Quote (-joey- @ 6 Sep 2012 15:25)
Ezek szerint, ha egyedül vagy egy kocsmában, az asztalra is foshatsz, mert az senkit nem zavar, és te megvetted a sörödet?
szupersarkítva.
azért fontos, hogy mondjuk a profit, amit csinálnak rajtad, meg a "kár", amit okozol, egyensúlyban legyen, mondjuk ha veszel egy zacskó szotyit és körbehányod a helyet, nyilván kibasznak
de nyári meló alatt velem is többször volt ilyen, hogy le lettem baszva, amiért jogosan paraszt voltam a vendéggel (nem is az, hogy nem szolgáltam ki, csak bunkó voltam)
meg mittudomén voltak olyanok, hogy jött oda egy gyerek, hogy neki az a vízibicilki kell, ami fel van kötözve a stégre, mondom hát azt most biztos nem fogom egyedül levenni neked (300 kg, ketten szoktuk pakolni őket és egyedül voltam)
aszongya mér
mondom hát mert mára azt kaptuk, hogy x darab legyen lent, többet nem kell levenni, különbenmeg egyedül vagyok úgyhogy most ha lehet, nem kapnék sérvet se
gyerek meg kb kiröhög, hogy ha ő valami ilyesmit csinált volna a munkahelyén (valami vendéglátós volt), rúgták is volna ki egyből
mondom okj.
de amúgyis láttam már egy-két cifra dolgot éttermekben is, amikhez simán jó pofát kellett vágniuk, pedig a város egyik legjobb helyén történtek, nem valami talponállóban