d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1214021412142214321442492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 5 2014 09:20am
:zzz:
Member
Aug 5 2014 09:21am
Quote (Senee @ 5 Aug 2014 16:20)
értelek btw
de abban rawennek tényleg igaza van, hogy ezzel a mindennapos pro-kontra vergődéssel csak locsolod az olajat a tűzre és teljesen felesleges; csak magadat baszod fel vele

lehet, hogy a legtöbben elmennek ha mindenki anyázza őket; de nem lehet egyféle megoldás jó mindenre, egy sablont ráhúzni mindenkire
vanek is olyan mint én és csak jobban belehergeli magát ha fasz módon szólnak hozzá - és engem se lehet lekoptatni már több éve ezzel a módszerrel; csakazértse alapon - ami meg már oda-vissza megy

és gyakorlatilag ugyanazokat a köröket futjuk minden este, teljesen feleslegesen
dehát látod erre van igény, az ilyen nagyobb flameknél-spameknél itt van mindenki és nézi-olvassa-részt vesz benne; minőségi szórakozás

odaig olvastam hogy vanek is olyan mint te, nem, vanem nem olyan mint te

Member
Gold: 5,390.00
Aug 5 2014 09:23am
Quote (Senee @ Aug 5 2014 04:20pm)
értelek btw
de abban rawennek tényleg igaza van, hogy ezzel a mindennapos pro-kontra vergődéssel csak locsolod az olajat a tűzre és teljesen felesleges; csak magadat baszod fel vele

lehet, hogy a legtöbben elmennek ha mindenki anyázza őket; de nem lehet egyféle megoldás jó mindenre, egy sablont ráhúzni mindenkire
vanek is olyan mint én és csak jobban belehergeli magát ha fasz módon szólnak hozzá - és engem se lehet lekoptatni már több éve ezzel a módszerrel; csakazértse alapon - ami meg már oda-vissza megy

és gyakorlatilag ugyanazokat a köröket futjuk minden este, teljesen feleslegesen
dehát látod erre van igény, az ilyen nagyobb flameknél-spameknél itt van mindenki és nézi-olvassa-részt vesz benne; minőségi szórakozás

hozzad szem szolt senki ket honapig, es meg is itt toltad a faszsagaidat

innentol kezdve vagy megprobaljuk megjavitani a nyomorekokat, vagy rajuk hagyjuk es eltrujuk, de azzal kvazi ti nyertek, azt meg csak nem hagyjuk
Member
Gold: 343.00
Aug 5 2014 09:24am
Quote (Fej @ Aug 5 2014 03:21pm)
odaig olvastam hogy vanek is olyan mint te, nem, vanem nem olyan mint te

jó, hát hogy ha tovább olvasnád és nem dúlnál-fúlnál akkor talán értenéd is, hogy mi a faszért nincs semmi értelme annak, hogy nap mint nap kibasszátok a hisztit
de /care, én nem fogok rosszabbul élni tőle
:XD
Member
Aug 5 2014 09:26am
Quote (jarabekg @ 5 Aug 2014 17:23)

innentol kezdve vagy megprobaljuk megjavitani a nyomorekokat, vagy rajuk hagyjuk es eltrujuk, de azzal kvazi ti nyertek, azt meg csak nem hagyjuk

én hagyom
illetve először nem, vannak azok, akik felfogják az első pár oldal flame után, hogy nem itt van a helyük
meg vannak azok akik ilyenek mint vanek, hogy még erre is képtelenek és több oldal után se értik meg, eljárnak egy olyan helyre ahol legszívesebben mindenki összeverné őket, ezeket inkább leszarom mert ennyit sem érnek meg

This post was edited by Rawen on Aug 5 2014 09:28am
Member
Aug 5 2014 09:27am
Quote (Senee @ 5 Aug 2014 16:24)
jó, hát hogy ha tovább olvasnád és nem dúlnál-fúlnál akkor talán értenéd is, hogy mi a faszért nincs semmi értelme annak, hogy nap mint nap kibasszátok a hisztit
de /care, én nem fogok rosszabbul élni tőle
:XD

nem dulok fulok hanem meg dolgozom, majd hazaertem elolvasom, vagy holnap delelott
Member
Aug 5 2014 09:29am
Quote (Rawen @ Aug 5 2014 04:26pm)
én hagyom
illetve először nem, vannak azok, akik felfogják az első pár oldal flame után, hogy nem itt van a helyük
meg vannak azok akik ilyenek mint vanek, hogy még erre is képtelenek és több oldal után se értik meg, ezeket inkább leszarom mert ennyit sem érnek meg

hat idk, nekem mindig elpattanikol egy er a fejemben amikor meglatok egy ilyen kepet ebben a topikban, nem is konkretan a kep miatt, mert az internetes rak gy is ott van mindenutt es nehez szurni, hanem azert mert hirtelen atfut rajtam az a gondolatsor amit az op erezhetettt mielott ranyomott az add reply-ra, es legszivesebben megolnem magam

This post was edited by jarabekg on Aug 5 2014 09:29am
Member
Aug 5 2014 09:31am
Quote (jarabekg @ 5 Aug 2014 17:29)
hat idk, nekem mindig elpattanikol egy er a fejemben amikor meglatok egy ilyen kepet ebben a topikban, nem is konkretan a kep miatt, mert az internetes rak gy is ott van mindenutt es nehez szurni, hanem azert mert hirtelen atfut rajtam az a gondolatsor amit az op erezhetettt mielott ranyomott az add reply-ra, es legszivesebben megolnem magam

akkor gondolj arra, hogy az itteni átlagusereknek semmit nem kell bizonyítani, évek óta itt vannak, mindenki ismeri őket és nekünk fognak igazat adni az emberek, teljesen mindegy mit vergődnek az ilyen vanekek
Member
Gold: 343.00
Aug 5 2014 09:31am
Quote (jarabekg @ Aug 5 2014 03:23pm)

de mi az hogy nyerünk meg veszítünk

durva ez a konfliktus-elméletes világnézeted ami kb így kijön minden témában amibe mélyebben belemész

mindenki ellenfél, vagy te nem leszel vagy én
ha valaki nyer (valamit) valakinek veszíteni is kell .. ez mondjuk igaz is.. azért lehet 1% birtokában a világ pénzének 57%a mert 50%nak meg jut 16% se

a lehető legtöbb embert el kell taposni és akkor több marad neked
aki melletted-feletted van annak meg a hátán mászni.. később majd aztán azokon is lehet taposni
Member
Aug 5 2014 09:33am
Quote (Senee @ Aug 5 2014 04:31pm)
de mi az hogy nyerünk meg veszítünk

durva ez a konfliktus-elméletes világnézeted ami kb így kijön minden témában amibe mélyebben belemész

mindenki ellenfél, vagy te nem leszel vagy én
ha valaki nyer (valamit) valakinek veszíteni is kell .. ez mondjuk igaz is.. azért lehet 1% birtokában a világ pénzének 57%a mert 50%nak meg jut 16% se

a lehető legtöbb embert el kell taposni és akkor több marad neked
aki melletted-feletted van annak meg a hátán mászni.. később majd aztán azokon is lehet taposni

nem erted, hogy idegesitesz, ha elmesz vagy megvaltozol tobbe nem leszek ideges=nyerek, ha leturom a faszsagaidat tovabbra is ideges leszek=veszteseg er
Go Back To Magyar Topic List
Prev1214021412142214321442492Next
Add Reply New Topic New Poll