d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1213421352136213721382492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Aug 5 2014 08:47am
Quote (dotosport @ Aug 5 2014 02:45pm)
suspiztak a main accom, onnantol autoban volt az osszes acc amit csinaltam
miert emeled ki, hogy huszadik, ugy gondolod talan, hogy mindegyik accal kierdemeltem kulon kulon? :D

igen, mivel a multiacc is szabályellenes
szóval kiérdemelted..

de persze szidd a szabályokat, hogy milyen rosszak meg orbánviktort
Member
Gold: 0.00
Aug 5 2014 08:47am
Quote (TuskesVanek @ 5 Aug 2014 15:46)
30 évesen ilyen dolgokkal foglalkozni, papi te inkább ne beszélj nekem arról, hogy mi egészséges

also: nem vagyok multi

+ dotosport sem az, hiszen akkor már rég ki kellett volna bannolni innen az alapján, amit a magyar trusted/mediator userek jeleznek egy moderátorak

nem vagy szanalmas, ah egy picit sem :)
Member
Warn: 10%
Aug 5 2014 08:49am
Quote (Senee @ Aug 5 2014 04:47pm)
igen, mivel a multiacc is szabályellenes
szóval kiérdemelted..

de persze szidd a szabályokat, hogy milyen rosszak meg orbánviktort

viselkedesrol van szo, az pedig nem igazan a viselkedes kategoria, hogy regeltem meg egy accot lel
Member
Gold: 5,390.00
Aug 5 2014 08:50am
Quote (TuskesVanek @ Aug 5 2014 03:43pm)
te miért nem?

jó kérdés, ezek még jobbak:

miért nem tudjuk békénhagyni egymást?

miért nem lehet elfogadni, hogy betolok napi x képet ide?

miért kell minden áron flamet generálni?

vannak itt jópáran akik már rég felfogták, hogy semmi értelme ennek a vergődésnek amit toltok

a szomoru a tortenetben, ami engem igazan zavar, hogy annyira merhetetlenul ostoba vagy, hogy nem erted meg azt, hogy semmi szukseg arra, hogy te ide bepostolj kepeket, es hogy ebben a tortenetben bizony te vagy a leginkabb 'hibas'

de akkor meg jobb valaszok

mi beken hagytunk teged, sosem hivtunk fel telefonon, hogy a kurva anyad, amig nem jottel ide zavarni minket

mert offtopic spam ami idegesiti az embereket

a flamet te magad generalod a shitposttal, meg a szandekos provokacioval

vannak itt joparan akik beletorodtek, hogy felesleges egy hulyegyereknek ugatni, aki nem fog fel semmit abbol, amit leirnak neki y, de azert eg lesznek olyan emberek, akik szot emelnek az ellen, ha zavarja oket valami

menj mar el, tenyleg semmi szuksege nincs rad az itteni embereknek
Member
Gold: 23,680.78
Trader: Trusted
Aug 5 2014 08:51am
Quote (Saenchai @ 5 Aug 2014 15:26)
http://i.imgur.com/XukGRh6.jpg

gondolom éjszaka a VIII. kerületet járod egy Bibliával

Jó, akkor vergődjenek míg világ a világ!

Valahol el kellene kezdeni leállni ezzel az egésszel, mert árt az itteni közösségnek. Olyan "dicső" topicok fognak ennek álduzatul esni, mint például ez. A klaviatúra mögül meg úgy is csak a flameáradat zúdul. Kötve hiszem, hogy személyes találkozáskor is egyből a kanyázás menne...

Member
Gold: 0.05
akárhogy erőlködtök, minden egyes postotok selfown azért mert:

fejnek 30 évesen kurvára nem azzal kellene foglalkoznia minden egyes nap, hogy egy tizenéves gyerek milyen idegesítő

gürkének 2x éves egyetemistaként nem kellene leereszkednie egy óvodás szintjére, mert ezzel nem engem aláz, hanem magából csinál majmot

cpt-nek meg nem kellene prédikálnia arról, hogy miként kell viselkedni, mikor anyázásért suspendelték már évekre, azóta meg multikkal jár vissza anyázni

Quote (jarabekg @ Aug 5 2014 03:50pm)
a szomoru a tortenetben, ami engem igazan zavar, hogy annyira merhetetlenul ostoba vagy, hogy nem erted meg azt, hogy semmi szukseg arra, hogy te ide bepostolj kepeket, es hogy ebben a tortenetben bizony te vagy a leginkabb 'hibas'

de akkor meg jobb valaszok

mi beken hagytunk teged, sosem hivtunk fel telefonon, hogy a kurva anyad, amig nem jottel ide zavarni minket

mert offtopic spam ami idegesiti az embereket

a flamet te magad generalod a shitposttal, meg a szandekos provokacioval

vannak itt joparan akik beletorodtek, hogy felesleges egy hulyegyereknek ugatni, aki nem fog fel semmit abbol, amit leirnak neki y, de azert eg lesznek olyan emberek, akik szot emelnek az ellen, ha zavarja oket valami

menj mar el, tenyleg semmi szuksege nincs rad az itteni embereknek

kérlek, akkor ezt fogjuk csinálni a végtelenségig...

This post was edited by TuskesVanek on Aug 5 2014 08:53am
Member
Warn: 10%
Quote (RiNGiSpiLeR @ Aug 5 2014 04:51pm)

Valahol el kellene kezdeni leállni ezzel az egésszel, mert árt az itteni közösségnek. Olyan "dicső" topicok fognak ennek álduzatul esni, mint például ez. A klaviatúra mögül meg úgy is csak a flameáradat zúdul. Kötve hiszem, hogy személyes találkozáskor is egyből a kanyázás menne...

kussban ulne valoszinuleg a sarokban
Quote (TuskesVanek @ Aug 5 2014 04:51pm)
akárhogy erőlködtök, minden egyes postotok selown azért mert:

fejnek 30 évesen kurvára nem azzal kellene foglalkoznia minden egyes nap, hogy egy tizenéves gyerek milyen idegesítő

gürkének 2x éves egyetemistaként nem kellene leereszkednie egy óvodás szintjére, mert ezzel nem engem aláz, hanem magából csinál majmot

cpt-nek meg nem kellene prédikálnia arról, hogy miként kell viselkedni, mikor anyázásért suspendelték már évekre, azóta meg multikkal jár vissza anyázni

anyazasert nem basznak ki 90 napra
csak megint valami retard mod elkurt valamit mint azt szoktak
ket nap mulva kiderul, hogy megis mire kuldtek el 90 napra.

This post was edited by dotosport on Aug 5 2014 08:52am
Member
Aug 5 2014 08:52am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Aug 5 2014 03:51pm)

jo lenne ha mondjuk a problema a gyokerenel szunne meg, es vanek nem postolna tobb rakot ide

nem kanyazas menne, ott valoszinuleg ha nem ertette meg elsore kapna ket szep nagy sallert, es megertene mirol van szo
Member
Aug 5 2014 08:53am
Quote (TuskesVanek @ Aug 5 2014 02:51pm)

tehát te vagy az óvodás szint 17 éves létedre
gratulálok, gondolom anyukád büszke rád
Member
Aug 5 2014 08:54am
Quote (TuskesVanek @ Aug 5 2014 03:51pm)

ki a faszom vagy te ugy oszinten, hogy
add 1: megmondjad egymasik embernek, hogy mivel toltse a szabadidejet
add2: elrontsd azt amivel tolteni szeretne?

te tenyleg merhetetlenul ostoba vagy
Go Back To Magyar Topic List
Prev1213421352136213721382492Next
Add Reply New Topic New Poll