Quote (AngryBug @ 15 Nov 2010 23:27)
kéne egy olyan topic, ahova mi választjuk meg hogy kik járkálhatnak be, vagy szabad akaratunk szerint kibannolhatjuk az ilyen tizenéves vergődő pöcsöket
zewa, te nemtom mi alapján gondolod hogy a te sigeid olyan jól néznének ki, szerintem ha az emberek kb 5:50 arányban azt mondják hogy szar, akkor azt el kéne hinned, nem?
ha egy munka igazán jó, és tényleg attól származik, aki készítette, akkor akármekkora nyomorék az ember, de annak a munkáját elismerik.
és te meg kurvára ne magyarázz senkinek hogy mennyit szpemmel ide, csak azért hogy az undorító pofádat próbálják eltüntetni, miközben neked a postjaid 50%-a flame, vagy értelmetlen balfaszság
nem értem hogy lehet valami annyira életképtelen, hogy egy olyan társasághoz akarjon beépülni, ahol egytől egyig gyűlölik
neked egyáltalán vannak barátaid? mivel nem ismerünk téged (ó fuck yea) kérlek csatlakozz a baráti társaságodhoz, és velük oszd meg a selejt szarjaidat.
Valahol igazatok van, és tengermély tisztelettel viselek irántatok, de...
Én még mindig amondó vagyok, hogy bármennyire nehéz is ( bár nekem pl nem az ) ignorálni kell az általatok nem épp szívlelt userek postjait, tudom, hogy ez némelyikőtöknek, illetve bizonyos helyzetkben nem könnyű, de ennek sincs semmi értelme ( mint pl ebben a topicban, pont ebben a topican ), hogy oda-vissza megy a flame, mégha esetlegesen jogos is.
Ontopic:
Ezek a régebbi munkáim még mindig ingyenesen szerető gazdára várnak!
This post was edited by Fezmin on Nov 15 2010 03:43pm