Quote (fahrii @ 14 Jan 2013 18:03)
aham.
Amikor ömlött a zsé rendesen egy csövesnek aki odajött h bedagadt a szeme és kérne pénzt orvosra (egyébként nagyon rendesenk tűnt) odaadtam az aznapi D3 segélyt, (6-7k)
Hugom kapott egy telefont. Asszonynak is heteken át vettem mindenfélét. Anyumnak adtam fűtésre pénzt.
Magamnak vettem belőle kabátot, meg azt a tabletet amit már eladtam azóta.
szal nem éppen tudod mit írsz, valljuk be
de akkor mi a francnak tabletezel, veszel második telefont magadnak, adod oda a hajléktalannak, ilyen hülyeségek? (elkölti cigire és 3 felesre reggelre)
nekem egy lassan 2.5 éves HD7-em van, egy délutánt bír ki a rohadék (új aksival is), kocka vagyok akinek indokolt lenne 25 technikai cucc / negyedévente a legújabb, és úgy hogy x év alatt összeszedtem egy fél lakásra valót, sem fordult meg a fejemben hogy 20 forintot költsek ilyen cuccokra, amíg egy csöpp élet is van a meglévőben
a karácsonyi -meg összes ilyen topicon mint pl ez is-, teljesen meglepett arcot vágok
nem kell drágának lennie a dolgoknak
attól én rosszul vagyok ha valaki ilyen telefont vesz a barátnőjének fél év után.. valahogy bennem ez meg se fordult, hogy amíg a szüleivel él, én vegyek ilyen ajándékot
de azért ez kicsit a ló túloldala
tudod abból a tabletből / telefonból 1-2 év "habzsidőzsi" kijön ha 'okosban tolod'.. egy virág itt, egy két éjszakás kimozdulás ott, karácsonyra esetleg rászánhatnál 10e ft-ot..
nem kell faszomdrága cuccokat venni, amiből kijön 3 db és kész