Quote (RRC @ 8 Dec 2009 19:47)
pvere sose dpselj warrior, ott tankolni kell, a tank mindig prio, a tank mindig hamar kap invet
pvpben a warrior a legnehezebben kezelhető karakterek közé tartozik a frost mágussal együtt
tankoltam is, de az nemteccik, dpselni ellenben tökre szeretek.
meg valahogy úgy vettem észre, hogy a szerverünkön kurvakevés a dps warrior, csomószor egyedül vagyok a 25ös raidekben is...
inv meg úgyis mindig attól függ, hogy megvan-e az achi vagy a gearscore (ki mire veri épp a faszát), még csak sietni se kell a whispeléssel, mert mindig van pár idióta, aki órákat vár és baszakodik az inviteolással, csak hogy meglegyen neki egy toc25nyi 4800+ gearscoreos ember

de tényleg azért kezdtem el tankolni is, mert kurvára idegesített már, hogy HC instákba tényleg rohadásnehéz volt invet kapni, csak most raidekkel ez valahogy nem jelent gondot.
nade most azért nem fogom egy az egyben dobni a prot specet, mert ha jól tudom, ICC-nek vannak 5-ös ágai is, oda azért nem árt majd +1 tank spec, meg még nincs meg a glory of the hero achi se, abban is van pár achi, amihez nem árt egy offtank.
namindegy, majd kiderül minden.