d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > >mesh
Prev1212223242534Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 355.92
Sep 6 2012 07:35am
Quote (text_killer @ Sep 6 2012 03:34pm)
:(

?

This post was edited by Saenchai on Sep 6 2012 07:35am
Member
Gold: 5,302.77
Quote (Smat @ Sep 6 2012 02:34pm)
ITT: joey a kocsmatulajdonos

Ha egy üzlet beindul...
Member
Gold: 31,943.00
Quote (-joey- @ 6 Sep 2012 15:25)
Ezek szerint, ha egyedül vagy egy kocsmában, az asztalra is foshatsz, mert az senkit nem zavar, és te megvetted a sörödet?

szupersarkítva.

azért fontos, hogy mondjuk a profit, amit csinálnak rajtad, meg a "kár", amit okozol, egyensúlyban legyen, mondjuk ha veszel egy zacskó szotyit és körbehányod a helyet, nyilván kibasznak
de nyári meló alatt velem is többször volt ilyen, hogy le lettem baszva, amiért jogosan paraszt voltam a vendéggel (nem is az, hogy nem szolgáltam ki, csak bunkó voltam)
meg mittudomén voltak olyanok, hogy jött oda egy gyerek, hogy neki az a vízibicilki kell, ami fel van kötözve a stégre, mondom hát azt most biztos nem fogom egyedül levenni neked (300 kg, ketten szoktuk pakolni őket és egyedül voltam)
aszongya mér
mondom hát mert mára azt kaptuk, hogy x darab legyen lent, többet nem kell levenni, különbenmeg egyedül vagyok úgyhogy most ha lehet, nem kapnék sérvet se
gyerek meg kb kiröhög, hogy ha ő valami ilyesmit csinált volna a munkahelyén (valami vendéglátós volt), rúgták is volna ki egyből
mondom okj.

de amúgyis láttam már egy-két cifra dolgot éttermekben is, amikhez simán jó pofát kellett vágniuk, pedig a város egyik legjobb helyén történtek, nem valami talponállóban
Member
Gold: 343.00
Sep 6 2012 07:36am
Quote (Saenchai @ Sep 6 2012 01:35pm)
http://3.imgland.net/3dvSGjf.png

?

szerintem arra gondolt, hogy a HANEM? nélkül, csak a faszit
Member
Gold: 355.92
Sep 6 2012 07:36am
Quote (Senee @ Sep 6 2012 03:36pm)
szerintem arra gondolt, hogy a HANEM? nélkül, csak a faszit

Member
Gold: 343.00
Sep 6 2012 07:39am
Quote (Saenchai @ Sep 6 2012 01:36pm)
http://www.mediabistro.com/tvnewser/files/2011/02/tony6l.jpg

barbárdávid delivery co.
Member
Gold: 5,390.00
Sep 6 2012 07:43am
Quote (bajcli @ Sep 6 2012 02:35pm)
szupersarkítva.

azért fontos, hogy mondjuk a profit, amit csinálnak rajtad, meg a "kár", amit okozol, egyensúlyban legyen, mondjuk ha veszel egy zacskó szotyit és körbehányod a helyet, nyilván kibasznak
de nyári meló alatt velem is többször volt ilyen, hogy le lettem baszva, amiért jogosan paraszt voltam a vendéggel (nem is az, hogy nem szolgáltam ki, csak bunkó voltam)
meg mittudomén voltak olyanok, hogy jött oda egy gyerek, hogy neki az a vízibicilki kell, ami fel van kötözve a stégre, mondom hát azt most biztos nem fogom egyedül levenni neked (300 kg, ketten szoktuk pakolni őket és egyedül voltam)
aszongya mér
mondom hát mert mára azt kaptuk, hogy x darab legyen lent, többet nem kell levenni, különbenmeg egyedül vagyok úgyhogy most ha lehet, nem kapnék sérvet se
gyerek meg kb kiröhög, hogy ha ő valami ilyesmit csinált volna a munkahelyén (valami vendéglátós volt), rúgták is volna ki egyből
mondom okj.

de amúgyis láttam már egy-két cifra dolgot éttermekben is, amikhez simán jó pofát kellett vágniuk, pedig a város egyik legjobb helyén történtek, nem valami talponállóban

Ez egy hipster kocsma, és nem azért járok oda mert egy undorító pincehelység, vagy mert nagybetűkkel a falra van firkálva hogy csá, juhász, vagy mert 360 a sör, hanem azért mert normális kiszolgálás volt akárhányszor mentem oda, sosincsenek köcsögök akik balhéznak ordibálnak meg ilyesmi (kivéve most mesht), és normális zene megy. Itt nem fogják elfogadni a pénzedet ha bunkó vagy, ez a kocsma attól más, ennyi.
Member
Gold: 834.97
Sep 6 2012 07:43am
Quote (jarabekg @ Sep 6 2012 02:43pm)
Ez egy hipster kocsma, és nem azért járok oda mert egy undorító pincehelység, vagy mert nagybetűkkel a falra van firkálva hogy csá, juhász, vagy mert 360 a sör, hanem azért mert normális kiszolgálás volt akárhányszor mentem oda, sosincsenek köcsögök akik balhéznak ordibálnak meg ilyesmi (kivéve most mesht), és normális zene megy. Itt nem fogják elfogadni a pénzedet ha bunkó vagy, ez a kocsma attól más, ennyi.

jólvan elég volt a vergődésből
Member
Gold: 31,943.00
Sep 6 2012 07:46am
Quote (jarabekg @ 6 Sep 2012 15:43)

érdekes, a tiéteket azért elfogadták, meg ki se basztak csak mert mesh bunkó volt
Member
Gold: 5,302.77
Sep 6 2012 07:46am
Quote (bajcli @ Sep 6 2012 02:35pm)
szupersarkítva.

aszongya mér
mondom okj.

Én úgy látom, hogy fizető vendég ide vagy oda, ha egy pultos vagy tulajdonos "veszélyesnek" ítél egy helyzetet, akkor joga van intézkedéseket tenni az elhárítás érdekében. Ha egy hótrészeg ember, akinek nincs önkontrollja elkezd ordibálni meg verekedni, akkor szerintem joga van kitessékelni a helyiségből. Könnyen alakulhatott volna úgy is a szitu, hogy őt verik meg, vagy a verekedés során keletkezik anyagi vagy testi kár, ami miatt viszont már őt is felelősségre vonják (miért szolgálta ki).
Go Back To Magyar Topic List
Prev1212223242534Next
Add Reply New Topic New Poll