Quote (TassassinHc @ Sat, 6 Dec 2008, 18:10)
szerintem nekünk is kellene adúzni.. pl 2 naponta 50$... vagy még több smile.gif de nem tudom, h mennyi amennyi normálisan kitermelhető... pl azért vagyok aranyásó, mert magamnak is hamarabb találok cuccokat.. de eladásból is több lesz a bevételem smile.gif meg amúgy is... biggrin.gif
amit eladok a vegyesboltban az a városkasszába megy? ugye? ... ajánlom... :S
Ez az adó nálunk érdekes dolog, mivel a többség úgyis mindenét abba feccolja, hogy menjen a szekér. Más városoknál nagyon alap az adó, mivel vadidegenek vannak, és így ha a tag le is szarja a várost (mert valszeg le fogja), legalább befizet valamennyit... Ilyen baráti "közösségbe" adó felesleges imo. Én pl most nekifexek a küldiknek, összeszedek 250et, letudom azt a szamaras szart, addig meglesz a következő 2 másik küldihez a cucc is. Bekaszírozom az xp-t, goldot, majd tolom a szögesdrótosat, ami + rejtőzködés cipőt ad, veszek +csapdaállítás inget, és megcsinálom a pulykát. Onnan is megvannak a köv küldikhez az alapanyag, ott is haladok velük rendesen ==> így fejlődök leggyorsabban szintet+kapok goldot.
Igazából magamra csak a szamár miatt kell költeni jó ideig. :/ Cuccot nagyon nem veszek max 48é inget oszt csá. Minden egyéb (ahogy eddig is) megy városba.