d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1214421452146214721485001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Sep 7 2013 03:30am
Quote (Psyclon @ Sep 7 2013 09:27am)
Tudod engem nem nagyon szokott érdekelni a faszsagaid. De ez vicc amit csinálsz.
Családom fixen gazdagabb mint a tied /ezt csak azért írom, hogy tudd van ralatasom a te szemszögedből/, de meg csak meg se fordul a fejbe, hogy ítélkezzek olyan felett aki suli mellett dolgozik.
Inkább fejet hajtok előtte, hisz kitartasban, hozza állásban kenterbe veri a hozzád s hozzam hasonló elkényeztetett kölyköket.
Hogy nincs élete közben? Hidd el többet el mint te egész életedben fogsz.
Hogy ezt nem érted/ nem fogod fel, az egy dolog. Mindenki tisztában van azzal mekkora nyomorék szarhazi kis geci vagy.
De hogy kritizálj olyat aki megdolgozik kőkeményen azért hogy vigye valamire, az vicc.  Egyszerűen vicc.

Sajnálom hogy telefonon nem működik a post blocker, mert itt megint adok egy lehetőséget, hogy kield a feltűnési viszketegséged.

hol kritizáltam??? azt mondd meg pls
ne magyarázz bele olyat ami nincs ott

ha kritizálnék valakit akkor azok inkább a szülei lennének és nem ő (pláne, h nem adja fel és két fronton szopja a faszt)
e: én az egyfrontos fasszopást is feladtam XD:XD ugyhogy te sem mondasz újat a jelzőiddel

de azért reported ofc
ezt kulturáltan is lehetne közölni

This post was edited by Senee on Sep 7 2013 03:31am
Member
Gold: 28.90
Sep 7 2013 03:35am
Quote (Senee @ 7 Sep 2013 10:30)
hol kritizáltam??? azt mondd meg pls
ne magyarázz bele olyat ami nincs ott

ha kritizálnék valakit akkor azok inkább a szülei lennének és nem ő (pláne, h nem adja fel és két fronton szopja a faszt)

Buta fasz vagy drága. :)
Ha a szüleit milyen alapon kritizalod?
Nem tudnak neki annyi pénzt adni ami neki kellene hat nem tudnak. De ezt a "hiányosságot" be pótolták nevelésben.
Ugyanis fogta magát és elment dolgozni.

Te mit kaptál? Pénz. Nézd meg mire jutottál vele. A te szüleidet kelle kritizálni.
Habár nem tehet minden szülő arról, mit szar a világra.
Member
Gold: 279.00
Sep 7 2013 03:38am
Quote (Psyclon @ 7 Sep 2013 11:35)
Nem tudnak neki annyi pénzt adni ami neki kellene hat nem tudnak. De ezt a "hiányosságot" be pótolták nevelésben.

Te mit kaptál? Pénz. Nézd meg mire jutottál vele. A te szüleidet kelle kritizálni.

nevelést sem kapott, se pénzt. igazából tényleg sajnálom vhol ezt a nyomorultat.
Member
Sep 7 2013 03:39am
Quote (Psyclon @ Sep 7 2013 09:35am)

:DDD
szintén reported

de amúgy igazad van, ha én nem gyárilag vagyok selejt akkor minden bizonnyal a szüleim tehetnek erről az egészről
de a buziságról is azt mondják, hogy úgy születik az ember, sztem én is így születtem

viszont azt ne mondd már, hogy ha az iskoláztatását sem tudják állni a szülei akkor ok, hogy jól nevelték mert nem nyafog hanem megoldja magának; de azért mondd már meg nekem minek kell úgy valakit világrahozni, hogy legalább az iskoláztatását nem tudják fedezni
szerintem ez nem luxus, ez alap
luxus az lenne, ha yacht-ot meg nyaralót akarna, azt ofc termelje ki magának
de omg egy diploma manapság minimum ha nem gyárba való rabszolgának szánják az embert
inb4 neked sincs diplomád és mégis etcetc (ja, csak neked van egy gazdag társadalmi tőkével bíró apád aki berak téged helyekre dolgozni - megnézném hova vennének fel kapcsolatok nélkül)
Member
Gold: 28.90
Sep 7 2013 03:44am
Quote (ecneB @ 7 Sep 2013 10:38)
nevelést sem kapott, se pénzt. igazából tényleg sajnálom vhol ezt a nyomorultat.

Pénzt kap. Hisz külön lakásban el amivel a szüleit terheli és ez csak egy példa.
Habár lehet ink fizetnek mint hogy tovább elviseljek.
Benne van a pakliban.

Sajnálni. Ugyan. Szánni. De azt is csak mértékkel.
Amúgy hogy ilyen emberek mint amilyen ő is élnek, teljesen meglep.
Azt hinné az ember, hogy egy átlagos értelmi szintel és felfogással mar rendelkezik mindenki.

Sene a kultúra ha rólad van szó számomra nem ismert fogalom.
Ezt magadnak vivtad ki.
Member
Sep 7 2013 03:48am
Quote (Psyclon @ Sep 7 2013 09:44am)
Pénzt kap. Hisz külön lakásban el amivel a szüleit terheli és ez csak egy példa.
Habár lehet ink fizetnek mint hogy tovább elviseljek.
Benne van a pakliban.

Sajnálni. Ugyan. Szánni. De azt is csak mértékkel.
Amúgy hogy ilyen emberek mint amilyen ő is élnek, teljesen meglep.
Azt hinné az ember, hogy egy átlagos értelmi szintel és felfogással mar rendelkezik mindenki.

Sene a kultúra ha rólad van szó számomra nem ismert fogalom.
Ezt magadnak vivtad ki.

ezt te sem gondolod komolyan
ébresztő tündérbogár
Member
Gold: 2.70
Sep 7 2013 03:49am
csak pár dolog úgy a tisztánlátás végett.
1, tavaly csak a kolidíjamat álltam.
2, idén saját magamat plusz tudok félretenni, ha ne adj isten csúsznék. mert akkor saját zsebből fogom kifizetni a tandíjat. (msc)
3, ezen kívül kapok támogatást, amit nem igazán kérek. de félre tudom tenni.
4, azt viszont most nem értem, hogy ha valaki iskola mellett melózik, az miért lenne baj? attól függően, hogy kap e támogatást, vagy nem.
jobb dolog pénzt keresni, mint ha egész nap tétlen ülnék a koliszobában, vagy otthon...
node kinekmi kedves Senee.
Member
Sep 7 2013 03:53am
Quote (Xundu @ Sep 7 2013 09:49am)
csak pár dolog úgy a tisztánlátás végett.
1, tavaly csak a kolidíjamat álltam.
2, idén saját magamat plusz tudok félretenni, ha ne adj isten csúsznék. mert akkor saját zsebből fogom kifizetni a tandíjat. (msc)
3, ezen kívül kapok támogatást, amit nem igazán kérek. de félre tudom tenni.
4, azt viszont most nem értem,  hogy ha valaki iskola mellett melózik, az miért lenne baj? attól függően, hogy kap e támogatást, vagy nem.
jobb dolog pénzt keresni, mint ha egész nap tétlen ülnék a koliszobában, vagy otthon...
node kinekmi kedves Senee.

y, jó dolog pénzt keresni de mondjuk arról nem volt szó mit dolgozol és mennyiért
itt nálunk a lehetőségek diploma nélkül ilyen 90ezres maximumnál kiakadnak
annyiért meg dolgozzanak a rabszolgák, akkor már itthon verem a brét
gyűlölöm az "az is több mint a semmi" dumát, akkor johogynem szárazkenyérért járjak el, az is több mint a semmi

amugy semmi bajom nincsen veled, sőt
bármit is próbált belemagyarázni ez a sok fasz :XD
Member
Gold: 0.92
Sep 7 2013 04:37am
tfw elkezdem olvasni a hülyegyerek tl;drjét, végére érek ( közbe már gyanítottam) és látom hogy senee írta

tfw kidobtam egy csomó időt az ablakon
Member
Sep 7 2013 04:40am
Quote (rapiddani @ Sep 7 2013 10:37am)
tfw elkezdem olvasni a hülyegyerek tl;drjét, végére érek ( közbe már gyanítottam) és látom hogy senee írta

tfw kidobtam egy csomó időt az ablakon

irigylem a problémáidat
Go Back To Magyar Topic List
Prev1214421452146214721485001Next
Closed New Topic New Poll