d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Megtakaritasok, Penz Gazdalkodas
Prev12122232425Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 19 2019 08:09pm
=====================================================
End of vergődés
=====================================================

Valószínűleg a legjobb döntés, amit eddig is tettem. Befogni a szám, vigyorogni. Minden egyes fotóhoz 42 db szívecskét beírni. Amennyire tudok, saját magammal törődni. Rövid az idő amúgy is meg az is benne van, hogy mindig keresek más problémát, csak hogy ne a saját szarjaimmal kelljen foglalkozni. Nem hiába vagyok szingli két éve

A morális kérdéseimet ettől függetlenül jó lenne valahogy helyreraknom magamban, ez volt a célom. Sokszor megkérdőjeleztem, hogy egyáltalán jól látom-e a helyzetet? Vagy én is free-re specializálódtam tudatalatt?

Vicces, de sokszor segít, ha valahogy kiírom/megbeszélem valakivel, melóban is ugyanez van mindig. "Figyelj" Elkezdem magyarázni, hogy szerintem mi a kérdés és beugrik a válasz egyből a válasz, a másik még meg sem mukkant.

Most valszeg visszahúzok a kis helyemre, nyalogatni a sebemet, nem szeretek ennyire megnyílni sem. Utálom ezt a kibaszott érzelmességemet.

Kösszépen' tényleg!
Member
Gold: 280.00
Jan 19 2019 09:08pm
Quote (bceeN @ Jan 20 2019 12:32am)
tldr, kicsit aggodom, hogy a tesommal ossze fogok balhezni, foleg a felesege miatt. barmennyire is probalok szemet hunyni felette, egyre inkabb golddigger feelingem van. igazabol ezt boncolgatom nagyjabol 20e karakteren keresztul. a lelkiismeretemmel vivodom eroteljesen.

En most olvastam vegig, kicsit sok az info nehez ra reagalni. Szerintem ragaszkodj ahhoz a vagyonhoz amit szuleid neked szannak.
Tesod igy is hatalmas segitseget kap otthonrol azzal, hogy nem kell alberletet fizetniuk. Ne te legyel az aki a konnyelmu donteseik utan vallalja a feleloseget, mint hogy csinaltak 2 gyereket, es hogy tesod telen 3 honapig nem dolgozik, meg gondolom sporolni se sporolnak hanem szorjak a penzt.
Szepen fogadd el ami neked jar, mert te sokkal okosabban fogsz vele banni, es egyszer lehet neked is meg csaladod, akkor jol fog jonni.

Amugy jo lenne egyszer eloben is beszelgetni ilyenekrol
Member
Jan 19 2019 09:13pm
Quote (anyd @ Jan 20 2019 04:08am)
En most olvastam vegig, kicsit sok az info nehez ra reagalni. Szerintem ragaszkodj ahhoz a vagyonhoz amit szuleid neked szannak.
Tesod igy is hatalmas segitseget kap otthonrol azzal, hogy nem kell alberletet fizetniuk. Ne te legyel az aki a konnyelmu donteseik utan vallalja a feleloseget, mint hogy csinaltak 2 gyereket, es hogy tesod telen 3 honapig nem dolgozik, meg gondolom sporolni se sporolnak hanem szorjak a penzt.
Szepen fogadd el ami neked jar, mert te sokkal okosabban fogsz vele banni, es egyszer lehet neked is meg csaladod, akkor jol fog jonni.

Amugy jo lenne egyszer eloben is beszelgetni ilyenekrol

Nagyon adnám, és roppant mód értékelem az effortot. Nekem ez _kibaszott_ sokat számít. És nem azért, mert az mondtad, hogy nekem van igazam, hanem mert mondtál valamit. Ez a tanácstalanság megbasz a konyhaasztalon komolyan.

Itt is az volt legútóbb, nekem volt az ötletem, hogy kéne vmi. Előtte beteg lettem két nappal ofc, stressz. De ha nézünk valami atomnyugi helyet nagyon szívesen, időm van. Régóta keresek egy olyan társaságot, aki értelmes. Actually ezt sad volt leírni, de valahol el kell kezdeni. :D ty!

This post was edited by bceeN on Jan 19 2019 09:19pm
Member
Gold: 280.00
Jan 19 2019 09:19pm
Quote (bceeN @ Jan 20 2019 04:13am)
Nagyon adnám, és roppant mód értékelem az effortot. Neked ez _kibaszott_ sokat számít. És nem azért, mert az mondtad, hogy nekem van igazam, hanem mert mondtál valamit. Ez a tanácstalanság megbasz a konyhaasztalon komolyan.

Itt is az volt legútóbb, nekem volt az ötletem, hogy kéne vmi. Előtte beteg lettem ofc két nappal, stressz. Viszont ha épp nem vagyok beteg, nem tudom hogy bírok ki egy tömeget, rendesen kiújult a pánikbetegségem, ami azt jelenti, hogy vannak pillanatok, amikor nem tudom elhagyni a lakást.
De ha nézünk valami atomnyugi helyet nagyon szívesen, időm van. Régóta keresek egy olyan társaságot, aki értelmes. Actually ezt sad volt leírni, de valahol el kell kezdeni. :D ty!

En barmikor kaphato vagyok egy jo beszelgetesre, irj majd mikor jo neked, akar egy mini jsp talit is csaphatnank
Member
Gold: 1,593.00
Jan 19 2019 10:58pm
Ez elegge deep tbh, a wall of textet szivesen elolvasnam ha esetleg valaki lementette vagy lescreenshotolta.
Amugy ez az erzelmes feled mikor jott elo btw? Vagy mindig ilyen voltal csak most hogy komolyabb dolgok vannak a tanyeron igy tobbszor vagy kiteve ilyen helyzetnek ami kozel all a lelkedhez?
Member
Gold: 5,302.77
Jan 19 2019 11:34pm
Tök jó, hogy nem tudtam elolvasni, mert valamelyik fèreg ezt is reportolta.
Felnőtt a sub, az már biztos.
Member
Jan 20 2019 12:00am
Quote (-joey- @ 20 Jan 2019 05:34)

Amugy ez, remelem hogy elrohad a maja a gecibe.
Member
Jan 20 2019 12:10am
Quote (-joey- @ Jan 20 2019 06:34am)

Én kértem, végiggondoltam és nem szeretném, ha beindexelné véletlenül a Google az egészet. Én ezt szégyellem, hogy egyáltalán ilyen megfordult a fejemben.

Akit érdekel, megpróbálom érthetőbben leírni mi a valós gyík problémám van. Valamennyi mentésem elvileg van.

Akit érdekel majd pm mail cím, túl nagy, meg a forummotorban is bugot okozott a lelki szarom.. kíváncsi leszek a második verzió mennyire lesz érthető. Szegény első körösöket tényleg sajnálom. Azért majd adjatok feedbacket, hogyan tanuljak meg mások számára is érthetően beszélni.

Quote (Smat @ Jan 20 2019 05:58am)
Ez elegge deep tbh, a wall of textet szivesen elolvasnam ha esetleg valaki lementette vagy lescreenshotolta.
Amugy ez az erzelmes feled mikor jott elo btw? Vagy mindig ilyen voltal csak most hogy komolyabb dolgok vannak a tanyeron igy tobbszor vagy kiteve ilyen helyzetnek ami kozel all a lelkedhez?

Az egész élet félreért, ezt kutatom ikszedállásban, szeretnék már nyugodt életet élni. Ezt az évet arra szentelem, hogy nyugit teremtsek magam körül, nem normális hogy életerős férfi, néha a lakásból nem tud kimenni
napokig.. = mindig is ilyen voltam, pont ezért is ragaszkodtam oly nagyon a saját véleményemhez régebben. Talán a passionate megfelelő kif. Na azóta szerencsére rájöttem, hogy ezt félreértik.

És meg kell, hogy mondjam, amekkora közutálat van itt színlelve, olyan segítőkészen álltatok a problémámhoz, totál le vagyok nyűgözve ilyen téren.

This post was edited by bceeN on Jan 20 2019 12:22am
Member
Jan 20 2019 12:22am
Quote (bceeN @ 20 Jan 2019 06:10)
Én kértem, végiggondoltam és nem szeretném, ha beindexelné véletlenül a Google az egészet. Én ezt szégyellem, hogy egyáltalán ilyen megfordult a fejemben.

Akit érdekel, megpróbálom érthetőbben leírni mi a valós gyík problémám van. Valamennyi mentésem elvileg van.

Akit érdekel majd pm mail cím, túl nagy, meg a forummotorban is bugot okozott a lelki szarom.. kíváncsi leszek a második verzió mennyire lesz érthető. Szegény első körösöket tényleg sajnálom. Azért majd adjatok feedbacket, hogyan tanuljak meg mások számára is érthetően beszélni.

Amit nekem sikerult ebbol levenni az az hogy mindenkinek meg akarsz felelni es mindenkinek adni valami jot meg akkor is ha neked ez nem feltetlen hoz jo eredmenyt, de ha masok akarnak neked megfelelni vagy adni barmit is az nem annyira palya. Nem lehet ilyen problemat/problemakat egy ket szoval elintezni, de szerintem ha elfogadod hogy neked is jarnak jo dolgok az eletben akkor jobban fognak menni a dolgok es kevesebbet fogsz rugozni az aprosagokon.
Member
Jan 20 2019 12:28am
Quote (Smat @ Jan 20 2019 07:22am)
Amit nekem sikerult ebbol levenni az az hogy mindenkinek meg akarsz felelni es mindenkinek adni valami jot meg akkor is ha neked ez nem feltetlen hoz jo eredmenyt, de ha masok akarnak neked megfelelni vagy adni barmit is az nem annyira palya. Nem lehet ilyen problemat/problemakat egy ket szoval elintezni, de szerintem ha elfogadod hogy neked is jarnak jo dolgok az eletben akkor jobban fognak menni a dolgok es kevesebbet fogsz rugozni az aprosagokon.

Nem ez masszív családi dráma, de a poszt megírása után rájöttem, hogy simán megtalálható egy indexed page alatt. Én itt megoldást szeretnék, ha ez kitudódik a családomban, akkor megint magyarázkodhatok a semmiről.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12122232425Next
Add Reply New Topic New Poll