Quote (LaserBack @ 4 Jul 2010 20:38)
ennyit a warnomról, bb
t4t bb gl hf
Quote (xGurke @ 4 Jul 2010 20:39)

igazából ezért is vagyok fent ritkábban

(mondjuk nyár van és kevesebbet is vagyok itthon)
de amikor feljövök és meglátom, hogy valamelyik topicban last post: sunnymarcell 6 seconds ago, alatta last post: sunnymarcell 54 seconds ago, etc akkor olyan szinten fel tudom magam paszni 2 pillanat alatt, hogy hihetetlen
nem hiszem el, hogy egy ilyen nolifer, dagadt patkánynak nincs jobb dolga, mint a gépet verni éjjel-nappal, felbaszni mások agyát .. és az a baj, hogy még élvezi is, hogy itt legalább figyel rá valaki, ha már a szülei nem foglalkoznak vele. faszért nem jár el sportolni és tesz ellene, hogy egy kibaszott zsírgombóc maradjon.
honnan tudod, hogy nincs életem? lehet egyszer fent vagyok egy héten minden nap 3-4 órát, de az nem azt jelenti, hogy egész nap a gép előtt döglok.
mennyit tudsz te rólam? közel háromnegyed éve vagyok hunsubon, ennyire kiismertél? ennyire tudod a napjaim rendjét? hogy én nem teszek e ellene, hogy egy kibaszott zsírgombóc maradjak? hogy nem járok sportolni hetente 3-4szer? honnan tudod, hogy a szüleim nem foglalkoznak velem? lehet szüleim elváltak, és apámmal jó ha találkozok 1 héten 1szer, de ettől függetlenül foglalkoznak velem. ez nálad azt jelenti, hogy a szüleim szarnak rám, hagynak dögleni a gép előtt?
gurke, először ismerj meg, aztán mondj véleményeket rólam. ennyire egy fórumon nem lehet kiismerni az embert, hogy tudja a napjai rendjét.
This post was edited by sunnymarcell on Jul 4 2010 12:44pm