d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1219922002201220222033048Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
May 8 2010 07:33am
Quote (Oberon_os @ May 8 2010 03:27pm)
Oké, akkor megint, de csak lassan: egy-egy egyéni problémát NE vetíts le kérlek az egész kérdésre! Pl. csöves esetét az egész alkohol fogyasztásra. Ez olyan, mintha én az idióta cigánygyerek életútját (fű-party-drogok-heroin-DIE, amelyikről epic buta film is készült) mondanám az átlag drogosnak. Amolyan ":asdad: DROKOZOL? HERKÁZNI FOGSZ" hülyeséget szajkóznám.
Szimplán annyiról van szó, hogy a drogot egészségesnek titulálni kurvanagy faszság. Bizonygatni hogy az alkohol mennyivel veszélyesebb, mert mennyivel több ember megy tönkre benne/bűnözés/balesetek/etc, faszság, mert az egyik illegális, másik nem. Persze, hogy a legális dolog veszélyesebb a társadalomra, de itt akár cigit, kávét, de még a mekis kaját is említhetnénk.
Alkohol káros hatásait ábrákkal szemléltetni úgyszintén, kétlem hogy egy RENDSZERES drogfogyasztónak nem megy rá a veséje/mája/tüdeje/agya.

Nincs hülye drog, csak hülye drog user. s ez ugyanúgy igaz alkoholra is.

szerintem az alkoholprobléma kurvára nem egyéni magyarországon,és én ezt a saját bőrömön is tapasztaltam
és én sem vagyok jobb olyan szempontból,hogy hogyha elmegyünk a haverokkal inni,akkor nem magáért az alkohol zamatáért iszom,hanem azért,hogy szétcsapjuk magunkat...nekem sincs semmi közöm a kultúrált alkoholfogyasztáshoz

azt meg 1 szóval sem mondtam,hogy a drogok egészségesek,azt mondtam,hogy sok drog kevésbé káros,mint az alkohol
nem ugyanaz

és ezt nem én állítom,hanem szakemberek

Member
May 8 2010 07:34am
Quote (Oberon_os @ May 8 2010 03:27pm)
Oké, akkor megint, de csak lassan: egy-egy egyéni problémát NE vetíts le kérlek az egész kérdésre! Pl. csöves esetét az egész alkohol fogyasztásra. Ez olyan, mintha én az idióta cigánygyerek életútját (fű-party-drogok-heroin-DIE, amelyikről epic buta film is készült) mondanám az átlag drogosnak. Amolyan ":asdad: DROKOZOL? HERKÁZNI FOGSZ" hülyeséget szajkóznám.
Szimplán annyiról van szó, hogy a drogot egészségesnek titulálni kurvanagy faszság. Bizonygatni hogy az alkohol mennyivel veszélyesebb, mert mennyivel több ember megy tönkre benne/bűnözés/balesetek/etc, faszság, mert az egyik illegális, másik nem. Persze, hogy a legális dolog veszélyesebb a társadalomra, de itt akár cigit, kávét, de még a mekis kaját is említhetnénk.
Alkohol káros hatásait ábrákkal szemléltetni úgyszintén, kétlem hogy egy RENDSZERES drogfogyasztónak nem megy rá a veséje/mája/tüdeje/agya.

Nincs hülye drog, csak hülye drog user. s ez ugyanúgy igaz alkoholra is.

ez pedig 100000% vouch,én csupán azt próbálom mondani,hogy ugyanolyan felelősségteljes használatnál az alkohol károsabb sok droknál
keke?
Member
Gold: 6,645.00
May 8 2010 07:35am

aztageci hát ebből nem maradt sok

rip gallardo :(
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
May 8 2010 07:35am
Quote (xGurke @ May 8 2010 01:08pm)
barátnőmnek 10 perce ecsetelem, hogy nyomult rám tegnap egy csaj zp-be, de leráztam a gecibe és nem csaltam meg (tényleg)

TotallyNiki              (pancsi ) üzenete:
*hát ez csodás..:D
*tehát megcsaltál:D
-  Ádám üzenete:
*micsoda?
*te hülye vagy
*hát bazdmeg ez kész
*nemondmár h ha ugy hajogatott meg faszom h lesmároljon nem smároltatok..

kész bazdmeg
amikor azt várja az ember, hogy ő majd lenyugtatja, de rá kell jönnie, hogy csak mégjobban felbassza az agyamat :mad:

akkor mostmár félrekúrhatsz ha azthiszi hogy megcsaltad : D

Quote (Saenchai @ May 8 2010 01:33pm)
szerintem az alkoholprobléma kurvára nem egyéni magyarországon,és én ezt a saját bőrömön is tapasztaltam
és én sem vagyok jobb olyan szempontból,hogy hogyha elmegyünk a haverokkal inni,akkor nem magáért az alkohol zamatáért iszom,hanem azért,hogy szétcsapjuk magunkat...nekem sincs semmi közöm a kultúrált alkoholfogyasztáshoz

azt meg 1 szóval sem mondtam,hogy a drogok egészségesek,azt mondtam,hogy sok drog kevésbé káros,mint az alkohol
nem ugyanaz

és ezt nem én állítom,hanem szakemberek

http://www.colinfitz.com/wp-content/uploads/scale_of_harm.jpg

ha a drogok legálisak lennének imo egy picit felborulna ez a grafikon :wacko:

This post was edited by Frostler on May 8 2010 07:36am
Member
Gold: 1,694.20
May 8 2010 07:36am

All Stars win? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A weboldal kipaintelve :D

This post was edited by Ghostmasterq on May 8 2010 07:37am
Member
Gold: 15.00
May 8 2010 07:37am
Quote (xGurke @ May 8 2010 01:08pm)
barátnőmnek 10 perce ecsetelem, hogy nyomult rám tegnap egy csaj zp-be, de leráztam a gecibe és nem csaltam meg (tényleg)

*hát ez csodás..:D
*tehát megcsaltál:D
-  Ádám üzenete:
*micsoda?
*te hülye vagy
*hát bazdmeg ez kész
*nemondmár h ha ugy hajogatott meg faszom h lesmároljon nem smároltatok..

kész bazdmeg
amikor azt várja az ember, hogy ő majd lenyugtatja, de rá kell jönnie, hogy csak mégjobban felbassza az agyamat :mad:

Tudsz ám beszélni a barátnőddel :D

Hazaértem Pécsről, nemkicsit éreztem magam jól a Parov Stelar koncertön. :)
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
May 8 2010 07:38am
Quote (anyd @ May 8 2010 11:37am)
Nekik mond ...

Január 1-jétől nem büntetik Csehországban, ha valaki bizonyos kábítószereket kis mennyiségben saját használatra magánál tart. Ezt a mennyiséget hétfőn határozta meg a kormány. Heroin esetében 1,5 grammnál, kokainnál legfeljebb 1 grammnál, a pervitinnél 2 grammnál, marihuána esetében 15 grammnál, hasisnál öt grammnál, ecstasy esetében négy tablettánál, az LSD esetében 5 adagnál húzták meg a határt.

Daniela Kovárová igazságügyi miniszter szerint a mennyiségek meghatározásánál a bíróságok eddigi gyakorlatából indultak ki. Ezeknél a mennyiségeknél a bíróságok elnézők voltak, és nem alkalmazták a drogtartást eddig teljesen tiltó törvényt.

ennyi droggal már el lehet indulni partyzni :coolface:
Member
Gold: 280.00
Quote (Ghostmasterq @ May 8 2010 02:36pm)
http://img341.imageshack.us/img341/7541/rajbabak.jpg

All stars win? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A weboldal kipaintelve :D

FFFFFFFUUUUUUUU.gif
Member
Quote (Frostler @ May 8 2010 03:35pm)
akkor mostmár félrekúrhatsz ha azthiszi hogy megcsaltad : D

ha a drogok legálisak lennének imo egy picit felborulna ez a grafikon :wacko:

nem sok köze van a legalitáshoz

megvizsgálták a drogokat addiktivitás, károsság, társadalmi károsság meg ilyenek alapján,és rangsorolták őket

btw én sem örülnék,ha az illegális drogokat legalizálnák,mert nagyon sok szer nem való mindenkinek,viszont nem kéne ezért börtönbe zárni embereket
Member
Gold: 0.00
May 8 2010 07:39am
Quote (TheStriker @ May 8 2010 01:37pm)
Tudsz ám beszélni a barátnőddel :D

Hazaértem Pécsről, nemkicsit éreztem magam jól a Parov Stelar koncertön. :)

kicsit vagyok csak ideg
és azért nem ilyen válaszra vártam tőle
Go Back To Magyar Topic List
Prev1219922002201220222033048Next
Closed New Topic New Poll