d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1215621572158215921604765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.70
Dec 29 2016 04:56am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Dec 29 2016 11:19am)
aztan lehet egeszbol semmi se igaz
de ha megis, akkor vismajor = anonymus th3 h4x0r
vegtelen penz kurvak koko
1 kis free johet ide is,ty

Member
Gold: 3,747.73
Dec 29 2016 05:51am
Quote (Cpt_Ghost @ Dec 29 2016 11:41am)
sztem előbb vagy utóbbi biztos követelni fogják, mivel vismajor baszta el, csak nyilván a könyvelő se másnap veszi észre, hogy nem stimmel a dolog és nincs ennek szerintem elévülési ideje, legalábbis nem belátható időn belül, csak még jól basznak rá neki kamatot vagy valami pótdíjat, aztán volt kétezer dollárod van minusz kétezerdollárod

hát már észre vették, de nem igazán tudom mit csinálhatnának
Szóval a transferwiser honlapot használva akartam elküldeni az amerikai számlámról a magyar számlámra
Megjelent a magyar számlámon a pénz, de pár hétre rá rájöttem, hogy az amerikairól nem vonták le.
Szóval úgy küldtek el nekem ezer dollárt h valójában nem is vonták le.
Csak a spam mappába küldtek pár levelet, hogy hát küldjem már vissza nekik azt a pénzt mert hiányzik.
Egy ideig leszartam őket mert hát ti bajotok noobok, de aztán mondom segítek nekik.
Elküldtem az ezer dollárt a paypalomra, hogy majd akkor onnan elküldöm nekik. Paypalra sose érkezett meg, most viszont eltünt a pénz a bankról.
Beszéltem bankkal, paypallal, senki se találta a pénzt, transferwisenak leirtam mi történt és h innentől én nem foglalkozok a dologgal(ez október első hete)
Azóta nem kerestek.
Most felhivtam az amerikai bankot, órákig tartott de végül is visszavonták a kifizetést és most ott van a számlán az ezer dollár.
Végül is nem fogom elkölteni, szóval ha neadjisten valamikor megtalálnak itthon a dologgal akkor simán kifizetem.Amúgyse milliókról van szó, szal ha elköltöm és utána keresnek akkor sincs pánik

Ja, amúgy én nem basztam el semmit, ők baszták el

This post was edited by Vismajor on Dec 29 2016 05:51am
Member
Gold: 279.00
Dec 29 2016 05:57am
Quote (Vismajor @ 29 Dec 2016 13:51)
Szóval a transferwiser honlapot használva akartam elküldeni az amerikai számlámról a magyar számlámra
Megjelent a magyar számlámon a pénz, de pár hétre rá rájöttem, hogy az amerikairól nem vonták le.
Csak a spam mappába küldtek pár levelet, hogy hát küldjem már vissza nekik azt a pénzt mert hiányzik.
Egy ideig leszartam őket mert hát ti bajotok noobok, de aztán mondom segítek nekik.
Elküldtem az ezer dollárt a paypalomra, hogy majd akkor onnan elküldöm nekik. Paypalra sose érkezett meg, most viszont eltünt a pénz a bankról.
Beszéltem bankkal, paypallal, senki se találta a pénzt, transferwisenak leirtam mi történt és h innentől én nem foglalkozok a dologgal(ez október első hete)
Azóta nem kerestek.
Most felhivtam az amerikai bankot, órákig tartott de végül is visszavonták a kifizetést és most ott van a számlán az ezer dollár.
Végül is nem fogom elkölteni, szóval ha neadjisten valamikor megtalálnak itthon a dologgal akkor simán kifizetem.Amúgyse milliókról van szó, szal ha elköltöm és utána keresnek akkor sincs pánik

en ugy tudom, hogy mivel a penz nem a tied, ezert vissza kene szolgaltatnod.
Member
Dec 29 2016 06:02am
Quote (ecneB @ Dec 29 2016 12:57pm)
en ugy tudom, hogy mivel a penz nem a tied, ezert vissza kene szolgaltatnod.

hat azt gondolom, es eloszor azzal probalkoztam hetekig
Member
Gold: 0.92
Dec 29 2016 06:40am
tehát egy számlák közötti küldest nem tud a fogyi elintézni es ezt mar 3honapja , next meta
Member
Gold: 33,265.80
Dec 29 2016 06:48am
Quote (Vismajor @ 29 Dec 2016 12:51)
Azóta nem kerestek.

Na ezt nem ertem minek csinaltad.
Member
Dec 29 2016 06:55am
Quote (josheide @ Dec 29 2016 01:48pm)
Na ezt nem ertem minek csinaltad.

Mert prepaid moneycheck kártyám van, és azzal nem tudok más számlára pénzt küldeni.
De a "bankárom" azt mondta paypalra igen, használjam a bill paymentet, hát nem jött be
Member
Gold: 33,265.80
Dec 29 2016 06:57am
Quote (Vismajor @ 29 Dec 2016 13:55)
Mert prepaid moneycheck kártyám van, és azzal nem tudok más számlára pénzt küldeni.
De a "bankárom" azt mondta paypalra igen, használjam a bill paymentet, hát nem jött be

A transferwise lenyege, hogy egy sima egyszeru bankszamlara kuldesz penzt ugyanabban az orszagban, ahol a penzed van. (ezert olyan olcso)

Ha erre a kartyad nem kepes, akkor nem csoda, hogy eloszor nem ment at a dolog.
Member
Dec 29 2016 07:07am
Quote (josheide @ Dec 29 2016 01:57pm)
A transferwise lenyege, hogy egy sima egyszeru bankszamlara kuldesz penzt ugyanabban az orszagban, ahol a penzed van. (ezert olyan olcso)

Ha erre a kartyad nem kepes, akkor nem csoda, hogy eloszor nem ment at a dolog.

Nos a transferwise azt mondta nem gond, hogy prepaid debit, mert levonják az összeket mint kifizetést és elutalják nekem. Így nem számlák közötti utalásról lenne szó.
És az, hogy ugyanabban az országban az hülyeség, nemzetköziségre van tervezve, ezért is fontos az átváltásuk
A weboldal egyébként el is fogadta a kártyámat, bankomat, mindent, le is okézta pipa minden
Member
Gold: 411.00
Dec 29 2016 07:54am
a qt gyogyszertaros csaj megkerdezte, hogy mit csinal az aposztrof a keresztnevemben :blush:
Go Back To Magyar Topic List
Prev1215621572158215921604765Next
Add Reply New Topic New Poll