Quote (Vismajor @ 13 Nov 2009 23:19)
Nem mintha érdekelne a véleményed, de tűrhetetlennek tartom, hogy tolvaj titulussal illessél ENGEM, amikor magad sem vagy tisztában azzal, tulajdonképpen hol, merre, meddig.
Actually...Sajnállak rici. Amatőr módon, hirtelenségből akartál létrehozni egy üzletet, mindenféle megkötés nélkül. Ahogy tetted ezt az mf cuccokkal is. Nem tudom, eredetiségéből kifolyólag akartál e fizetni a fáradozásaimért, avagy sem. Én nem foglalkoztam ezzel, úg voltam vele, vagy adsz vmit, v nem. Ha nem adsz egy petákot sem, akkor sem szóltam volna. Mert azt rendesen megbeszéltük. de az, hogy bejössz ingame, ledobsz 5 nifyt, hogy bot helyett adjam el...sőt! Ugye, a bot csak és kizárólag a saját hasznomra van, nem igaz? Ha helyettesítésként te 5 infyt adsz, furcsa dolog, ezt elismerem, dehát embere válogatja, de megse fordul a fejemben, hogy az árának a felét visszakéred. hisz az a szó, hogy trade, részesedés, egyéb, nem hangzott el. Semmiféle megállapodás nem született, és most hasaütés szerűen akarod rajtam behajtani. hát nem, nem fogod, tanultál az esetből, legközelebb kritériumokkal és kötöttségekkel megtűzeldt csere/bere folyamatokat indíts, illetve bonyolíts le. további szép estét.
jo helyre sikerült, szerintem inkább /care topicban a helye ...