Quote (ecneB @ 20 Jan 2012 11:56)
nagyon kevesnek tunik ez nekem.. ez nem a regi kotlseges megemeltje? mert azt halottam fel fullel, hogy azt is emelhetik, akik eddig koltsegesen voltak, persze nem olyan mertekben, mint a most felvizoknek.
yy, valami itt nem stimmt. 250-t meg csak csak kifizetnek, de amilyen szinvonalu az oktatas az biztos, hogy a duplajat nem fizetnem ki..
en amugy, ha most kene felveteliznem.. basznek ra.. valami szakmat csinalnek, meg egy nyelvet.. azt csok.. egyetem kozelebe nem mennek az fix..
cnc + német = full of money ^^
amúgy a diákhitel II-t mostanában indítják el, de még nem teljes, majd ha meglesz, hogy 600k-t lehet felvenni meg ilyenek, majd akkor emelik meg a díjakat.
Quote (Vismajor @ 20 Jan 2012 11:58)
Nah, erről mesélhetnél, én tavaly elbasztam az érettségim, idén megyek újra, erre beütött a krach itt a felsőoktatásban...
Most egy idegenvezető-okjra járok, de csak pofozom a szart, semmire sem jó.
kaphatsz érte plusz pontot és így elérhető a max pontszám.
Ha most mindenáron gazdos akarnék lenni, és évek óta erre készülnék 18 éves lennék, akkor a nyelvvizsga és emelt mellé csinálnék egy 1-2 éves okj-t vagy pont az egyetem felsőfokú szakképzését, és akkor kapnék egy csomó plusz pontot meg kreditet is vinnék (a tandíjat amúgy kredit alapon kell fizetni, szóval ha nem sikerül is spórolna egy csomó pénzt), de így elérhető lenne a 480-500 közötti pont.
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 20 2012 05:01am