Quote (Vismajor @ 8 Feb 2016 15:55)
Jók azek a kommentek, én ugyanezt csináltam, megnyugtató hogy ennyi az ötlet és nem én vagyok hülye
Barátaim nincsenek, de idegenek jófejek szoktak lenni ha írok nekik h ne törje már be az ancient 3.100 damos wohot csakme neki 40 dammal jobb van (példa csak, ilyen nem volt :((((( )
De ja, 3 GR kifarmolni 1100 bloodshardot, ezt mindet a wizzel költöm el. Csak shoulders és fejfedő, most egyelőre firebird settre megyek h magamtól tudjam farmolni a cuccokat
nah elment 4k bloodshard ismétlem csak shoulders és helm, lett 1 db tal sityak amit eltettem későbbre a többi mint értéktelen legendary és 1-2 set, a többi mind rare szar
cuebolni wohot próbáltam, de nem sok materialom volt szóval csak 30 wandot tudtam megcsinálni, persze no woh :(
Most én is azt csinálom h t10en leechelkedek de 1, alig esik valami aimt nem értek mert ua. run barbbal min 2-3 legendary o.0 2, eskü nehéz találni egy olyan gémet amit lecarryz egy kari és nekem akkor is csak annyi dolgom lenne h futkorászok ha történetesen tudnék is ölni, minden 3.-4. ilyen és azok is gyorsan megunják :c
Más: Ha két karim van és két leg gem mindkettő gearjében szerepel de obv nem dobja a grift mert már van.. Szóval hogy tudnék szert tenni ezekre a gemekre? Ha átrakom addig a wizre amíg runolok barbbal akkor kiesik az ami nincs?
ja, de en biztos nem lvleznek ket ugyanolyan gemet, csak rakd at arra a karira amivel jaccani fogsz azt kesz