Quote (kusziyoker @ May 3 2016 12:45pm)
Most lesz 5 honapja hogy vege lett egy 3eves kapcsolatomnak. Eloszor adtam magamnak idot 2 honapot majd rajottem megse akarok maganyosan megdogleni.
1. Es 2. Csaj
Az elso csajt tinderen szedtem ossze, elhivtam vacsorazni egy eleg jo helyre akkor nem volt semmi cute volt meg minden. Egy par napra ra elhivtam hozzam filmezni, csak kozben le kellett ugranom a foldszinten levo kavezoba mert elfelejtettem hogy egy masik csajjal is volt talalkozom. Ennek mondtam hogy 10perc , majd lementem egy órára. A kavezosbol nem lett semmi, nem jott be a csaj élőben, a masik meg beragott mire visszaertem es elhúzott. Azota se beszeltem vele. Szoval toltam egy dupla failt .
3. Csaj
En nem vagyok egy csuggedo (foleg hogy ekkor meg az exem haza-hazajart hozzam) tipus par hetre ra egy szorakozohelyen kavartam egy csajjal, de mint kiderult tul fiatal hozzam 19 eves es nem akartam mar olyan csajjal osszejonni aki meg most kezdi az egyetemet meg ilyenek.
4.Csaj
Elmentem haverral kocsmazni mar volt a fejbe, es bejott egy tarsasag ahol az egyik csajt nem ismertem ami ilyen kisvarosba eleg furcsa, mert akkor 99% hogy nem idevalosi. Kiderult volt oszttars koleganoje. Iszonyatosan bejott a csaj tettem neki magamat elsonek nem voltam neki szimpi, de beloktem a most hagyott itt a baratnom es milyen erzekeny vagyok dumat majd teljesen a szivebe loptam magam. Utana kavartunk meg minden. Masnap messenger ez az de ugye o pesti volt en meg 200kmre lakok. Egy darabig nagyon oda voltunk egymasert es el is hittuk hogy meg igy is mukodni fog. De utana ra kellett jonni hogy nem tud minden hetvegen lejonni hozuam es ez igy csak szenvedes. Azota is odaig vagyok erte neha kicsit ugy erzem hogy o lenne az igazi, beszelunk messengeren , telefonon, skypeon hetente tobbszor is. Szoval ezt az egy ismerkedest nem bantam meg mivel meg mindig tart es ki tudja mi lesz belole. Ja a csajszi 30eves de ez se zavar.
5. Csaj
Elmentem szulinapi buliba es itt iszonyat modon kiutottem magam. Majd 2-3 fele eszrevettem hogy az egyik csaj engem bamul. Odaulok hozza beszelgetunk, majd kiderul hogy nagyon kis szolid jany de nagyon cuki. Latszott rajta hogy bejovok neki de az nem hogy reszegebb mint en. Ezutan felmentunk hozzam, megvolt az aktus, majd feloltozott es azt mondta h kimegy levegozni. Majd azt vettem eszre hogy kihajol az erkelyen es az alattunk levo kavezo tetejere tolja a hanyast. Mondtam neki hog koszi mindent kikisertem ajtoig azota nem is beszeltem vele.
6. Csaj
Par hete talalkoztunk ismet szórakozóhelyen. Kiderult hogy foldim de meg valahogy sose futottunk ossze. Beszelgettunk majd mondja hogy maszirozzam meg a vallat???? Utana meg hogy oleljem meg mert nagyon szereti az olelest. Es mar annyira nyomult a vegen hogy tok szarul esett hogy nekem nem kell csinalnom semmit, erre azzal huztam a fejet hogy nem csokoloztam vele mikor le akart kapni. Felhivtam ot is de nem akart feljonni, majd masnap kiderult hogy csak szerelmi banata volt es tetszettem neki meg hogy meghallgattam blablabla. Azota nem is beszeltunk.
Szal ez lenne az eddigi 2016os évem. Meg volt egy csaj szilveszterkor aki kiderult hogy egy 40 eves anyuka aki jol tartja magat en meg labamat a nyakamba rohantam el onnan 😊
ezek túl successful dolgok = nem bírom beleképzelni magam
:XD
azért a szilveszteri anyukára csak rámentem volna
Quote (josheide @ May 3 2016 01:15pm)
Lehet hogy donatelned kene njaguarnak mert a 6-bol egy kepet se toltott be.
++
képekkel könnyebb lenne a választás :>
This post was edited by Senee on May 3 2016 07:17am