Quote (ReDEyeS @ 10 Apr 2012 22:44)
szimplán annyi h egy e-mail csoportba küldte ki vki. (amibe én is benne vagyok és ő is)
a csávót nem ismerem személyesen de ez a "szakdogámhoz kell" számomra olyan h ha nem vmi életidegen dolog akkor kitöltöm ... mert miért ne? én nekem nem fáj neki meg segítség
ha téged ez most ennyire megbaszott h nem donoltam amiért kitöltötted (vagy hogy nem ismerem az illetőt.. bár ez nem tudom téged hol befolyásol) akkor így járt a világ

eléggé nocare
- én meg megköszöntem szépen h kitöltötted... mást nem tudok tenni az ügy érdekében mert ha nem töltötted volna ki se érdekelt volna jobban a dolog

ha nem lenne ennyire döglött a sub, ezt még csak válaszra sem méltatnám.
sajnálom, hogy nem donoltál, ez a legfőbb oka annak, hogy felkaptam a vizet. szükségem van az fgre. megfeszülök, ha nem kapok eleget. folyamatosan használom, rengeteg dolgot adok-veszek. nélküle értelmetlen az életem.
az egyáltalán nem zavar, hogy nem is tudod, kié ez a teszt. természetesen nagyon szívesen segítek bárkinek, legyen az akár ismeretlen, sőt, ha kideríted, hogy ki volt ez, szeretném, ha elküldenéd nekem az elérhetőségét vagy a számlaszámát, szeretnék neki még pénzt is adni.
továbbá nagyra értékelem, hogy megköszönted, igazából már ezért megérte kitölteni