Quote (Cpt_Ghost @ Dec 29 2016 11:41am)
sztem előbb vagy utóbbi biztos követelni fogják, mivel vismajor baszta el, csak nyilván a könyvelő se másnap veszi észre, hogy nem stimmel a dolog és nincs ennek szerintem elévülési ideje, legalábbis nem belátható időn belül, csak még jól basznak rá neki kamatot vagy valami pótdíjat, aztán volt kétezer dollárod van minusz kétezerdollárod
hát már észre vették, de nem igazán tudom mit csinálhatnának
Szóval a transferwiser honlapot használva akartam elküldeni az amerikai számlámról a magyar számlámra
Megjelent a magyar számlámon a pénz, de pár hétre rá rájöttem, hogy az amerikairól nem vonták le.
Szóval úgy küldtek el nekem ezer dollárt h valójában nem is vonták le.
Csak a spam mappába küldtek pár levelet, hogy hát küldjem már vissza nekik azt a pénzt mert hiányzik.
Egy ideig leszartam őket mert hát ti bajotok noobok, de aztán mondom segítek nekik.
Elküldtem az ezer dollárt a paypalomra, hogy majd akkor onnan elküldöm nekik. Paypalra sose érkezett meg, most viszont eltünt a pénz a bankról.
Beszéltem bankkal, paypallal, senki se találta a pénzt, transferwisenak leirtam mi történt és h innentől én nem foglalkozok a dologgal(ez október első hete)
Azóta nem kerestek.
Most felhivtam az amerikai bankot, órákig tartott de végül is visszavonták a kifizetést és most ott van a számlán az ezer dollár.
Végül is nem fogom elkölteni, szóval ha neadjisten valamikor megtalálnak itthon a dologgal akkor simán kifizetem.Amúgyse milliókról van szó, szal ha elköltöm és utána keresnek akkor sincs pánik
Ja, amúgy én nem basztam el semmit, ők baszták el
This post was edited by Vismajor on Dec 29 2016 05:51am