Quote (Vismajor @ 16 Sep 2013 09:23)
nah meséljcsak te kis nerz8
haverokkal, ismerősökkel mentem ki meg még ott hollandiában is találkoztunk magyarokkal, akik ott élnek / dolgoznak. összesen 11en mentünk a fesztiválra.
elég sokat kellett utazni, mert a reptérről messze volt a helyszín, ami egy hatalmas sportpálya és ott volt kialakítva a feszt.
délben volt a nyitás és 11kor volt az endshow. több stage, nagyon korrekt helyszín, szervezés. az elején kicsit tré volt, mert esett az eső, meg fos idő volt, de az összes stage sátor alatt volt, szóval nem okozott túl nagy gondot (később még jó idő is lett)
tipikusan olyan fesztivál volt, ahova csak a fanatikusok mentek, szóval nem voltak nyomorékok meg balhézó nemodaillő emberek. mindenki végigverette a 11 órát és iszonyat jó volt bulizni olyan emberekkel, akik tényleg a zene miatt voltak ott. igaz, hogy kb minden 3. ember be volt bogyózva, de egy ilyen természetesnek számít egy holland fesztiválon és mégsem volt probléma, balhé, kötekedés vagy ilyesmi. teljesen korrekt volt a közönség is, pedig voltak érdekes formák.
találkoztam meg beszéltem az összes kedvenc djmmel, a szettjük előtt mindegyik lejött a közönséggel bulizni, fotózkodni, dumálgatni, tök közvetlenek voltak (ofc csináltam is képeket velük). a hazaút nagyon kín volt, mivel éjszaka kellett visszavergődni eindhovenig a semmi közepétől úgy hogy nem járt szinte semmi vonat meg busz + a reptéren is kellett várni órákat, szóval csöveztünk, de ennyi belefért.
(csapágyas lett de /care)
majd postolok aftermoviet is, ha érdekel
This post was edited by Nerz8 on Sep 16 2013 04:01am