Quote (Oberon_os @ May 8 2010 03:27pm)
Oké, akkor megint, de csak lassan: egy-egy egyéni problémát NE vetíts le kérlek az egész kérdésre! Pl. csöves esetét az egész alkohol fogyasztásra. Ez olyan, mintha én az idióta cigánygyerek életútját (fű-party-drogok-heroin-DIE, amelyikről epic buta film is készült) mondanám az átlag drogosnak. Amolyan ":asdad: DROKOZOL? HERKÁZNI FOGSZ" hülyeséget szajkóznám.
Szimplán annyiról van szó, hogy a drogot egészségesnek titulálni kurvanagy faszság. Bizonygatni hogy az alkohol mennyivel veszélyesebb, mert mennyivel több ember megy tönkre benne/bűnözés/balesetek/etc, faszság, mert az egyik illegális, másik nem. Persze, hogy a legális dolog veszélyesebb a társadalomra, de itt akár cigit, kávét, de még a mekis kaját is említhetnénk.
Alkohol káros hatásait ábrákkal szemléltetni úgyszintén, kétlem hogy egy RENDSZERES drogfogyasztónak nem megy rá a veséje/mája/tüdeje/agya.
Nincs hülye drog, csak hülye drog user. s ez ugyanúgy igaz alkoholra is.
szerintem az alkoholprobléma kurvára nem egyéni magyarországon,és én ezt a saját bőrömön is tapasztaltam
és én sem vagyok jobb olyan szempontból,hogy hogyha elmegyünk a haverokkal inni,akkor nem magáért az alkohol zamatáért iszom,hanem azért,hogy szétcsapjuk magunkat...nekem sincs semmi közöm a kultúrált alkoholfogyasztáshoz
azt meg 1 szóval sem mondtam,hogy a drogok egészségesek,azt mondtam,hogy sok drog kevésbé káros,mint az alkohol
nem ugyanaz
és ezt nem én állítom,hanem szakemberek