Quote (lacketto @ Jan 11 2017 08:06pm)
lassan mar kifejthetnéd ezt a végtelen szenvedést amin hónapok óta keresztül mész mert tényleg érdekel.
walloftext, legalabb kiirom magambol a feszultseget
egyetem:
ebben a felevben fejeztem bme a mernokit (egy vizsga, es a zarovizsga van hatra)
a szakdolgozat iras mindne pillanatat kinszenvedesnek etem meg, egy rakas katasztrofa volt, pluszba volt meg nehany targyam felev kozben, amiktol elegge forgott a gyomrom, de kiizzadtam mindent kinkeservesen
persze ugye csinalom mellette a gtk-t, ebben a felevben mar abbol is csak huzos targyak voltak hatra, amiket nem lehet kialibizni
1 targybol megbasztak, ilyen ponthatarosan ugy, hogy a kovetkezo felevben abbol is vegeztem volna de igy tolodik az egesz ugy, hogy osszel mar nem lesz targyam, tavasszal meg egy, persze ezen meg megprobalhatok kavarni, meg rugozni, de nem biztos, hogy success, es sok stresszel fog jarni
>aka elbaszok egy evet ugy, hogy egy targy miatt nem lesz meg a kozgazdasz diplomam, mikozben mar megvan a mernoki
karrier
miutan felmondtam a full time pm allasombol marciusban az egyik cegnel, azonnal elkezdtem dolgozni egy masik cegnel, mint 20 oras fizetetlen gyakornok
3 honapot huztam le, nagyon jol sikerult, be is ajanlottak uzleti projektvezetonek
de a cegnel felmondott a pm office vezetoje, az ujnak meg nincs akaratervenyesito keszsege, a ceo meg csak projekt asszisztenst akart belolem csinalni, de ezt el kellett fogadnom, mivel annyira szamitottam az uzleti projektvezetoi allasra
a munka eleg fos volt, beszerzesekkel, meg papirmunkaval kellett foglalkoznom, nem voltam tul motivalt ugy, hogy kozben masik cegnel szakdolit irtam, ment az egyetem amit utaltam, semmi motivacio nem volt
novemberben kertem pihit zaroviszga vegeig, mert mondtam, hogy ez igy mar tarthatatlan
ugyan belementek a pihibe, de eleg lassu az ugyintezes, eleg controlfreak a ceo, szoval nem tudom meg mi lesz velem februarban munka terem
ugy, hogy volt egy gecijo lehetosegem, amit azert nem kaptam meg, mert nem tudtam kezdeni ASAP
ezen felul kene hely ahol szakdolizhatok, meg leigazoljak a szakgyakot gtk-ra, szoval nem opcio, hogy offolom es elkezdek vallalkozni vagy valami.
>nem a legjobb hely az ahol vagyok, bar nem is a legszarabb. Raadasul eleg bizonytlan, hogy mi lesz a munkaval, pedi gelgge ra vagyok kenyszerulve.
kapcsolat
kibaszott jo egyutt az elet a baratnommel, hosszutavra tervezunk, de o is krizisbe kerult, baszott megtanulni rendesen angolul, ezert nem tudott jelentkezni a ceura mar ket eve
de maniaja az, hogy meg akar jarni jo egyetemre, ezert jelentkezni akar daniaba mesterre (most itt a corvinuszon van kozpolitika mesteren)
ugye szeptembertol kezdene, ami igy egy ev kulonletet adna a kibaszott gtk miatt, nem igazan tudnek elkezdeni addig dolgozni, amig haza kell jonnom vizsgazni meg hasonlok
a tavkapcsolatot nagyon fosul birom, ez mar elvalt amikor volt kint egy fel evet tanulni nemetorszagban
>tldr ki akar menni daniaba, ami eleg fos lenne, tekintve, hogy nem tudnek meg vele menni emiatt az egy targy miatt
es most igy azt erzem, hogy ezektol a bizonytalansagoktol meg faszkodasoktol szetrobbanikol a fejem
arrol nem is beszelve, hogy sikeresen elbasztam a legszebb eveimet erre a kurva egyetemre, amit sosem fogok viszontlatni.
es most huzok vissza tanulni