Quote (RRC @ 2 Dec 2013 14:38)
En tuti nem mennek el egy ilYen versenyre, az oke, h nem kapsz jutalmat, de nehogy neked kelljen mar fizetni, foleg levinek aki videkrol jon
dreamhacken is van nevezési díj
jó mondjuk ott díj is van

amúgy főleg a feeling miatt mentem el, geci durva volt így játszani, élveztem nagyon
+ még ami érdekessé tette a dolgot (nem feltétlenül pozitív, bár én úgy éltem meg, ami fokozta a hangulatot), hogy ugye a stadionban nem volt túl jó az eventek között a hangszigetelés és egy csomó minden áthallattszott, mindenhol fények, mi meg ott ilyen félsötétben ráfeszülve a képernyőre (+ a kis blackwidowom világítása is elég jól nézett ki), mindenhonnan ilyen hangfoszlányokat hallottam mikrofonokból, bár elnyomta a zeném hangja a fülesből, de azért ott volt és durva volt így koncentrálni + csomó jó arc embert ismertem meg irl is, meg találkoztam olyanokkal is megint akiket már amúgyis ismertem innen onnan, meg jó érzés volt amikor 1-1 win után tapsoltak az emberek, meg odajöttek gratulálni, különösen az első ellenfelemmel (shadival) haverkodtam nagyon össze, ami kicsit meglepetés volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó arc

meg ott volt a barátnője is, tök jófej volt, kicsit a díjátadásnál a figura aki a mikrofonba pofázott zavaró volt, mert ilyen idegesítő faszgeci volt és már amúgy is menni akartunk a kocsmába, ahol aztán jól elsörözgettünk utánna páran
This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 2 2013 07:50am