Quote (cowding @ Aug 31 2013 12:48pm)
Ha ilyen 20+ perce állok ott mert volt pofám a sajtburgert uborka nélkül kérni és ez meghaladja a képességeiket (előfordult már) akkor én a mai napig szoktam fagyit kérni.
hát 20 percet a jó kurva anyám se állna sorba a mekibe, kapják be
Ja, de a múltkor álltam kábé annyit sorban
Deák ferenc térnél melóztunk kajásak lettünk és akkor mondtam h adjatok zsét elmegyek a mekibe
nah, város napok voltak v mi a fasz, a deák téri meki meg kisebb mint a fürdőszobánk, úgyhogy kint a váci utcán álltunk sorba
Jó, kivárom a sorom, sorra kerülök, elmondom amit akarok, megkapom, fizetek távozok
vissza cuccolok a tér túloldalára a poharakkal egyenúlyozva mert kibaszott pohártartót csak mcdriveban tartanak és 3 sajtburgermenüre meg 3 sajbira nem jár a füels zacskó, a kurva anyjukat
ja, és kibaszott meleg volt ofc
nah, átérek, mindenkinek oda adom a kajáját, csaj kinyitja az üditőt, aszondja ez mi, citromos iceteát kértem, oszt most meg látom a pohár alját
na mondom naccerű kifogyott a szirup a gépből aztán telenyomta vizzel add ide visszaviszem a geciknek
kivárom megint a kurva hosszú sort, mondom a csajnak tök kedvesen: megértme én h kurva sokan vannak meg rohanás van de ezt eladni citromos jegesteának kissé pofátlanság nem? és akkor mutatom a szitut
erre a caj hátő ez nema s zirupos gond hanem lófasz elsejétől van nálunk GREENTEA citromos éshát a kiszolgáló hölgy véletlen azt adott
adott egy normálisat mosolygott mint vmi debil és mondta h viszlát
persze én is hápoghattam volna fagyiért de inkább leléptem