy ezen az istenverte fórumon, csak te postolgatsz úgy, mint akinek valami isteni igazság lenne a kezében, és feltétlen úgy érzed, hogy ezt meg kell osztanod, és azt, hogy ehhez az igazsághoz úgy jutottál, hogy egy nyomorult vagy, és ezt még senki más nem tapasztalta, úgyhogy biztos neked van igazad.
Tapasztalatlan, és tanulatlan vagy a saját hibádból, szar az életed a saját hibádból, kivetíted a saját tehetetlenségedet egy egész társadalomra, és a vezetőinket hibáztatod érte, miközben rájuk is csak féltékeny vagy, mert konkrétan semmi olyan dolog nincs a nyavalyás életedben, amire ők hatással lehetnének. Ha a szar melóért többet fizetnének, te akkor sem akarnál dolgozni, mert egy lusta tehetetlen fasz vagy. Ha szeretnél szar melóért többet keresni, akkor menj ki külföldre, vagy ha nem akarsz elvi okokból kimenni külföldre, akkor építs politikusi karriert, úgy is úgy gondolod, hogy azoknál aranyból van a wc ülőke, és mivel te már pontosan tudod mi a gond legalább még valami jót is tehetnél.
De nem, te ott ülsz a kibszott gép előtt, idegesíted az ittlévőket a nap minden percében, a mérhetetlen ostobaságoddal és nyomorultságoddal amin SENKI nem képes változtatni, csak te magad, és még elvárnád, hogy sajnáljanak téged, foglalkozzanak a hülyeségeddel, miközben egy tiszta gondolatod sincs, mert az összeset átitatja az a mérhetetlen sötétség és idiotizmus ami eljuttatott téged oda ahol most vagy.
Takarodj már el innen a retkes jó büdös picsába, senki nem kíváncsi rád, nem azért mert az emberek ignoránsak, vagy mert nincs bennük szociális érzékenység, csak azért, mert itt van egy testileg teljesen ép ember, normális családból származol, a körülmények teljesen adottak ahhoz, hogy normális életet élj, és még így is sírsz, miközben mélyszegénységből érkező emberek sokkal többre viszik mint te - akiket egyébként tényleg sajnálnának az itt lévők, mert szociálisan nem retardáltak, mint te.
Engem az idegesít a legjobban, hogy a fene nagy bölcsességedet a saját nyomorultságoddal indoklod - miközben megsúgom, az csak nyomorulttá tesz, nem bölcsebbé.