Quote (Vismajor @ Dec 7 2012 02:45pm)
De ki modnta, hogy lassú a barb? Ez baromság, a leggyorsabb kari a játékban kb. Persze most rohanásra és nem gyilkolásra értem.
És sztem azért van ilyen kikúrt sok barb mert ad 1, a sok agyatlan nem tud jobbat kitalálni mint alkaizer és egy az egybe lekoppintották ad 2, 50 millábol megvan egy olyan ww barb ami olyan goyrsan tud xpzni mp 1en mint a te félmilliárdosod
a3 a barb az tök mainstream
neked nem elég gyors az, hogy végig futsz a pályán és minden meghal mögötted?
Quote (Anarkin @ Dec 7 2012 02:45pm)
jó a topic
ezzel a témával kapcsolatban csak egy dolgot tudok felhozni a balance ékes példájáként
http://www.youtube.com/watch?feature=playerdetailpage&v=vkUiVZLrdYY#t=85s40% allres, 40% armor, 300% dps, no resource, no cooldown, insta-beam a képernyő sarkáig, 100% online : D
--
komolyra fordítva a szót, nem értem miről megy a qq
a 3 kari amit játszottam egyformán tök jó.. egyik ebben jobb picit, másik abban..
amúgy eddig nem az ment hogy wd milyen op fos?
nem tudom feldolgozni hogy te ilyen videokat nézel
Quote (Flutter @ Dec 7 2012 02:47pm)
megneznem hogy ha nem lett volna alkaizer akkor mennyi barbar lenne plvl 100
meg amugy is tobb a barbar mint a tobbi cast, szerintem azert mert alacsony lvl-en gecijol eltalaltak hogy ahogy szetbasztad a csontvazat repult minden fele
amig konnyu a jatek addig sokkal nagyobb fun mint a tobbi karakter mert lehet vele zuzni
wd meg zert van keves mert undoritoan nez ki
miért is lehet több barb mint a többi, miért is hmm.....
ja megvan, mert ezzel lehet a legjobban menni, mert egy op fos
alkaizeres magyarázat meg 1 vicc, már paragon elött mindenhol csak nado barbok voltak
This post was edited by sylke on Dec 7 2012 08:53am