Quote (anyd @ Feb 28 2017 04:41pm)
Talán még el is hiszem neked hogy tényleg szívügyed az olimpia.
Elárulom neked, hogy míg a fidesz lesz kormányon, vagy amíg így "vezeti" az országot, soha nem lesz olimpia itthon. Az emberek undorral mennek ki az utcára, és undorodnak mindentől amihez köze van az államnak.
Van egy 2 milliós fidesz szavazó tábor, akik nagy százaléke nyugdíjas és/vagy 8 általánost végzett akiket könnyen megvezetnek az állami tvvel, migránsokkal félemlítik meg őket, hogy a valós problémákat ne vegyék észre.
Szívügyem, meg anyagi érdekem is fűződik hozzá - már ami az OTP zuhanását illeti. Szerencse, hogy felvásárolták a Danubius Hotels részvényeimet. Nem számítottam volna rá, hogy nem lesz 2024-ben, és brutálisabbat buktam volna. És hozzám hasonlóan gondolkodik még párszázezer magyar vállalkozó, tőzsdei magyar mikrobefektető és nanobefektető, mint pl én
El sem tudod képzelni, milyen kíváncsian várjuk a Párttá alakulásotokat. Hogy mit fogtok nyilatkozni. Budapest2028 akármi. Adtam egy tippet, amit nem fogadtatok meg. Ha ellenségek vagyunk, hát ellenségek. Holnaptól nem tárgyalunk.
This post was edited by ToldiSenior on Feb 28 2017 09:48am