Late game damhoz MPen kell, és tankos karitól máris pont elég lesz a dam, még sok is azt figyelembe véve hogy harc cc is van elég jó... Ha miden mész vele, érdemes kipróbálni a DFG-t, és erősen kell pusholni + menni botra/topra. Ha pók alapban e-vel ráugrassz (esetleg egy gyors q belefér még), majd váltasz, és cocon gyorsan, 100% a stun - mehet q-w, + ott a csapattárs, elég jó sansz egy killre. Sokan ganknél cocon-t tolnak először, full range-ről, ez kb értelmetlen, könnyű kikerülni - innentől meg nincs cc, gank kb szart sem ér. Az előzőnek az a hátránya, hogy ezután kell ~3 sec míg mehetsz megint pókba, illetve rapel már nem lesz - de legalább 100% hatásos a gank.
Kár amúgy hogy ennyire felkapott lett, pont azért kezdtem elise-t tolni, mert senki nem használta, pedig kurvanagy potenciál volt benne.

Gondoltam legalább egy karival gecijó (=értelmes) leszek, ami jó top/mid/jungle-re, tiszta haszon. Erre bumm, mainstream lett és top banned. Kayle is ilyen, jó lehet sok helyre, de őt meg nem szeretem, és úgyszintén top banned. Zed jöhet még szóba vagy jarvan esetleg.
mer akkor pokba mesz ra a full healthre, es lofasz lesz a sebzes, utana meg humanba a kevesebb eletre, ugy meg azer lesz lofasz a sebzes