Quote (daneeka10 @ 16 May 2013 08:09)
bortonkerdesben mondjuk az egyik legrosszabb pelda a bolygon amerika, remelem nem gondolod, hogy barmibe kovetni kene a peldajukat
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_incarceration_rate
ekozben a heten commandante obama meg egy oles lepest tett a naci fasizmus fele, bizom benne, hogy a mi nagykovetunk is kifejezte aggodalmat a fasizalodo kozelet, a demokratikus fekek es egyensulyok rendszerenek meggyengitese es az amerikai demokracia jovoje miatt es nem csak ok jartatjak a lepcses pofajukat
linket mar nem is linkelek mert tl;dr amcsi jogi/torvenyhozoi szoveg
okj
a te postjaidra nehez mast mondani ebben a topicban

Quote (jarabekg @ 16 May 2013 06:11)
Na, azért még nem volt sikeres a program, és bár helyeként tényleg ostobaságot írnak a levélben, azért van bene igazság. Tisztán látszódott az egészen, hogy propaganda jellegű dolog, és semmi köze nincs az aktuális problémák gyakorlati kezelésére.
Mondjuk, ha 10 év múlva csökken a cigánybűnözés a faluban, akkor visszaszívom a szavaimat, de szerintem semmit nem fog érni ez egész, kár előre tapsolni neki, semmi mást nem csinált, csak elismerte, hogy van cigánybűnözés. Az egészben sajnos az a szomorú, hogy az egész programot valahogy úgy állította be, mintha másmilyen bűnözés nem lenne.
Amerikában régóta divat az ilyen jellegű tanulmányi kirándulás, de nem csak a niggereket viszik csak a börtönökbe, hanem minden gyereket. Nem tudom miért ne lehetett volna valahogy kivitelezni ezt is.
tldr ez a levél is pont akkora bornírt marhaság mint maga a köcsögmentesítő nap.
Ha megnezted a videot volt ott feher anyuka is aki mondta hogy kuldi a gyereket a kocsogmentesitesre.
Mellesleg nem ezt a programot dicsertem hanem a kozmunkat amit teremtett a polgarmester. Ugy tunik az emberek boldogok es elegedettek vele.
Ja es pont, hogy propagandara van szukseg amikor ilyen problemakrol van szo.
This post was edited by josheide on May 16 2013 04:49am