Quote (TresholdOfUniverse @ 25 Jun 2013 13:35)
Egyenlore pesten vagyok, egy sorozes belefer.
Ertem en hogy nincsenek koszono viszonyban egymassal - de a hozzaallasod nagyon zavaro. Nem csak itt, hanem masutt is probalod az adott helyzetbol a legjobbat kihozni, de ezzel csak foltozod a foltozokat ami hosszutavon tarthatatlan.
A szakmadat valoban az iskolaban tanulod meg. De ehhez kepest rengeteg mindent otthonrol kapsz meg a vilagnezetedtol a viselkedeseden at a beszededig - nyilvan mas is hatassal van ra, de egy jo csaladban, olyan szuloktol akiket tisztelsz sokkal tobbet lehet tanulni.
Vasárnap megyek haza, szerda este lehet már Pesten leszek.
Sajnos nagy struktúrális reformok nagyon ritkán történnek a világban. Ebbe bele kellett törődnöm, és inkább a hozott anyagból próbálom kihozni a legjobbat. Nekem is furcsa, ahogy te nézed a világot: látod a problémákat de hiszel benne, hogy ezt mind meg lehetne reformálni ha lenne hozzá akarat.
Igen szerencsém volt a szüleimmel, szerencsém volt az egész családommal, de nem lehet mindenki ilyen szerencsés. Sokan nőnek fel csonka családban, és iszonyat sokan árvaházakban. Ha egy normális meleg szülő képes átadni az értékeket, tanítani, vigyázni a gyerekre, akkor miért ne fogadhatna örökbe?