d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ceu Tüntetés Lesz Ma > Ott Leszel?
Prev1212223242539Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 834.97
Apr 11 2017 03:04pm
Quote (anyd @ Apr 11 2017 09:51pm)
Azért szar az egyenjogú társadalom, mert jönnek a nem egyenjogú társadalombeli népek és tönkreteszik, ezért legyünk alapból nem egyenjogú, szar társadalom magunktól?

Merkel elbaszta a wilkommenkulturjat, de az nem Magyarország, már a megoldást keresik, és deportálnak mindenkit aki nem akar itegralodni.
Érdemes szétnezned a világ országai között merre nivik a nőket elnyomni, és merre egyenlo bánásmódra törekedni

több hibát is elkövettél

strawman: senki sem beszélt arról hogy 'szar' az egyenjogú társadalom, tehát értelmetlen az érvelésed mert olyan ellen érvelsz amit senki sem állít

deportálnak mindenkit aki nem akar integrálódni: ez szimpla hazugság, az illegálisokat deportálják, meg sem tudnák ítélni ha akarnák se hogy ki akar integrálódni meg ki nem

az utolsó sorra meg: nem a nők elnyomása volt először, hanem a fejlett társadalom, és utána jött a nők felszabadítása. és igen, látom hogy a világnak melyik részén dívik elnyomni a nőket, és nem szeretném ha ide is behoznák ezt a kultúrát
Member
Apr 11 2017 03:08pm
Quote (jarabekg @ Apr 11 2017 09:53pm)
Japán geopolitikailag nem gondolod, hogy kicsit más tészta azt azért vegyük észre, sok köze nincs az ott történtekhez a liberális gondolkodás mibenlétének a bűnözési/terror rátához, vagy az ottani importált demokráciának.

https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp

egyébként meg a nyugati országok nagyrészt biztonságosabbak mint magyarország, és ha eus régiókat nézünk minden bizonnyal találnánk olyan magyar régiót ami sokkal szarabb hely mint akármelyik másik a hanyatló nyugaton

Nem igazán alátámasztható az amit állítasz, csak hangzatos bullshit, egyszerű feltevések mesterséges összekötése, bár nemhiába ömlik ez a szenny propaganda mindenhonnan Magyarországon, annyira nem para ha benyalod.

az első sorodnak semmi értelme, nem állítasz és nem is cáfolsz semmi értelmeset az előző gondolatmenetből. az állításod az volt hogy vagy feminizmus, vagy terror. mondtam ellenpéldákat tehát nem volt igazad, innentől már csak üres magyarázkodás

harmadik soroddal pedig pont te állítasz valamit amit nem támasztottál alá, "minden bizonnyal találnánk", akkor találj! mutass nekem olyan magyar régiót ami sokkal szarabb mint BÁRMELYIK régió nyugaton

az utolsó sorod meg nem érvelés csak megint személy ellen szóló mocskolódás, úgyhogy nem is írnék rá semmit
Member
Gold: 1,630.69
Apr 11 2017 03:09pm
Quote (jarabekg @ Apr 11 2017 09:40pm)
Ahol viszont "nem dominál" a feminizmus, pl. az iszlám államokban, ott ezerszer nagyobb az általános terrorfenyegetettség, óriási a bűnözés, geciszar a közbiztonság, és a jóléti indexek is kibaszottul alacsonyak :SSSS

akkor most mi legyen mate?

Iszlam allamok azert szarok, mert homoknegerekböl all.
Member
Gold: 2,751.03
Apr 11 2017 03:11pm
Quote (Karan2_Returned @ Apr 11 2017 11:09pm)
Iszlam allamok azert szarok, mert homoknegerekböl all.

thx krix az elemzest
kovetkezo postodban szakertsd meg, hogy del-amerika miert szar
illetve japan miert jo
erdekelne a velemenyed
Member
Apr 11 2017 03:19pm
egyébként pont ez az egyik hatalmas probléma nyugaton a feminizált társadalmakban, hogy a 'feelz before realz' elkezd dominálni

ti is itt felkapjátok a vizet egyből és személyeskedtek csak mert valaki olyat állít, ami a ti világnézetetekkel nem egyezik

semmi gond nincs azzal hogyha nem értetek egyet, én nagyon szeretném ha meggyőznétek az álláspontotokról racionális érvekkel

kb mint ben affleck ebben a videóban:

dominál az ideológia, a TOLERANCIA MINDENEK ELŐTT meg hasonló jelszavak, és ez nem hagy helyet az értelmes racionális diskurzusnak mert átmegy ideológiai meg érzelmi harcba a dolog egyből

én sem szeretem orbánt bazmeg, de akkor normális érvekkel győzzük már le, és ne ilyen csicska szinten mozogjatok

ki kell állnotok majd egy politikai vitában és akkor azzal kezditek majd hogy "EZ FASZSÁG MERT ÉN ÚGY GONDOLOM!!" ?

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Apr 11 2017 03:20pm
Member
Gold: 280.00
Apr 11 2017 03:26pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Apr 11 2017 10:19pm)
egyébként pont ez az egyik hatalmas probléma nyugaton a feminizált társadalmakban, hogy a 'feelz before realz' elkezd dominálni

ti is itt felkapjátok a vizet egyből és személyeskedtek csak mert valaki olyat állít, ami a ti világnézetetekkel nem egyezik

semmi gond nincs azzal hogyha nem értetek egyet, én nagyon szeretném ha meggyőznétek az álláspontotokról racionális érvekkel

kb mint ben affleck ebben a videóban:

http://www.youtube.com/watch?v=vln9D81eO60

dominál az ideológia, a TOLERANCIA MINDENEK ELŐTT meg hasonló jelszavak, és ez nem hagy helyet az értelmes racionális diskurzusnak mert átmegy ideológiai meg érzelmi harcba a dolog egyből

én sem szeretem orbánt bazmeg, de akkor normális érvekkel győzzük már le, és ne ilyen csicska szinten mozogjatok

ki kell állnotok majd egy politikai vitában és akkor azzal kezditek majd hogy "EZ FASZSÁG MERT ÉN ÚGY GONDOLOM!!" ?

Én tabletrol vagyok, nem akarok sokat írni. Attól hogy a nők egyenjoguak, nem muszáj érzelmi alapon döntenie a kormánynak, ez hibás feltételezés tőled. Egyébként Svédország és Kanada elég jól képes integrálni a migránsokat, csak Svédországba az utóbbi időben túl nagy számban érkeztek, és azt nem bírja már a szociális rendszerük. A terrorizmus meg sok nyugati államban jelen van, pl Amerikában is, pedig róluk nem lehet azt mondani hogy száz ezrével fogadna be az ellenőrizetlen iszlamistakat
Member
Gold: 80.00
Apr 11 2017 03:28pm
Tbh kicsit egyetertek mindket oldallal. Sztem az a legfontosabb h ne toljuk túl egyik oldalt se. A szélsőségek ugyan olyan szarok. A feminácik meg a nők elnyomása is
Member
Gold: 1,630.69
Apr 11 2017 03:30pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Apr 11 2017 10:11pm)
thx krix az elemzest
kovetkezo postodban szakertsd meg, hogy del-amerika miert szar
illetve japan miert jo
erdekelne a velemenyed

Del-Amerikaval nem foglalkoztam tüzetesebben, de egye fene megszakertem.
Tul közel vannak földrajzilag az Egyesül Allamokhoz, ami szinte minden szempontbol fejlettebb volt, mint az ottani orszagok, ezert indirekt es direkt befolyasokra ugy alakult ki a gazdasaguk es a politikajuk, hogy probaltak minel többet megkaparintani az amerikai, es kesöbb a globalis gazdasag vasarloerejeböl. Ezt ugy oldottak meg, hogy föleg nem hosszu tavon fenntarthato dolgokba vagtak bele, hamar sok penzhez jutottak, ezert kialakult naluk az alvilag meg a politikai elit, hogy le tudjak nyulni a sok penzt, ezert egyre jobban eröltettek a nem fenntarthato befekteseket, es tönkrebasztak hosszu tavon a kontinens joletet. Regen Europaban kincseket ert a tulipan, ezert minden orszagba probaltak honositani es mindenki azt akart termelni ehetö dolgok helyett, ezert teljesen elveszitette az erteket es amba is hagytak a termelest, de kepzeld el mi lenne Europaval ha meg azota is a tulipantermelest eröltetnek allami szinten.

Japan meg azert annyira jo, mert napi 10+ orakat dolgoznak atlagban, es viszonylag feherek)))

Quote (anyd @ Apr 11 2017 10:26pm)
Én tabletrol vagyok, nem akarok sokat írni. Attól hogy a nők egyenjoguak, nem muszáj érzelmi alapon döntenie a kormánynak, ez hibás feltételezés tőled. Egyébként Svédország és Kanada elég jól képes integrálni a migránsokat, csak Svédországba az utóbbi időben túl nagy számban érkeztek, és azt nem bírja már a szociális rendszerük. A terrorizmus meg sok nyugati államban jelen van, pl Amerikában is, pedig róluk nem lehet azt mondani hogy száz ezrével fogadna be az ellenőrizetlen iszlamistakat

A nök pont arrol hiresek, hogy nem erzelmi alapon hozzak a dönteseik nagyreszet.

This post was edited by Karan2_Returned on Apr 11 2017 03:32pm
Member
Gold: 80.00
Apr 11 2017 03:34pm
Quote (Karan2_Returned @ 11 Apr 2017 23:30)
Del-Amerikaval nem foglalkoztam tüzetesebben, de egye fene megszakertem.
Tul közel vannak földrajzilag az Egyesül Allamokhoz, ami szinte minden szempontbol fejlettebb volt, mint az ottani orszagok, ezert indirekt es direkt befolyasokra ugy alakult ki a gazdasaguk es a politikajuk, hogy probaltak minel többet megkaparintani az amerikai, es kesöbb a globalis gazdasag vasarloerejeböl. Ezt ugy oldottak meg, hogy föleg nem hosszu tavon fenntarthato dolgokba vagtak bele, hamar sok penzhez jutottak, ezert kialakult naluk az alvilag meg a politikai elit, hogy le tudjak nyulni a sok penzt, ezert egyre jobban eröltettek a nem fenntarthato befekteseket, es tönkrebasztak hosszu tavon a kontinens joletet. Regen Europaban kincseket ert a tulipan, ezert minden orszagba probaltak honositani es mindenki azt akart termelni ehetö dolgok helyett, ezert teljesen elveszitette az erteket es amba is hagytak a termelest, de kepzeld el mi lenne Europaval ha meg azota is a tulipantermelest eröltetnek allami szinten.

Japan meg azert annyira jo, mert napi 10+ orakat dolgoznak atlagban, es viszonylag feherek)))

Hat ez nem jott nagyon ossze
Member
Gold: 2,496.00
Apr 11 2017 03:35pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Apr 11 2017 07:29pm)
ha már orbánellenesség, akkor bedobok ide egy ilyet:

http://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

a diskurzust nem olvastam el, attol fuggetlenul:

Nehany ponton jo dolgokat pendit meg a nyugati civilizacio gyengeivel kapcsolatban. Azt, hogy ezt miert keni a nyok nyakaba azt nem igazan ertem - a felhozott ervekhez hasonlo szintu dolgokat minden tovabbi nelkul lehetne a ferfiakrol is hozni.

Az iszlam miatt valoszinuleg fog meg eleg ver folyni, de ez szerintem nem a "civilizacios donteseik" es a "az asszonyaiknak adott szexualis szabadsag (hianya)" miatt lesz igy. Eppen ellenkezoleg, azok a fanatikusok akik megragadtak azoknal a hagyomanyos a dolgoknal amik a komolyabb ellenteteket okozzak el vannak maradva a vilagtol es mindenkeppen ki fognak kopni belole.

Ha pedig megis igaza van a vidonak akkor is csak egy ket generaciot kell kihuznunk. Utazgattam tobb iszlam orszagban is, es a falvaktol/legszegenyebb retegtol eltekintve a fiatalsag mindenutt a nyugati kultura fele konvergal.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1212223242539Next
Add Reply New Topic New Poll