Quote (josheide @ Mar 24 2011 09:18am)
Játsszunk most egyet!
e.: és igen 3-3 vs 0-0 nagyon sokat számit.
Csúnyán néznének rám melóhelyen, ha előkapnám a notebookot és starcraftot nyomatnék miközben a többiek dolgoznak (?). Este mehet. CSak erősíts addig rekeszizomra, mert néha sikerül mosolyt csalnom az ellenfeleim arcára, meg az egységeik is rángatóznak a monitoron, mintha koordinálatlan mozdulatokat tenne az irányítójuk (heves röhögőgörcs, vagy épp tápászkodik fel a földről az utóbbi roham után)

Tipikus "apró bakik" az utóbbi 3-4 napból:
- terran ellen: paszívan nyomult, majd 200-as sereggel nekem esett mikor kifogyott a nyersanyagból. Rágyúrtam (volna) broodlordra, húztam 2 tucat corruptort mikor észrevettem, hogy nincs a főépület felfejlesztve (azonos controll group-on volt minden főépület és rosszat fejlesztettem fel) + nem volt greater spire. Tipikusan gyengék a corruptorok a földi erők ellen

- terran lemosott mass marine-nal. Azért ciki, mert ha normális mennyiségű zerling-banám van a bázisaimon, akkor a broodlordokkal +banákkal simán nyerek. Kihagytam a ziccert
- protoss kísérletezésemnél pvp-ben 3 alkalommal nem vettem észre a bázisomon a pylont és hátbatámadt egy rakat zela-stalker
- volt, hogy egy betámadás közben saját hatch-et félig lesebeztem, mert későn vettem észre, hogy mellékattintottam célpontválasztásnál
- zergként benyeltem egy cannon rusht (bár ötből négyszer ezt sikerült megbüntetnem, de ami beesett az ciki nagyon)
- bronzos protoss simán átgyalogolt rajtam hajnali kettőkor (mondjuk ez az idei első nap volt amikor egynél többet játszottam egy nap és akkor zsinórban ötször kikaptam)
Tehát rettegj, mert leszkapsz! Ha nem támadsz és megsemmisül az ellenfeled, akkor valahol erősen félrement a célpontválasztás nálam