d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev12172182192202211257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Sep 24 2012 08:20am
Quote (ace07 @ 24 Sep 2012 16:16)
vagy több kalóriát éget el mint az átlagemberek. Van aki pl állandóan idegeskedik valamin, az pedig elég szépen égeti a kalóriákat. De ez csak egy ok a sok közül, itt egy másik érdekesség:

azer ez nem olyan gyakori mint az emberek akik azt mondjak hogy keptelenek elhizni
Member
Gold: 0.00
Sep 24 2012 08:23am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 24 Sep 2012 16:02)
nincs olyan hogy sok kaja mellett vékony maradsz. aki sokat eszik az hízik, aki keveset, az nem. aki aztmondja hogy sokat eszik és mégis vékony marad, annak fogalma sincs róla, hogy igazából kurvára nem eszik sokat

hallottál már az ektomorf testalkatról?

This post was edited by tevetava on Sep 24 2012 08:23am
Member
Gold: 1,080.60
Sep 24 2012 08:45am
Quote (ace07 @ 24 Sep 2012 15:16)
vagy több kalóriát éget el mint az átlagemberek. Van aki pl állandóan idegeskedik valamin, az pedig elég szépen égeti a kalóriákat. De ez csak egy ok a sok közül, itt egy másik érdekesség:

az esetek 99.9 százalékában hazudnak/kamuznak ezek az emberek (bármennyit ehetek/alig eszek mégis hízok)

elsőre példa:
csaj ismerősöm 40 kiló vasággyal, alig van rajta hús, pedig ő azt állítja, hogy annyit eszik, mint a disznó
mondta is párszor, hogy hú ma ettem pörköltet szalonnával, sonkával, libazsírral, mogyoróvajas kenyeret etc
aztán mikor összefutok vele 1 partiban, akkor meg jön hogy hú de be van baszva 2 felestől, biztos azért, mert csak 1 nutellás kenyeret evett egész nap
gg
és ez nem 1x történt meg

de igazából magamat is mondhatom példának amikor 65 kiló körül voltam, azt hittem, hogy bármit ehetek és nem hízok, aztán kalóriaszámlálás után jöttem rá, hogy mit jelent sokat enni, s felbulkoltam 90 kilóig
aztán meg visszadiétáztam magam 75-re
mindezt kb 1.5 éven belül

másikra:
másik csaj ismerősöm panaszkodik, hogy alig eszik valamit, s egyáltalán nem megy lejjebb a súlya, nem is tudja elképzelni, h mit enne, ha fogyózni szeretne
kiszámoltuk közösen h mennyi kalóriát eszik 1 nap (no homo), s tényleg az jött ki, hogy fogynia kéne, ha ennyit enne
nem is értettem, hogy ez hogy lehet, kérdezgettem, h biztos-e, hogy ennyit eszik 1 nap, mondta, hogy igen
aztán egyik nap szomorkodott, hogy elfogyott a mogyoró otthon, mert tv nézés közben az a kedvenc rágcsálnivalója
mondom wtf dude
minden este szokott enni egy fél zacskóval
100g mogyoró -> +600 kalória, máris érthető minden
jahogy ő azt nem gondolta, hogy ebben ilyen sok kalória van

de azt a hibát is elszokták követni, hogy a cukros üdítőket nem számolják kalóriának
illetve azt is figyelembe kell venni, hogy az alkohol picsasok kalória, 1 sör ~200 kcal, egy durvább estén több ezer kalóriát meg lehet inni

calories in > calories out = hízás
calorius in < calories out = fogyás

ez minden emberre igaz, nincs kivétel.
lehet valakinek több energiát használ el a szervezete az élettani funkciókra, mint az átlagember, s ezért többet ehet, mint egy ugyanannyira nehéz társa ugyanannyi testmozgással, s mégse hízik el
de attól még tudna annyit enni ő is, hogy elhízzon, a fenti 2 'egyenlet' rá is igaz

most az ilyen genetikai mutációkról ne beszéljünk, ami 15 embernél fordul elő az egész bolygón

This post was edited by farki on Sep 24 2012 08:45am
Member
Gold: 834.97
Sep 24 2012 08:45am
Quote (tevetava @ Sep 24 2012 03:23pm)
hallottál már az ektomorf testalkatról?

aha, és? ha elkezd napi 4000 kalóriát enni mint a dagadtak, akkor belőle is dagadt lesz

Quote (beni @ Sep 24 2012 03:16pm)
vagy csak te nem láttál még ilyet

ja, lehet hogy az emberek 00,01%a valamilyen betegség miatt nem tud hízni, you got me
Member
Gold: 6,440.13
Sep 24 2012 08:50am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 24 2012 03:45pm)
ja, lehet hogy az emberek 00,01%a valamilyen betegség miatt nem tud hízni, you got me

Én ismertem olyat, aki tényleg alig evett (vega = suliban egy alma + 2 szelet hamlett puffasztott rizs) mellette sportolt és elég duci volt. Kétlem, hogy vacsorára betolt volna egy oldal szalonnát fél kiló kenyérrel.

De amúgy kollégám kb 130 kg volt és most lefogyott 90kg-ra, de össze vissza regél az elfogyasztott ételek tekintetében, szóval csak azt látom, hogy valamit kamuzik.

This post was edited by beni on Sep 24 2012 08:52am
Member
Gold: 834.97
Sep 24 2012 08:57am
Quote (beni @ Sep 24 2012 03:50pm)
Én ismertem olyat, aki tényleg alig evett (vega = suliban egy alma + 2 szelet hamlett puffasztott rizs) mellette sportolt és elég duci volt. Kétlem, hogy vacsorára betolt volna egy oldal szalonnát fél kiló kenyérrel.

De amúgy kollégám kb 130 kg volt és most lefogyott 90kg-ra, de össze vissza regél az elfogyasztott ételek tekintetében, szóval csak azt látom, hogy valamit kamuzik.

biztos vannak ilyen pajzsmirigyrendellenességes emberek, de nem ez a jellemző
Member
Gold: 3,000.69
Sep 24 2012 10:30am
Quote (farki @ 24 Sep 2012 16:45)
az esetek 99.9 százalékában hazudnak/kamuznak ezek az emberek (bármennyit ehetek/alig eszek mégis hízok)

elsőre példa:
csaj ismerősöm 40 kiló vasággyal, alig van rajta hús, pedig ő azt állítja, hogy annyit eszik, mint a disznó
mondta is párszor, hogy hú ma ettem pörköltet szalonnával, sonkával, libazsírral, mogyoróvajas kenyeret etc
aztán mikor összefutok vele 1 partiban, akkor meg jön hogy hú de be van baszva 2 felestől, biztos azért, mert csak 1 nutellás kenyeret evett egész nap
gg
és ez nem 1x történt meg

de igazából magamat is mondhatom példának amikor 65 kiló körül voltam, azt hittem, hogy bármit ehetek és nem hízok, aztán kalóriaszámlálás után jöttem rá, hogy mit jelent sokat enni, s felbulkoltam 90 kilóig
aztán meg visszadiétáztam magam 75-re
mindezt kb 1.5 éven belül

másikra:
másik csaj ismerősöm panaszkodik, hogy alig eszik valamit, s egyáltalán nem megy lejjebb a súlya, nem is tudja elképzelni, h mit enne, ha fogyózni szeretne
kiszámoltuk közösen h mennyi kalóriát eszik 1 nap (no homo), s tényleg az jött ki, hogy fogynia kéne, ha ennyit enne
nem is értettem, hogy ez hogy lehet, kérdezgettem, h biztos-e, hogy ennyit eszik 1 nap, mondta, hogy igen
aztán egyik nap szomorkodott, hogy elfogyott a mogyoró otthon, mert tv nézés közben az a kedvenc rágcsálnivalója
mondom wtf dude
minden este szokott enni egy fél zacskóval
100g mogyoró -> +600 kalória, máris érthető minden
jahogy ő azt nem gondolta, hogy ebben ilyen sok kalória van

de azt a hibát is elszokták követni, hogy a cukros üdítőket nem számolják kalóriának
illetve azt is figyelembe kell venni, hogy az alkohol picsasok kalória, 1 sör ~200 kcal, egy durvább estén több ezer kalóriát meg lehet inni

calories in > calories out = hízás
calorius in < calories out = fogyás

ez minden emberre igaz, nincs kivétel.
lehet valakinek több energiát használ el a szervezete az élettani funkciókra, mint az átlagember, s ezért többet ehet, mint egy ugyanannyira nehéz társa ugyanannyi testmozgással, s mégse hízik el
de attól még tudna annyit enni ő is, hogy elhízzon, a fenti 2 'egyenlet' rá is igaz

most az ilyen genetikai mutációkról ne beszéljünk, ami 15 embernél fordul elő az egész bolygón

Ez nyilvan igy van, csak nem mindegy, hogy a szervezetedel alapjaraton 2000 v 3000 kcalt hasznal el egy nap
Member
Gold: 2,496.00
Sep 24 2012 10:41am
en nem ertek hozza, nem tudom miben vana kulonbseg, de magamon latom hogy rohadt nagy.

rendszeresen mozgok, soha nem nassolok, nem eszek edessegeket, nem iszok semmilyen cukros szart. heti 1x-2x iszok, de komolyabb mennyiseget ritkan. nyilvan mindezt nem csinalom tokeletesen, de ha nem figyelek oda h mit eszek, akkor helybol elkezdek hizni.

ehhez kepest rengeteg ismerosom van aki nagyon elbaszott modon el, minden nap muanyagon el, nem mozog, etc. nincs is sportos testalkatuk, de vagy nincsenek elhizva, vagy alig. ha en azt csinalnam amit ok, 160 kilora ugranek hirtelen.

ok is hiznak ertelem szeruen, es ha rendesen csinalom a dolgokat fogyok. de rohadt nagy kulonbseg van azert ember es ember kozott, mindegy melyik gyoker milyen gajdot irt a netre.
Member
Gold: 1,630.69
Sep 24 2012 10:45am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 24 2012 05:41pm)
en nem ertek hozza, nem tudom miben vana  kulonbseg, de magamon latom hogy rohadt nagy.

rendszeresen mozgok, soha nem nassolok, nem eszek edessegeket, nem iszok semmilyen cukros szart. heti 1x-2x iszok, de komolyabb mennyiseget  ritkan. nyilvan mindezt nem csinalom tokeletesen, de ha nem figyelek oda h mit eszek, akkor helybol elkezdek hizni.

ehhez kepest rengeteg ismerosom van aki nagyon elbaszott modon el, minden nap muanyagon el, nem mozog, etc. nincs is sportos testalkatuk, de vagy nincsenek elhizva, vagy alig. ha en azt csinalnam amit ok, 160 kilora ugranek hirtelen.

ok is hiznak ertelem szeruen, es ha rendesen csinalom a dolgokat fogyok. de rohadt nagy kulonbseg van azert ember es ember kozott, mindegy melyik gyoker milyen gajdot irt a netre.

En meg eszek rendesen meg elegge edesszaju is vagyok melle es alig birok hizni, pedig messze nem mozgok annyit mint amennyi kaloriat megeszek.
Member
Gold: 3.03
Sep 24 2012 10:47am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Sep 2012 18:41)
en nem ertek hozza, nem tudom miben vana  kulonbseg, de magamon latom hogy rohadt nagy.

rendszeresen mozgok, soha nem nassolok, nem eszek edessegeket, nem iszok semmilyen cukros szart. heti 1x-2x iszok, de komolyabb mennyiseget  ritkan. nyilvan mindezt nem csinalom tokeletesen, de ha nem figyelek oda h mit eszek, akkor helybol elkezdek hizni.

dat.

amúgy rendszeresen ettem minőségi (ofc vega) kaját és 68-ról lefogytam 62-re.
kevésbé minőségi (nem junk) vega kaját eszek mostanában és elkezdtem mozogni (rendszeresen). csak felmentem 71 kg-re.

irigy vagyok a saját génjeimre...
Go Back To Magyar Topic List
Prev12172182192202211257Next
Add Reply New Topic New Poll