d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1218219220221222828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 23 2010 04:00am
ehhez kell origi?
megtetszett a videok alapján a játék szivesen kiprobálnám:O

Member
Gold: 22,413.07
Feb 23 2010 04:23am
Quote (harcikacsa17 @ Feb 23 2010 11:00am)
ehhez kell origi?
megtetszett a videok alapján a játék szivesen kiprobálnám:O

ecneB szivesen ad meghívot :)
nem kell hozzá eredeti, ha megvan a meghívod ami olyan mint egy cd key, akkor ingyenesen le tudod tölteni
Member
Gold: 8,000.69
Feb 23 2010 04:24am
Quote (lacketto @ 23 Feb 2010 11:23)
nem kell hozzá eredeti, ha megvan a meghívod ami olyan mint egy cd key, akkor ingyenesen le tudod tölteni

akkor én is kérek tőle ^_^
jobb mint a dota?:D
Member
Gold: 22,413.07
Feb 23 2010 04:26am
Quote (SirCsimbok @ Feb 23 2010 11:24am)
akkor én is kérek tőle ^_^
jobb mint a dota?:D

dotaklón tulajdonképpen csak más az itemrendszer, rengeteg új hős van, több map, ha jól tudom a statot is részletesebben vezeti
de majd valami pro megmondja^^
én csak 2 gamet jatszottam vele
Member
Feb 23 2010 04:27am
Quote (lacketto @ Feb 23 2010 10:23am)

ecneb nek akartam pm-elni de full a pm box.=/
és köszi
Member
Warn: 100%
Feb 23 2010 07:28am
Quote (prau @ Feb 23 2010 08:49am)
Igen baszdmeg, miután azt mondod hogy hozzak rikit, én meg hozom scoutot, MIVEL SZTEM jobb mint az a fos. De persze, mikor mondom hogy egy nyomorék vagy akkor az a válasz, hogy " anyáddal beszélj igy", de miután nem azt pickelem amit TE MONDASZ (miért pickelném azt?) akkor meg jött a durva anyázás. Ja meg biztos össze "stealeltem" azt a 6 vagy hány killt, de te SLAYERREL azt a 10 mittomén mennyit biztos mind magadtól szerezted. De amúgy már mással is annyiszor összevesztél ilyenek miatt, de még mindig azt hiszed, hogy neked van igazad pedig NINCS.

riki százszor többet ér mint a fos scout
nyomorékozol minket, és utána csodálkozol hogyha én is úgy beszélek veled, ahogy?
én mindig azt pickelem ami a teamnek jó, mint abban a gameben is: witch slayer
....és pontosan úgy lett ahogy gondoltam, lófaszt nem értél

Quote (prau @ Feb 23 2010 08:54am)
Tölem azzal osztod meg a sötét gondolataidat akivel akarod.  De a 3 soros anyázásod után (amire én speciel szépen kultúráltan válaszoltam) nekem úgy tűnik, hogy te vagy az akit nem nevelt meg az anyja nem én. Még Mesh is megmondta hogy hülyeségeket irkálsz pedig köze nincs a gamehez. Ja és gratulálok hogy igy felbaszod magad EGY KIBASZOTT BETÁN. Jó reggelt.

még mindig te kezdtél el nekem paraszt módjára pofázni, utána én is más hangnemben beszéltem veled
mesh csak annyit mondott akkor hogy "szard le, megnyerjük"

This post was edited by Rezs on Feb 23 2010 07:31am
Member
Feb 23 2010 08:23am
Igen kedves rezs, lenyomorékozott miutan felidegesitetted azzal, hogy 10x kellet elmondani neked, hogy ö prau és nem vmi fake. És amiért ö nem nh-t pickelte te kb. elhordtad minden szarnak, habzó szájjal szidtat még az annyát is egy 10éves hülyegyerek módjára. Én nem ismerlek téged, de az akkori jelented, majd ahogy az ellenfélhez álltál hozzá minden elmondott rólad. Gondolom nem sok barátod lehet az életben sem, ha így viselkedsz.
Member
Feb 23 2010 08:29am
Quote (enve @ Feb 23 2010 02:23pm)
Igen kedves rezs, lenyomorékozott miutan felidegesitetted azzal, hogy 10x kellet elmondani neked, hogy ö prau és nem vmi fake. És amiért ö nem nh-t pickelte te kb. elhordtad minden szarnak, habzó szájjal szidtat még az annyát is egy 10éves hülyegyerek módjára. Én nem ismerlek téged, de az akkori jelented, majd ahogy az ellenfélhez álltál hozzá minden elmondott rólad. Gondolom nem sok barátod lehet az életben sem, ha így viselkedsz.

gondolom te vagy a védelmező öcsike, én elhittem hogy prau az, mesh nem akarta elhinni
amiért scoutot pickelt, mondtam neki hogy eléggé retardált pick volt, aztán elkezdte játszani az agyát, provokált, utána meg elborult az agyam és igen, eléggé szidtam
mindezek ellenére engem jópáran csípnek itt jspn, irl rengeteg haverom és több barátom is van, szóval kurvára nem érdekel a nyomorotok

de amint látom eléggé padlóra küldött titeket az a "csúnyabeszéd", lehet még nem küldtek el a halál faszára titeket, de nembaj, mindennek eljön az ideje egyszer

hívjátok még nyugodtan a nagymamit, nagypapit, esetleg a dédnagymamit, mondják csak el ők is mekkora geci vagyok amiért csúnyán beszéltem a kisunokájukkal!

This post was edited by Rezs on Feb 23 2010 08:30am
Member
Feb 23 2010 08:32am
-Szóval, miért lenne riki százszor jobb mint a "fos scout"?! Magyarázd már meg légyszives...És nem fogom csak azért rikit pickelni mert TE azt mondtad.
-Igen poénból beirom hogy nyomorék vagy miután olyan néven bemegyek a gamebe, hogy "nemprau", magyarul irok, a nevedet is tudtam de TE még akkor is azt irod hogy "ez nem prau". És ez volt a "paraszt módjára pofázás", ez után persze a szintednek megfelelöen jött a "kurva anyádat baszd teherbe", meg hasonlók vagy 5 soron keresztül. Hát gratulálok. Figyelj csak, a kibaszott tapló paraszt nem beszél igy, szerencséd hogy nem vagy kéznél kiverném a fogadat is.
-oh! Nagy rezs mindig tudja mit kell pickelni, föleg azt tudja mit kell venni a hösökre! Ugye staffot veszünk minden hösre utána meg slayerrel a 200 hpba toljuk az ultit...ügyes.
-ja igen semmit nem értem...az elsö 20 percben nem is.
Ja és még mesh is azt irta hogy hülyeséget irkálsz
Member
Feb 23 2010 08:40am
Quote (prau @ Feb 23 2010 02:32pm)
-Szóval, miért lenne riki százszor jobb mint  a "fos scout"?! Magyarázd már meg légyszives...És nem fogom csak azért rikit pickelni mert TE azt mondtad.
-Igen poénból beirom hogy nyomorék vagy miután olyan néven bemegyek a gamebe, hogy "nemprau", magyarul irok, a nevedet is tudtam de TE még akkor is azt irod hogy "ez nem prau". És ez volt a "paraszt módjára pofázás", ez után persze a szintednek megfelelöen jött a "kurva anyádat baszd teherbe", meg hasonlók vagy 5 soron keresztül. Hát gratulálok.  Figyelj csak, a kibaszott tapló paraszt nem beszél igy, szerencséd hogy nem vagy kéznél kiverném a fogadat is.
-oh! Nagy rezs mindig tudja mit kell pickelni, föleg azt tudja mit kell venni a hösökre! Ugye staffot veszünk minden hösre utána meg slayerrel a 200 hpba toljuk az ultit...ügyes.
-ja igen semmit nem értem...az elsö 20 percben nem is.
Ja és még mesh is azt irta hogy hülyeséget irkálsz

mégegyszer leírom én elhittem hogy te vagy, mesh nem hitte el, ennyire szar lenne a memóriád?
nyomorékozd le azt aki megszült, én 1 rossz szót nem mondtam rád azelőtt

riki smokeja többet ér mint az egész scout
kurva anyád lehet volt, de nem egyből hogy scoutot pickeltél, hanem elkezdtél provokálni még... syl, rici, mesh, ádám, bárki más is írta már le rengetegszer, akkor most ők is biztosan tapló parasztok, de azért nem kell túlragozni
kivernéd a fogamat?
látom kemény srác lehetsz, én bármikor benne vagyok, csak szólj hol és mikor
nagy rezs csak gondolkozik nem úgy mint te, aki kihozza a scoutot egy amúgy is gyenge teamhez, az volt a szerencse hogy enemy noob volt
staffot szoktam venni witch slayerre meg pyrora is, mivel elég jó mindkettőre, a 200 hpba ultizás meg csak a te korlátolt agyad szüleménye
nem az első 20 percben nem értél semmit, hanem az egész game alatt a kalap szart SE
mesh még mindig nem azt írta hogy hülyeségeket beszélek, hanem hogy szarjam le mit hozol, próbáljuk meg megnyerni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1218219220221222828Next
Add Reply New Topic New Poll