Quote (Zewa @ 15 Nov 2010 19:56)
inkább te takarodj már ki a spammolással a topikból. kurvára nem ismersz, ne ugassál, hogy szar ember vagyok. a sigjeimet se kritizáljad, mert te se tudsz, se a többiek, főleg pont azok nem akik ócsárolni szoktak. felpostolom öket, és? jól esik. szarok a véleményedre, meg jópár más emberére is, és tudom, hogy ezek a noskill hülyegyerekek ,még ha meg is próbálnák kritizálni a sigjeim, azzal se lennék előrébb, mert egyik sem ért hozzá kalap szart se. de persze meg se próbálják, csak annyit irnak, hogy szar.és akkor röhögnek, hogy most biztos megsértettek. nagyon ászok vagytok, lúzerek.
Látom sokat kértem azzal h gondolkodj. :/
Mellesleg, ha nem vagy kíváncsi véleményünkre, minek jössz ide?
Quote (Lajo @ 22 Jun 2010 04:15)
Ide írj, ha szeretnéd kikérni mások véleményét. Itt elmondhatjátok a véleményeteket az aláírásokról, esetleg tanácsokat adhattok, hogyan lehetne javítani rajtuk.
Talán Te nem vagy a topicba való, ha nem tudod megérteni mi az a vélemény.
Mellesleg leszarom milyen sigeket csinálsz, ha megfigyeled, egy kurva szót nem szóltam róluk, szóval ez is fail. Azt meg végképp nem értem hogy van pofád nálad régebb óta ilyesmivel foglalkozó embereket ócsárolni, és megmondani mi a frankó, mikor még kibaszottul kezdőnek számítasz ezen a téren (is).
This post was edited by Oberon_os on Nov 15 2010 01:25pm