Quote (Aston @ Jan 28 2011 08:10pm)
Huhú! Ismerem-ismerem, egyszer ettem ott azt hiszem és az is nagyon bejövős volt, de a nyugati nekem sajnos nemigen szokott útba esni :/
Amúgy a Nordsee is erősen német és életemben először kitöltöttem egy ilyen vásárlói visszajelző lapot és bedobtam, annyira kurvajó volt.
Én most ettem ott másodjára, de talán első alkalommal nem is itthon próbáltam ki. Azt néztem, hogy annyira nem is drága a főétel, mint hittem: 1800 környékén mintha szép szelet halat lehetett volna kapni.
Humuszban meg az a jó, hogy bemész és egyből a kezedbe nyomnak egy kis pohárka jázmin (?) teát. Nekik nem kerül semmibe, az embernek viszont tök jól esik. Legutóbb mikor voltunk akkor pedig fizetés után is kaptunk egy kört. Máshol mindig azt érzem, hogy méregetnek, hogy mikor húzunk már ki az étteremből.
A momotaro kínai étterem még ilyen, szintén az V. kerületben. Tök jó a kaja és kapásból egy kancsó teával kedveskednek. Igaz, hogy dupla áron van a kaja, de legalább nem lehúzás érzése van az embernek, mint egy pár helyen ahol kiszámlázzák neked 30ft/darab áron a kenyérbucit (serclit, ki hogy hívja).