Quote (-joey- @ Jan 20 2019 06:34am)
Tök jó, hogy nem tudtam elolvasni, mert valamelyik fèreg ezt is reportolta.
Felnőtt a sub, az már biztos.
Én kértem, végiggondoltam és nem szeretném, ha beindexelné véletlenül a Google az egészet. Én ezt szégyellem, hogy egyáltalán ilyen megfordult a fejemben.
Akit érdekel, megpróbálom érthetőbben leírni mi a valós gyík problémám van. Valamennyi mentésem elvileg van.
Akit érdekel majd pm mail cím, túl nagy, meg a forummotorban is bugot okozott a lelki szarom.. kíváncsi leszek a második verzió mennyire lesz érthető. Szegény első körösöket tényleg sajnálom. Azért majd adjatok feedbacket, hogyan tanuljak meg mások számára is érthetően beszélni.
Quote (Smat @ Jan 20 2019 05:58am)
Ez elegge deep tbh, a wall of textet szivesen elolvasnam ha esetleg valaki lementette vagy lescreenshotolta.
Amugy ez az erzelmes feled mikor jott elo btw? Vagy mindig ilyen voltal csak most hogy komolyabb dolgok vannak a tanyeron igy tobbszor vagy kiteve ilyen helyzetnek ami kozel all a lelkedhez?
Az egész élet félreért, ezt kutatom ikszedállásban, szeretnék már nyugodt életet élni. Ezt az évet arra szentelem, hogy nyugit teremtsek magam körül, nem normális hogy életerős férfi, néha a lakásból nem tud kimenni
napokig.. = mindig is ilyen voltam, pont ezért is ragaszkodtam oly nagyon a saját véleményemhez régebben. Talán a passionate megfelelő kif. Na azóta szerencsére rájöttem, hogy ezt félreértik.
És meg kell, hogy mondjam, amekkora közutálat van itt színlelve, olyan segítőkészen álltatok a problémámhoz, totál le vagyok nyűgözve ilyen téren.
This post was edited by bceeN on Jan 20 2019 12:22am