Quote (Saenchai @ 8 May 2010 13:43)
ja és még annyit hadd fűzzek hozzá,hogy nem egyszer láttam tőled olyan postot a forumon,hogy "hú de be vagyok baszva",meg emlékszem,hogy mikor magánéleti problémáid voltak az akkori bnőd miatt,vagy 2 hétig folyamatosan részeg voltál
ezt tényleg nem bántásból hoztam fel,de talán el kéne gondolkodnod,mit is értesz kultúrált fogyasztás alatt
Az hogy néha attakk készre iszom magam, =/= azzal h itthon nincs kultúrája a szesznek.

És igen, sokszor iszok olyan esetekben. És igen, tegnap előtt is úgy elrongyoltuk magunkat, hogy felmosóvízzel locsoltak ki, meg összefirkáltak alkoholos filccel a kollegák. És? Belefér néha.
Menj fel norvégiába vagy dániába, és meglátod mi az, ha nincs kultúrája a szesznek.

"és igen,sok drog kevésbé ártalmas az alkoholnál,mivel az alkohol kb. minden belső szervedet károsítja, az emberek viselkedését könnyen rossz irányban tudja befolyásolni stb."
Nézd, ha valaki mérték nélkül fogyaszt bármit is, az káros lesz. Alkohol kis mennyiségben gyógyszer. És tényleg. Így az ilyen kretén orvosok okosságaival, hogy "az az ember egészségesebb aki heti egyszer ekizik bulin, mint a csöves aki nap mint nap kannással issza magát a sárga föld alá" és hasonlókkal kímélj pls.
Példának okáért bort szoktak ajánlani KISMAMÁKNAK, esténként fél-egy pohárral.
+ elég mókás "drogok>alkohol" szöveg, mikor a drogok egy meglehetősen nagy gyűjtőfogalom, megybe értelmezés szerint a tea, kávé, alkohol, babapiskóta is beletartozik.