Quote (b_daniel @ Tue, Jul 28 2009, 09:48pm)
^^ én is kipróbálnám a multis részt bár nekem nem eredeti szal ez lehet hogy gond
btw valaki tanítana kicsit? traxixal játszok és rájöttem már hogy agility ias meg +dmg kell rá - melyik a legfontosabb ?? úgyértem melyikből és mennyit pakoljak rá ? meg nagyon azokat a recipés cuccokat se értem azt ha valaki belinkelné hogy mire jó vagy leírná megköszönném
ha ennyire noob vagy hozzá, és mégis már! jobbnak találod a wownál az much gz xd
azok a recipes cuccok úgy működnek, hogy ha veszel 1-2-3 alapcuccot, akkor fejlesztheted, összerakhatod őket a receptel, és egy (sokszor teljesen) más cuccot kapsz értük
például ott a power treads
alul írja hogy mi kell hozzá:
boots of speed (magyarul cipő, legalább ennek mindig lennie kell, ha nem is fejleszted tovább)
belt of giant str/robe of the magi/boots of ev

legalább az egyiknek lennie kell
gloves of haste
megveszed a 3 cuccot, és a receptet, így 3 helyett csak 1-et foglaltál az inventoryból, és a statok is jobbak mint külön
azonban ha csak a receptet veszed meg, azok magukban nem érnek semmit, tehát érdemes utolsóként megvenni őket
vannak olyan receptek, amik nem kerülnek pénzbe
ezeket a cuccokat akkor "összerakja" magától, amint megvan minden rész hozzá (pl butterfly: talism of evasion, quaterstaff, eaglehorn

megvan mind3, magatol osszerakja)
olyan receptek is vannak, amik továbbfejleszthetőek (dagon, diffusial blade, necronomcon book vagy mi)
ezekhez csak 1szer kell megvenni az alap itemeket, utána elég csak a recepteket megvenni, annyiszor, ahanyas szintűre szeretnéd fejleszteni
játszani nem fog senki megtanítani, mert nagyon sok idő
játsz a botok ellen, és lesd el ők miket vesznek a hősöknek
amikor már minden hőst kipróbáltál, és van elképzelésed kinek mit vennél, akkor irány kani/bnet/ggc
a profilomban megtalálod hogy kell fel"telepíteni" a nem eredeti játékhoz a szervereket/clienseket
gl hf, most már valóban nincs életed