Quote (rapiddani @ Aug 27 2014 02:17pm)
kezded elvesziteni az önuralmadat, kb azért jársz ide hogy bepostold a szerinted _vicces_ képeidet, majd várod hogy beléd kössenek. Bár tekintve ,hogy az egész osztályodnak az a programja iskolaidőben hogy feljönnek jspre és _röhögtök_ ahelyett hogy inkább tanulnátok nem csodálkozom
nyilván az én hibám, hogy a tanult huszon/harmincéves haverjaid képtelenek visszafogni magukat és emberi módon megnyilvánulni, én kérek elnézést
meg mondom őszintén, szórakoztat, ahogy vergődnek, főleg ez a vesztes fej harmincévesen, de nem direkt csinálom, pl. ma is egy képet postoltam mégis 3 oldal óta habzik a szájuk

Quote (Szimonetta @ Aug 27 2014 02:19pm)
barátnőm nevére kreáltam
kis segítség, a barátnő 1 olyan nő nemű lény akivel szeretitek egymást, megbeszélitek a problémáitokat, hülyéskedtek stb, akár szexuális kapcsolatot is létesíthettek egymással
(nem, nem jobb vagy bal kéz mint ahogy azt hitted eddig)
barátnőd nevére kreáltál, és azt kérdezed tőlem én vagyok-e xy multija... gondolom nem 3 hónap tapasztalat beszél belőled, szóval innentől kezdve nyilvánvaló, hogy multi vagy, persze tökmindegy, mert nincs magyar mod, és a kutya se fogja kivizsgálni cpt is kreálhat minden nap új accot, mégse basszák ki innen.
ami meg gf-et illeti, nem tartom olyan nagyon nagy dolognak, hogy menőzzek vele, ez is a te szegénységi bizonyítványod, hogy neked aztán barátnőd van, akkor biztos nagyobb forma vagy mint én

jöhet még a selfown, jól szórakozok rajtad barátom