Quote (Aston @ Jan 28 2011 08:04pm)
Múlt héten én is elmentem kajálni. Úgy emlékeztem, h a Deákon van egy subway, de nem találtam. Láttam ezt, odamentem, megnéztem, h mi a kínálat és konstatáltam, hogy: ez egy mc donald's kópia és kajautalványt se fogadnak el
viszont jól jött, h odamentem, mert sarkon fordulva megpillantottam a túloldalon a Nordsee nevü helyt, ahol kurva drága sajnos a kaja így csak életemben 2x ettem ott, viszont ilyen pazar kiszolgálást és jó minőségű ételt hazánkban még nem kaptam. Arra a pár percre úgy éreztem magam, mintha külföldön lennék és körbeugrálnák a kedves külföldi vendéget.
Pofám leszakadt.
Tényleg. Kajautalványt nem fogadtak el. Egyébként én is benyomtam egy menüt, aztán egy halas szendvicset a Nordsee-ben

Gondolom ismered a Humuszt. Van vegetáriánus változata is a westendben talán, de az október 6. utcán van olyan ahol mindenféle husos megoldásban is lehet kapni. Eléggé csípem, pláne, hogy kedves a kiszolgálás és figyelmesek is a vendéggel.
Igencsak látszik, hogy nem magyar az üzemeltető ... sajnos a hazai vendéglátásra inkább a lehúzás jellemző.