22) Kisebb osszejovetel a barataiddal / keves-vagy semmi alkohol = +5 pont (x2) = 10pont
27) otthoni testedzés = +2 RL pont (x3) = 6pont
28) nem otthoni testedzés = +4 RL pont (x3) = 12pont
29) ha a testedzés testépítésben/gyúrásban nyilvánul meg = +1 RL pont (x3) = 3pont
31) ha egyedül = -1 RL pont (x3) = -3pont
36) megfázás, egyéb átlagbetegségek: +1 RL pont; magyarázat: a valós élet veszélyes = 1pont (csak pénteken voltam szarul)
50) bármilyen házi dolgozat - nem csak egyetemi! - elkészítése és beadása = +3 RL pont = 3pont
72) Single Player játék = -7 RL pont = -14pont
73) Multi Player játék - kivéve Diablo II, WoW, LS, ezeket lásd alább = -10 RL pont = -20pont
84) 4chan = megnezett topicokonkent – 1 pont = -1pont
85) főzés = +1 RL pont (x3) = 3pont
86) sütés = +2 RL pont (x3) = 6pont
90) ha ezeket valakivel csinalod akkor +1 pont (x3) = 3pont
VÉK#1: Menj el egy számodra ismeretlen helyre, legyen az étterem, kávézó, park... stb. Tölts ott legalább egy órát! (Ha egy kevésbé gyakran farmolt területre mész valamilyen játékban, azért nem kapsz pontot) A feladat jutalma 40 RL pont.
Ezt tegnap megcsináltam, leültem az egyik parkban egy órára reggel és néztem hogy mit csinálnak az emberek, 1 valaki leült mellém és elkezdett beszélgetni, rl hard, szerintem simán adható a +40.
A kovetkezo Valos Elet Kuldetes: Locsoljatok meg legalabb egy lanyt holnap!! A feladat jutalma: 25 pont (1-5 lany) 35 pont (6-10 lany) vagy 45 pont (11+lany)
Done, easy 25 pont.
=
73 pont a három napra(p-sz-v), a tegnapból csak a 2 vék-et számoltam.
ÖSSZESEN: 35pont