Quote (prau @ Feb 23 2010 02:32pm)
-Szóval, miért lenne riki százszor jobb mint a "fos scout"?! Magyarázd már meg légyszives...És nem fogom csak azért rikit pickelni mert TE azt mondtad.
-Igen poénból beirom hogy nyomorék vagy miután olyan néven bemegyek a gamebe, hogy "nemprau", magyarul irok, a nevedet is tudtam de TE még akkor is azt irod hogy "ez nem prau". És ez volt a "paraszt módjára pofázás", ez után persze a szintednek megfelelöen jött a "kurva anyádat baszd teherbe", meg hasonlók vagy 5 soron keresztül. Hát gratulálok. Figyelj csak, a kibaszott tapló paraszt nem beszél igy, szerencséd hogy nem vagy kéznél kiverném a fogadat is.
-oh! Nagy rezs mindig tudja mit kell pickelni, föleg azt tudja mit kell venni a hösökre! Ugye staffot veszünk minden hösre utána meg slayerrel a 200 hpba toljuk az ultit...ügyes.
-ja igen semmit nem értem...az elsö 20 percben nem is.
Ja és még mesh is azt irta hogy hülyeséget irkálsz
mégegyszer leírom én elhittem hogy te vagy, mesh nem hitte el, ennyire szar lenne a memóriád?
nyomorékozd le azt aki megszült, én 1 rossz szót nem mondtam rád azelőtt
riki smokeja többet ér mint az egész scout
kurva anyád lehet volt, de nem egyből hogy scoutot pickeltél, hanem elkezdtél provokálni még... syl, rici, mesh, ádám, bárki más is írta már le rengetegszer, akkor most ők is biztosan tapló parasztok, de azért nem kell túlragozni
kivernéd a fogamat?
látom kemény srác lehetsz, én bármikor benne vagyok, csak szólj hol és mikor
nagy rezs csak gondolkozik nem úgy mint te, aki kihozza a scoutot egy amúgy is gyenge teamhez, az volt a szerencse hogy enemy noob volt
staffot szoktam venni witch slayerre meg pyrora is, mivel elég jó mindkettőre, a 200 hpba ultizás meg csak a te korlátolt agyad szüleménye
nem az első 20 percben nem értél semmit, hanem az egész game alatt a kalap szart SE
mesh még mindig nem azt írta hogy hülyeségeket beszélek, hanem hogy szarjam le mit hozol, próbáljuk meg megnyerni