Quote (bajcli @ 28 Aug 2012 20:40)
volt két tökjó angol haverom, akiket wowban ismertem meg, és ilyen arenabuzik voltak, erre most elmentek gwzni merhogy abban milyen jó lesz a pvp
én meg wowban is sorban kapom az agyvérzéseket az ilyen 47895348975 vs 478357345834 harcoktól, amikben gyakorlatilag kurvamindegy, mennyire tudsz játszani, ha egyszerre huszonhatan basznak agyon (gw meg elvileg erre van kihegyezve?)
nem is értem, hogy lehet azt szeretni
van a world vs world, az az amire te gondolsz
egymástól kell várakat meg tornyokat elfoglalni, vannak ilyen bikák is amik viszik a supplyt és meg kell védeni őket, supplyból lehet erősíteni a tornyokat, meg pl. várba ilyen tüzes katapultokat rakni stb
de amúgy ja, ilyen 600 ezer vs 600 ezer van
hangulatosnak nagyon hangulatos, de amúgy csak spameled az összes skilled és ennyi, nem sok mindent tudsz ott taktikázni (szerintem)
mivel 300 random emberrel vagy egy csapatban, ezért taktikát se tudom hogy lehetne megbeszélni, azon kívül hogy néha beírják chatbe h go ide vagy oda
de van ezen kívül a sPvp - structured pvp
itt 1v1-től kezdve 8v8-ig van minden, többféle játékmód, mindenki ugyanabban a gearben van (pvp vendoroktól
ingyen átvariálhatod a statokat, hogy mittudomén a default critchances bow helyett te vitalityset akarsz)
szal kb olyan, mint d2ben mikor hero editorral legit karikat csináltunk, s úgy dueleztünk:D
itt van tournament mode is amivel elméletileg competitiven is lehet játszani