Quote (rapiddani @ May 27 2016 12:58pm)
én se értem mi történik a diablosokkal, számomra pl grafikailag meg úgy az egész sokkal jobban bejön mint egy poe, de bazmeg hogy 4hónap alatt bevágnak seasonre 4 itemet, aztán mehettek hülyegyerekek ez így nem tudom mi. Mondjuk már ott vakartam a fejemet amikor berakják az AH + tradet, majd hogy megakadályozzák a black marketet kiveszik mindkettőt, amikor a játék értelme hogy csereberélsz. ez a kanai dolog amugy értelmes volt, tetszett is, játékosoknak is tetszett, de mivel 4 havonta van valami új a gémben így nem ártana azért valamit összekaparni ezeknek az agyhalottaknak.
amúgy nem is értem, pár hete kezdtem úgymond poe-zni, de amiket olvasgattam meg láttam sokkal jobban odafigyelnek a játékra.
sajnos nekem is a diablo 3 grafikája, animációk, hangulata sokkal jobban tetszik, de az, hogy 0 endgame van az nevetséges. amíg volt trade vanilla elején még jó is volt, de utána, mikor már mp 10 re összeraktál 100.000 goldból egy full barbárt semmire nem volt jó.
ha valaki meg climbolni akar griftel, kb annyi a dolga, hogy 0-24 ben keresi a zombis rifteket, full rng az egész
ezeket ha meglátom, mindig elmorzsolok 1-1 könnycseppet
értelmes trade + balanced pvp, ennyi kéne, hogy a #1 rpg legyen, de telibeszarják
season újítások: +100% dmg multiplier minden setre és 4-5 90% ban használhatatlan legendás tárgy
kanai cube megoldhatta volna az ahs dolgokat, ha nem lenne benne 1-2 op recept
de kösz blizz
This post was edited by Atranaxia on May 27 2016 07:22am