Quote (pellacini @ Tue, 1 Jan 2008, 16:12)
Az hogy nem kertek egymas baratsagabol, tiszta sor.
De vrt, ha valoban nyomja a szived az amiben reszt vettel, es aztan oszinten karpotolni akartad ricit, akkor most nem ertem miert allsz a masik oldalon.
Ha valaki segithetne felgongyoliteni az ugyet, az te vagy. Anyagi ertelemben meg csak nem is rajtad csattanna az ostor, max kapnal egy "enyhe" buntetest.. Rici csaladja vagy visszakapna a penzt, vagy nem.. de ez lenne a gerinces megoldas.. szerintem
fogalmad sincs, mimindent megtettem eddig érte, HALVÁNY LILA FINGJA SINCS ITT SENKINEK RÓLA. Ez a baj ezzel, mindenki okoskodik, pedig valójában kb 4 ember van aki teljesen tisztában van az üggyel... A jogász, Gábor, Rici és én. Ennyi.
Quote (DioKVP @ Tue, 1 Jan 2008, 16:15)
Akkor hogy a faszba bántad volna meg te idióta? Te azt se tudod hogy mit csináltál és hogy ezért vállalni kéne a felelősséget. Mi az hogy ne nézzelek madárnak. Nem madárnak hanem 1 gerinctelen szar patkánynak nézlek. Ha lenne benned akár 1 aprócska gerinc is vagy beismernéd szépen az egészet, vagy összetörnéd magad minél előbb megszerezd azt a pénzt amit elloptatok tőle és hiánytalanul visszaadd. Attól hogy beírod 1 fórumba hogy "jajj de nagyon sokat szenvedtem ám attól hogy megloptam valakit" még ugyanolyan szar maradsz
már bocs, de számomra egy tök ismeretlen ember szitkozódását úgy, hogy kb úgy ugacc h semmit nem tudsz, bocs, de be kell vallanom, hogy kurvára leszarlak

Quote (xXmateXx @ Tue, 1 Jan 2008, 16:16)
attól függ h mennyire "perelitek be "

mondjuk ha aztmondod h 100000000000 millára tuti h semmitse nyernél csak -ügyvéd

:D
de mondjuk 500.000FT nincs kizárva.... mármint h fejenként adnak annyit..+ha aztveszed h nekik kell kifizetni az ügyvédet ( mert ugye a vesztes fél fizeti akkor mégjobb ...

)
hát, talán picit kevesebb

, de valahogy ezzel is tisztában vagyok, és valahogy mégsem parázok a feljelentéstől... mert tudod, én az egész ügy részleteit ismerem és tudom h mik a lehetőségek, és mi történhet legrosszabb, illetve legjobb esetben.
This post was edited by David_ibolykane on Jan 1 2008 08:18am