Quote (AngryBug @ 10 Sep 2013 09:34)
cp kiment az utcára és máris könyvet tudna róla írni
rendszeresen járok el itthonról. Faszán lehet elmélkedni sétálás közben. Csak az embereket utálom, de például egyetemre is megyek minden nap. Nem tudom miért kell kiforgatni és túldimenzionálni, amit mondtam.
Quote (CyberPunk666 @ 10 Sep 2013 08:35)
ui: van fosós story is ma reggelről, de telefonról túl hosszú lenne.
reggel ittam egy jegeskávét. Késtem pár percet az óráról, ráadásul egy olyan teremnél, ahol a bejárat pont a tanár asztala mellett van. Nézett is csúnyán. Leültem, majd szinte azonnal görcsbe rándult az alhasam, és úgy éreztem, mintha iszonyatosan kéne finganom. Megpróbáltam visszatartani, de nagyon nehéz volt. Pillanatra jobb lett, majd visszajött az érzés mega erővel.
Ki kellett mennem... kb 3 perccel azután távoztam, hogy késve megérkeztem. Kimentem a Wc-be, éreztem, hogy itt lesz valami, olyat fostam, hogy először egy nagy kemény darab volt, ami lezárt, mint egy kupak, na az némi fájdalom kíséretében kilőtt, és utána a híg fosözön, iszonyatos nyomással. Még szerencse, hogy nem engedtem el, amikor azt hittem csak puki... Csak azért tartottam, mert olyan erősnek éreztem, hogy azt hittem hangos lenne.
Utána még ért egy meglepetés, a százezredik méter wc papír elhasználása után hátranyúlok még egy utolsót törölni, erre odafostam egy kis darabot a kezemen lévő papírra. Nem is éreztem, hogy jön (mondjuk már görcsöltek a lábaim addigra). Ha nem pont akkor nyúlok hátra törölni, akkor a gatyámba fostam volna bele azt a picit. Szerencsére minden gond nélkül megúsztam, csak kellett még vagy 100 törlés újra.
Aztán rájöttem, hogy a táskámat benn hagytam, pedig inkább hazajöttem volna utána, így még vissza is mentem az órára ... Szerencsére szóbeli vizsgás a tárgy. Remélem nincs jó arcmemóriája.