d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1212223242548Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3.03
Oct 9 2012 05:48am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 9 Oct 2012 13:43)
Egy jó DK (Bajnai-Gyurcsány-Bokros) talán helyretenné az országot gazdaságilag... Talán. Fideszre nem fogok szavazni, az 100%. Jobbikra sem. Vagy nem megyek el szavazni vagy MSZP, de csak azért, hogy a Fidesz ellen tegyem le a voksom.

Körbenézve mostanában az országban (egészségügy, oktatás, munkalehetőségek, bérek), egyszerűen katasztrófális helyzetben vagyunk. Az ország 90%-ban csak vegetál. :( A Fidesz meg csak a bőrt próbálja lehúzni az emberekről, ami egy szenvedő gazdaságban mégjobban ellehetetleníti az átlagos és alacsony munkabérű embereket (munkanélküliekről nem is beszélve...) (90%).

és mindig pontosan ezt mondják.
aki a hatalmon van az rossz... 1-2 generációval feljebb mondja mindenki, hogy az előző rendszert utálták. most meg mondják, hogy akkor legalább volt munkánk, meg tudtunk mit enni... etc etc.
csak az aktualitást szidjuk és senki nem veszi észre azt, hogy nem ezen múlik a boldogság.

amúgy nekem az egész politika és politikai kommunikációt jól példázza ez a mondat:

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."
Member
Gold: 19,009.07
Trader: Trusted
Oct 9 2012 06:09am
Quote (TassassinHc @ 9 Oct 2012 13:48)
és mindig pontosan ezt mondják.
aki a hatalmon van az rossz... 1-2 generációval feljebb mondja mindenki, hogy az előző rendszert utálták. most meg mondják, hogy akkor legalább volt munkánk, meg tudtunk mit enni... etc etc.
csak az aktualitást szidjuk és senki nem veszi észre azt, hogy nem ezen múlik a boldogság.

amúgy nekem az egész politika és politikai kommunikációt jól példázza ez a mondat:

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Nem mondom, hogy az jobb volt. Én csak azt mondom, hogy szar az, ami most van.

Bajnai legalább "kussolt" és tette a dolgát, több-kevesebb sikerrel, nem a demagóg politikus faszságait nyomatta 24/7...
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 06:10am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Oct 9 2012 11:43am)
Egy jó DK (Bajnai-Gyurcsány-Bokros) talán helyretenné az országot gazdaságilag... Talán. Fideszre nem fogok szavazni, az 100%. Jobbikra sem. Vagy nem megyek el szavazni vagy MSZP, de csak azért, hogy a Fidesz ellen tegyem le a voksom.

Körbenézve mostanában az országban (egészségügy, oktatás, munkalehetőségek, bérek), egyszerűen katasztrófális helyzetben vagyunk. Az ország 90%-ban csak vegetál. :( A Fidesz meg csak a bőrt próbálja lehúzni az emberekről, ami egy szenvedő gazdaságban mégjobban ellehetetleníti az átlagos és alacsony munkabérű embereket (munkanélküliekről nem is beszélve...) (90%).

2/3 vagy nem 2/3 de ez akkora egy debil gondolkodás szerintem, hogy az nem igaz
nem tudunk kivergődni ebből a fidesz-mszp-fidesz-mszp, egyik szarabb mint a másik buziskodásból mert állandóan megszavazzák az egyiket/másikat mert hogy EZ SZAR VOT, NE EZ LEGYEN. ok de az is szar vot ne az legyen, HÁT DE MÁS NINCS AKI ELLENE LENNE ÉS ERŐS, UGYHOGY EZ LEGYEN ÉS A SOK ÖKÖR MEGVÁLASZTJA
mi a kurva istenért megy el az ilyen egyáltalán szavazni
Member
Gold: 6,440.13
Oct 9 2012 06:13am
Quote (Senee @ Oct 9 2012 01:10pm)
2/3 vagy nem 2/3 de ez akkora egy debil gondolkodás szerintem, hogy az nem igaz
nem tudunk kivergődni ebből a fidesz-mszp-fidesz-mszp, egyik szarabb mint a másik buziskodásból mert állandóan megszavazzák az egyiket/másikat mert hogy EZ SZAR VOT, NE EZ LEGYEN. ok de az is szar vot ne az legyen, HÁT DE MÁS NINCS AKI ELLENE LENNE ÉS ERŐS, UGYHOGY EZ LEGYEN ÉS A SOK ÖKÖR MEGVÁLASZTJA
mi a kurva istenért megy el az ilyen egyáltalán szavazni

Mi a megoldás? Nem mész el szavazni?
Member
Oct 9 2012 06:18am
Quote (beni @ Oct 9 2012 12:13pm)
Mi a megoldás? Nem mész el szavazni?

az megoldás, hogy fidesz-mszp-fidesz-mszp
aki ezelőtt 4 évvel szidta az mszpt azért szavazott a fideszre mert NEM A FIDESZRE SZAVAZOK DE AZ MSZP ELLEN most meg ugyanez csak fordítva
EZ MEGOLDÁS?!?! ne basszatok már teljesen fel

Ha valaki nem érdemli és nem is érdemelte ki a kibekúrt bizalmadat azzal, hogy megdolgozott érte, hogy valóban azt tette amire elkötelezte magát akkor mi a rákos anyámért szavazzak rá?????????????????????????
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 06:20am
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 14:18)
aki ezelőtt 4 évvel szidta az mszpt azért szavazott a fideszre mert NEM A FIDESZRE SZAVAZOK DE AZ MSZP ELLEN most meg ugyanez csak fordítva

Ha valaki nem érdemli és nem is érdemelte ki a kibekúrt bizalmadat azzal, hogy megdolgozott érte, hogy valóban azt tette amire elkötelezte magát akkor mi a rákos anyámért szavazzak rá?????????????????????????

Member
Oct 9 2012 06:23am
és igen baszdmeg, kurvára nem tud senki jobbat mondani annál, hogy nem mész el szavazni és vergődjenek csak a 243244. havi nyugdij, 24234212. havi elönyugdij az általános iskolásoknak is, tutira gyerekek, csak szavazzatok ide ;) buziskodással
ne legyen meg az alap se, hogy érvényes legyen a kurva lebulizott biszniszük, a birkacsordaterelős szavazgatásuk, hogy aztán az érvényességgel legitimizáljuk azt, hogy tovább lophassanak
kapjanak már észbe a kurva istenit
érezzék azt itthon is kint is, hogy ez kurvára nem működik tovább, hogy szarrá fosztják az embereket és jöjjön olyan aki ténylegesen tenni fog valamit szavazatok meg seggbebaszott üres ígéretek nélkül
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 06:26am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Oct 9 2012 12:43pm)

Bajnairól nincs véleményem. Bokros a magyar megszorítások atyja. Gyurcsánynak tehetsége csak olajszőkítéshez van. Mondjuk lehet újra elkezdenének hamis adatokat küldözgetni az eunak ahogy annó tették az államháztartás helyzetéről akkor megint faszák lennénk legalább papíron. Szóval ebből a 3-ból kettőnek megint csak a további bőr ráncigáláshoz lenne képessége, Bajnai körül már nem figyeltem nagyon a híreket/újságokat (előtte olvastam HVG-t, Népszabadságot, indexet, kuruc.info-t origót, néztem híreket szal volt minden) úgyhogy ő nem tudom mit tudhat mindenesetre legyen intő jel, hogy képes volt összeállni az MSZP-vel meg úgy bárkivel onnan.

Ezt csak azért írom mert nem tudom miért gondolod, hogy azok jobbak lennének azt leszámítva, hogy a bankokhoz meg az állami bürokráciához akkor se nyúlnának hozzá ha már mindenki más felakasztotta magát tehát még inkább csak az embereket tudnák szopatni.

This post was edited by daneeka10 on Oct 9 2012 06:27am
Member
Gold: 6,440.13
Oct 9 2012 06:26am
Quote (Senee @ Oct 9 2012 01:18pm)

Most mellébeszélsz. Leírtad, hogy baromság elmenni szavazni. De kérdezem én, hogy mi lesz ha nem megy el? Az jobb?

Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs akkor meg azért?
Member
Gold: 19,009.07
Trader: Trusted
Oct 9 2012 06:31am
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 14:23)
és igen baszdmeg, kurvára nem tud senki jobbat mondani annál, hogy nem mész el szavazni és vergődjenek csak a 243244. havi nyugdij, 24234212. havi elönyugdij az általános iskolásoknak is, tutira gyerekek, csak szavazzatok ide ;) buziskodással
ne legyen meg az alap se, hogy érvényes legyen a kurva lebulizott biszniszük, a birkacsordaterelős szavazgatásuk, hogy aztán az érvényességgel legitimizáljuk azt, hogy tovább lophassanak
kapjanak már észbe a kurva istenit
érezzék azt itthon is kint is, hogy ez kurvára nem működik tovább, hogy szarrá fosztják az embereket és jöjjön olyan aki ténylegesen tenni fog valamit szavazatok meg seggbebaszott üres ígéretek nélkül

Nemtudom, hogy van-e értelme veled vitábaszállni (gyanítom, nincs), de azért hátha: Szerinted az jobb, hogy az értelmesebb embere nem megy el szavazni, mert "WTF IS THIS SHIT"?
Attól még a kevésbé tájékozottak és a párthű emberek úgyis elmennek. Úgy is megszavaznak valakit. Ha tetszik, ha nem. Szóval ugyanezek maradnak. Viszont akkor már próbáljuk a kisebb rosszat választani...
Go Back To Magyar Topic List
Prev1212223242548Next
Add Reply New Topic New Poll