Quote (jarabekg @ Sep 23 2013 12:24pm)
a szaro swc ülőke sem motivál arra, hogy legalább annyi pénzt keress, hogy egy albérletet fenntarts?
honnan a faszombol
nulla munka van
már a gyárba is elmennék voltam 2 helyen is, az egyiknél a beszélgetés résznél buktam el mikor igy bövebben kérdezgettek és hát hiába próbáltam csak kijött a faszomtele van az egésszel érzés belőlem
a másik meg ilyen műszaki dolog lett volna tolomérö meg müszaki rajz volt a felvételin hát kb toloméröt akkor láttam elöször azt mondták mérjem meg egy tárgyba volt ilyen lyuk a belső szélességét wtf ok igy odaraktam azt a száját neki azt mondtam 4 de nem azzal hanem a másik végével kis bizbaszok azzal kellett volna mérni etc
munkaügyi hivatalban kigyoznak a sorok ilyen képzetlen fasz nyomorultakkal tömve egyszerüen szar lehetöség sincs semmi
de ofc GYERÜNK, CSALÁDALAPITÁS, SOKASODJUNK, SOKASODJUNK
mi a fasznak
igy is az emberek egymás szájábol veszik ki a szárazkenyeret, az éhbért amit adnak, mert minden csicska posztra 1000 jelentkezö vár ha neked nem tetszik
és akkor munkaügyi szerzödés ugye?! szerzödést egymással egyenrangu felek kötnek..... hát kurvára nem, egyáltalán nincs alkuképes pozicioban a csicska magyar munkavállalo