d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1219821992200220122023048Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
May 8 2010 07:08am
Quote (Saenchai @ 8 May 2010 13:43)
ja és még annyit hadd fűzzek hozzá,hogy nem egyszer láttam tőled olyan postot a forumon,hogy "hú de be vagyok baszva",meg emlékszem,hogy mikor magánéleti problémáid voltak az akkori bnőd miatt,vagy 2 hétig folyamatosan részeg voltál

ezt tényleg nem bántásból hoztam fel,de talán el kéne gondolkodnod,mit is értesz kultúrált fogyasztás alatt

Az hogy néha attakk készre iszom magam, =/= azzal h itthon nincs kultúrája a szesznek. :D És igen, sokszor iszok olyan esetekben. És igen, tegnap előtt is úgy elrongyoltuk magunkat, hogy felmosóvízzel locsoltak ki, meg összefirkáltak alkoholos filccel a kollegák. És? Belefér néha.
Menj fel norvégiába vagy dániába, és meglátod mi az, ha nincs kultúrája a szesznek. :D

"és igen,sok drog kevésbé ártalmas az alkoholnál,mivel az alkohol kb. minden belső szervedet károsítja, az emberek viselkedését könnyen rossz irányban tudja befolyásolni stb."
Nézd, ha valaki mérték nélkül fogyaszt bármit is, az káros lesz. Alkohol kis mennyiségben gyógyszer. És tényleg. Így az ilyen kretén orvosok okosságaival, hogy "az az ember egészségesebb aki heti egyszer ekizik bulin, mint a csöves aki nap mint nap kannással issza magát a sárga föld alá" és hasonlókkal kímélj pls.
Példának okáért bort szoktak ajánlani KISMAMÁKNAK, esténként fél-egy pohárral.

+ elég mókás "drogok>alkohol" szöveg, mikor a drogok egy meglehetősen nagy gyűjtőfogalom, megybe értelmezés szerint a tea, kávé, alkohol, babapiskóta is beletartozik.
Member
Gold: 0.00
May 8 2010 07:08am
barátnőmnek 10 perce ecsetelem, hogy nyomult rám tegnap egy csaj zp-be, de leráztam a gecibe és nem csaltam meg (tényleg)

TotallyNiki (pancsi ) üzenete:
*hát ez csodás..:D
*tehát megcsaltál:D
- Ádám üzenete:
*micsoda?
*te hülye vagy
*hát bazdmeg ez kész
TotallyNiki (pancsi ) üzenete:
*nemondmár h ha ugy hajogatott meg faszom h lesmároljon nem smároltatok..

kész bazdmeg
amikor azt várja az ember, hogy ő majd lenyugtatja, de rá kell jönnie, hogy csak mégjobban felbassza az agyamat :mad:

This post was edited by xGurke on May 8 2010 07:09am
Member
Gold: 59.00
May 8 2010 07:09am
Quote (Saenchai @ 8 May 2010 13:51)
szerintem kb. minden rokonságban van legalább 1 alkoholista
nálunk is volt

nem mondasz hülyeséget.

Quote (palacsinta @ 8 May 2010 14:02)
most reszből indultunk ki aki 11 ig birja  !

rezs egy vatkan.

btw elvileg tilos drogokról beszélni, mindjárt bezárják ezt is 8D

This post was edited by Nerz8 on May 8 2010 07:10am
Member
Gold: 355.92
May 8 2010 07:14am
Quote (Oberon_os @ May 8 2010 03:08pm)
Az hogy néha attakk készre iszom magam, =/= azzal h itthon nincs kultúrája a szesznek. :D És igen, sokszor iszok olyan esetekben. És igen, tegnap előtt is úgy elrongyoltuk magunkat, hogy felmosóvízzel locsoltak ki, meg összefirkáltak alkoholos filccel a kollegák. És? Belefér néha.
Menj fel norvégiába vagy dániába, és meglátod mi az, ha nincs kultúrája a szesznek. :D

"és igen,sok drog kevésbé ártalmas az alkoholnál,mivel az alkohol kb. minden belső szervedet károsítja, az emberek viselkedését könnyen rossz irányban tudja befolyásolni stb."
Nézd, ha valaki mérték nélkül fogyaszt bármit is, az káros lesz. Alkohol kis mennyiségben gyógyszer. És tényleg. Így az ilyen kretén orvosok okosságaival, hogy"az az ember egészségesebb aki heti egyszer ekizik bulin, mint a csöves aki nap mint nap kannással issza magát a sárga föld alá" és hasonlókkal kímélj pls.
Példának okáért bort szoktak ajánlani KISMAMÁKNAK, esténként fél-egy pohárral.

+ elég mókás "drogok>alkohol" szöveg, mikor a drogok egy meglehetősen nagy gyűjtőfogalom, megybe értelmezés szerint a tea, kávé, alkohol, babapiskóta is beletartozik.

és akkor miért hülyéztél le,mikor azt mondtam,hogy az alkohol az egyik legkárosabb drog?
képzeld,pár éve ismét zöld utat adtak az illegális drogokkal való kísérletezésnek,és pár év alatt felfedezték az LSD fájdalomcsillapító hatását olyan betegségeknél,ahol pl. más gyógyszer nem segít hatásosan, az MDMA-val (eki) a szorongásos betegeket sokszoros hatásfokkal tudták kezelni bármilyen fizikai mellékhatás nélkül,a füvet meg nem véletlenül írják fel pl. a rákos betegeknek

akkor most miről is beszélünk?

és honnan tudod melyik orvos mond kreténséget? pl. anglia egyik vezető drogszakértőjét nemrég rúgták ki,mert azt merte mondani,hogy az ekizés nem veszélyesebb a lovaglásnál,a fű pedig kevésbé káros,mint az alkohol
ez ugye politikailag nem tett jót a fejesnek,ezért repítették is
azért tudják az orvosok fikázni az illegális drogokat,mert nekik meg van engedve,az ellenkező véleményt eltapossák
éljen a demokrácia

This post was edited by Saenchai on May 8 2010 07:16am
Member
May 8 2010 07:17am
Quote (Saenchai @ 8 May 2010 14:14)
és akkor miért hülyéztél le,mikor azt mondtam,hogy az alkohol az egyik legkárosabb drog?
képzeld,pár éve ismét zöld utat adtak az illegális drogokkal való kísérletezésnek,és pár év alatt felfedezték az LSD fájdalomcsillapító hatását olyan betegségeknél,ahol pl. más gyógyszer nem segít hatásosan, az MDMA-val (eki) a szorongásos betegeket sokszoros hatásfokkal tudták  kezelni bármilyen fizikai mellékhatás nélkül,a füvet meg nem véletlenül írják fel pl. a rákos betegeknek

akkor most miről is beszélünk?

és honnan tudod melyik orvos mond kreténséget? pl. anglia egyik vezető drogszakértőjét nemrég rúgták ki,mert azt merte mondani,hogy az ekizés nem veszélyesebb a lovaglásnál,a fű pedig kevésbé káros,mint az alkohol
ez ugye politikailag nem tett jót a fejesnek,ezért repítették is
azért tudják az orvosok fikázni az illegális drogokat,mert nekik meg van engedve,az ellenkező véleményt eltapossák
éljen a demokrácia

Ne
legyél
már
ennyire
értetlen
bazdmeg.
Member
May 8 2010 07:19am
Quote (Oberon_os @ May 8 2010 03:17pm)
Ne
legyél
már
ennyire
értetlen
bazdmeg.

nem vagyok értetlen
Member
Gold: 280.00
May 8 2010 07:20am
hey boys hey girls i wanna see you dance, shake your body, move your body common
Member
May 8 2010 07:22am
Quote (anyd @ May 8 2010 03:20pm)
hey boys hey girls i wanna see you dance, shake your body, move your body common

will smith>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>nerz
Member
Gold: 280.00
May 8 2010 07:25am
btw loerén inditottam egy fonált, ott is van Dave és Oberon :'D
mármint ebben az utobbi témában

This post was edited by anyd on May 8 2010 07:25am
Member
May 8 2010 07:27am
Quote (Saenchai @ 8 May 2010 14:19)
nem vagyok értetlen

Oké, akkor megint, de csak lassan: egy-egy egyéni problémát NE vetíts le kérlek az egész kérdésre! Pl. csöves esetét az egész alkohol fogyasztásra. Ez olyan, mintha én az idióta cigánygyerek életútját (fű-party-drogok-heroin-DIE, amelyikről epic buta film is készült) mondanám az átlag drogosnak. Amolyan ":asdad: DROKOZOL? HERKÁZNI FOGSZ" hülyeséget szajkóznám.
Szimplán annyiról van szó, hogy a drogot egészségesnek titulálni kurvanagy faszság. Bizonygatni hogy az alkohol mennyivel veszélyesebb, mert mennyivel több ember megy tönkre benne/bűnözés/balesetek/etc, faszság, mert az egyik illegális, másik nem. Persze, hogy a legális dolog veszélyesebb a társadalomra, de itt akár cigit, kávét, de még a mekis kaját is említhetnénk.
Alkohol káros hatásait ábrákkal szemléltetni úgyszintén, kétlem hogy egy RENDSZERES drogfogyasztónak nem megy rá a veséje/mája/tüdeje/agya.

Nincs hülye drog, csak hülye drog user. s ez ugyanúgy igaz alkoholra is.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1219821992200220122023048Next
Closed New Topic New Poll